Badkamer sanitair offerte aanvragen

Uw allround badkamerspecialist
Wij helpen u graag bij de installatie en reparatie van het sanitair. Vergelijk vandaag nog offertes van experts uit de regio Eindhoven!


Badkamer Eindhoven

Wilt u graag uw badkamer vervangen door een nieuw exemplaar of zoekt u naar mogelijkheden om tegen lage prijzen de uitstraling van uw doucheruimte aan te passen? Dan bent u bij Badkamer Expres Eindhoven aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het ontwerp, de renovatie, installatie en reparatie van uw badkamer. Hebt u vragen over de mogelijkheden, of wilt u graag weten wat de kosten worden voor een renovatie? Vul dan ons contactformulier in en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder. Desgewenst kunnen wij u tevens voorzien van een vrijblijvende offerte. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Alles als het om de badkamer gaat

Wij verzorgen alles als het om badkamers gaat. Dit betekent dat we u niet alleen kunnen helpen de installatie of reparatie van het sanitair, maar u ook graag assisteren bij het ontwerp van een passende douchecabine, of de volledige renovatie van de badkamer van uw pand in Eindhoven. Daarnaast leveren wij tevens verscheidene producten voor in de badkamer zoals badmeubels, badkamertegels of een wastafel. Dit alles natuurlijk tegen aantrekkelijke prijzen.

Sanitair

Onder het sanitair in de badkamer verstaan wij diverse onderdelen zoals de douche, het bad, het toilet en de wastafel. Over het algemeen kent het sanitair in een woning een levensduur rond de 15 jaar, waarna wij aanraden deze te vervangen voor een blijvend hoog wooncomfort. Hebt u een beperkt budget en kunt u geen volledige renovatie betalen? Kijk dan eens bij een outlet winkel in de regio Eindhoven. Hier vindt u vaak badkamermeubels en sanitair tegen lagere tarieven omdat zij uit een verouderde collectie komen. Is uw sanitair niet aan vervanging toe, maar werkt deze niet meer optimaal? Wij helpen u tevens graag bij een noodzakelijke reparatie.

Badkamer specialisten uit Eindhoven voor:

  • Renovatie van de badkamer
  • Reparatie, onderhoud en installatie van het sanitair
  • Ontwerp van badkamers en badkameronderdelen
  • Verbouwen van de douche en het plaatsen van badkamertegels

Vraag vrijblijvend aanbiedingen op

Bent u benieuwd wat wij precies voor uw badkamer kunnen betekenen? Hebt u vragen over de bedragen voor een volledige renovatie? Of wilt u weten wat een reparatie van het sanitair kost? Via het contactformulier stel u eenvoudig uw vragen of vraagt u een vrijblijvende één of meerdere offertes aan van diverse badkamerspecialisten uit Eindhoven. Deze kunt u eenvoudig en snel met elkaar vergelijken op basis van prijs en aanbod. Zo kiest u altijd voor een specialist die bij u past.

Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Telefoonnummer bij geen gehoor

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Please leave this field empty.


 

Al onze badkamerspecialisten zijn uitstekend gediplomeerd en hebben ruime ervaring binnen het vakgebied. Daarom garanderen wij u een hoge kwaliteit, zonder dat dit ten koste gaat van de lage prijzen. Dit geldt voor zowel renovatie als installatie en reparatie!

 

Badkamer renovatie Eindhoven

Landelijke badkamer

Hoewel moderne badkamers jarenlang zeer populair waren, is tegenwoordig de vraag naar een landelijke badkamer het grootst. In landelijke badkamers wordt veel gebruik gemaakt van houten badmeubels, natuurstenen badkamertegels en daarbij vrijstaande baden. Tezamen zorgen deze elementen ervoor dat de sfeer in de ruimte authentiek en warm tegelijk wordt. De prijzen voor houten producten die binnen deze stijl passen zijn redelijk aan de hoge kant. Stel daarom van te voren goed uw budget vast, en houdt daarbij rekening met de kosten voor installatie en levering. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, stel dan uw vraag via het contactformulier.

Moderne badkamer Eindhoven

Design

Gaat u verhuizen naar een nieuwbouwpand in Eindhoven? Of bent u van plan de doucheruimte van een algehele renovatie te voorzien? Voordat u aan de slag kunt met het verbouwen van de ruimte, is het verstandig om eerst een ontwerp te maken van de nieuwe badkamer. Kijk daarbij onder meer naar de aansluitingen op het waternetwerk en de riolering, en de zones voor elektriciteit. Daarnaast is het ook aan te raden rekening te houden met loopruimte en gebruikscomfort. Weet u niet zo goed waar u bij het ontwerp mee moet beginnen? Vraag dan een vakman uit ons netwerk om hulp.Deze kan u vertellen wat wel en niet kan en advies geven met het design van uw badkamer.

Budget badkamer

Budget

De installatie van moderne badkamermeubels of sanitair kan aardig in de prijzen oplopen. Wilt u wel een kleine renovatie uitvoeren maar hebt u weinig budget? Dan is het een optie om in outletwinkels te kijken naar het beschikbare materiaal. Dergelijke outletshops verkopen vaak de productielijnen van het afgelopen jaar tegen hoge kortingen, omdat deze dan niet meer ‘het nieuwste van het nieuwste zijn’. De kwaliteit van de producten is daarentegen nog optimaal. Houdt bovendien altijd het budget goed in de gaten. Niet alleen de aanschafkosten moeten hierbinnen vallen, ook de installatiekosten, en eventuele extra bedragen voor het verleggen van een waterleiding of iets dergelijks.

 

Badkamer meubel Eindhoven

Badkamermeubels

Hoewel in de badkamer de kwaliteit en werking van het sanitair de meeste invloed heeft op het wooncomfort, hebben badkamermeubels wel invloed op de algehele sfeer van de ruimte. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw wastafel en spiegel in een groot modern badkamermeubel te verwerken. In combinatie met grote plavuizen en grijs- of zwart/wittinten levert dit een zeer moderne uitstraling. Kiest u echter voor houten badmeubels in combinatie met aardetinten dan is het resultaat een meer landelijk gevoel. Hebt u behoefte aan inzicht in de producten die we bij ons bedrijf te Eindhoven aanbieden? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen.

Douche installatie Eindhoven

Douchecabine

Hoewel van oudsher de douche boven het bad of in een hoek met een douchegordijn werd geplaatst, plaatsen wij tegenwoordig in meer dan 90% van de nieuwbouwpanden een douchecabine. Het voordeel van een douchecabine is dat u deze goed waterdicht kan afsluiten, en minder ruimte kwijt bent dan met een bad. Bovendien kan een douchecabine in vele soorten en maten worden geleverd. Hebt u bijvoorbeeld een rare hoek in de badkamer? Er zijn douchecabines leverbaar in zowel vierkante, driehoekige, ronde, vijfhoekige en zeshoekige variant verkrijgbaar. Weet u niet goed hoe u de cabine in de ruimte moet plaatsen? Wij helpen u graag met een ontwerp.

Inloopdouche Eindhoven

Inloopdouche

Voor mensen die minder goed ter been zijn, of voor een verhoogd gebruiksgemak is het ook mogelijk om een inloopdouche te installeren. Deze douche wordt gelijk aan de vloer gehouden, zodat u geen drempel over hoeft. Een inloopdouche kan geheel vrijstaand worden geïnstalleerd, of met een muurprofiel. Welke variant het meest geschikt is, is afhankelijk van het ontwerp van de ruimte. De glaspanelen van de douche combineren wij met een douchehemel, stabilisatiestang, of met een regendouche. Om de inloopdouche af te maken hebt u de keuze uit een bijpassende draaideur, schuifdeur of een standaarddouche gordijn. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Bad Eindhoven

Ligbad

Hebt u een ruime badkamer en houdt u er van om regelmatig een bad te nemen? Wij hebben diverse ligbaden in ons assortiment. Deze variëren van de standaardvariant, die aan de douche gekoppeld is, tot vrijstaande baden, bubbelbaden of een ligbad met massagestralen. Daarnaast zijn onze ligbaden verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen. De tarieven voor een ligbad zijn afhankelijk van het materiaal, de afmeting, en de toepassingen waar u voor kiest. U dient minimaal rekening te houden met een bedrag rond de €300,- exclusief kosten voor installatie. Hebt u een ligbad, maar werkt deze niet meer naar behoren? Wij verzorgen tevens onderhoud.

Design wastafel

Wastafel

Wanneer u de badkamer gaat verbouwen en het sanitair wilt vervangen, dan dient u tevens te kijken naar de wastafel. Vaak worden wastafels vergeten bij onderhoud, tenzij er een reparatie nodig is. Net als het toilet of de douche zal een wastafel echter ook met verloop van tijd slijten en beschadigen. Door nieuwe wastafels te installeren houdt u de hygiëne van de ruimte in optimale staat. Wanneer het past binnen het ontwerp is het ook een optie om meerdere wastafels te plaatsen. De installatie is relatief eenvoudig terwijl het wooncomfort vaak met sprongen stijgt. Wij informeren u desgewenst over prijzen en mogelijkheden.

Badkamertegels kleur

Badkamertegels

Zoals uitgelegd in het kopje over design, zijn niet alleen het sanitair en de badmeubels van invloed op de sfeer in de badkamer, ook de badkamertegels hebben hier een bijdrage aan. In een badkamer vindt men vaak tegels op zowel de wanden als het plafond. Het voordeel van de tegels is dat deze gemakkelijk schoon en droog te maken zijn, en tevens zeer hygiënisch zijn. Voor de vloeren raden wij aan om te kiezen voor grote tegels, eventueel met een vloerverwarming eronder. Dit geeft een ruimtelijk gevoel. Voor de wanden hebt u de keus uit diverse stijlen en designs. Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudig witte tegel voor simpele elegantie.

 

De badkamer verbouwen tegen aantrekkelijke prijzen? Onze specialisten zijn u graag van dienst van ontwerp tot installatie. Via het contactformulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen!

Renovatie of verbouwing

Als uw badkamer wel een verbetering kan gebruiken, dan heeft u de keuze uit het verbouwen van de gehele ruimte of de renovatie van een aantal onderdelen. Voor welke variant ook kiest, er zitten aanzienlijke kosten aanvast. Daarnaast hebt u de keuze uit vele soorten badmeubels, badkamertegels en andere zaken. Het is daarom verstandig om op voorhand te overleggen met een vakman uit Eindhoven over de mogelijkheden en keuzes. Eén van onze specialisten kan u ook helpen met het maken van een volledig ontwerp voor de renovatie. Hieronder vindt u een opsomming van een aantal zaken waar u uit moet kiezen voordat u start met verbouwen of renoveren:

  • De kleur van de tegels en het sanitair
  • De indeling van de ruimte
  • Bad, douchecabine of inloopdouche?

Tevreden klanten

Fam. Willemsen – Eindhoven
Wij waren al jaren van plan om de badkamer te renoveren. Uiteindelijk maar eens een offerte aangevraagd. Inmiddels is de renovatie achter de rug, het resultaat overtreft onze verwachtingen en de prijs viel ons erg mee!Blije klanten

 

 

Badkamer Eindhoven

Actief in heel Nederland

Een aantal jaar geleden hebben wij ons netwerk van badkamerspecialisten opgericht, met als doel klanten vanuit heel Nederland in contact te brengen met diverse specialisten uit hun regio. Hoewel we ons in eerste instantie op één locatie richtten, zijn we in de afgelopen jaren gegroeid en werken wij nu door heel Nederland. Alle bedrijven die zich bij ons aansluiten zijn gescreend op kwaliteit van het geleverde werk, en de prijzen die daarvoor gevraagd worden. Omdat de renovatie van een badkamer nou eenmaal veel geld kost, wilt u natuurlijk wel verzekerd zijn van het gewenste resultaat. Wij kunnen u deze kwaliteit garanderen tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt u meer weten over onze werkwijze of hebt u een andere vraag? Aarzel dan niet om deze te stellen via het webformulier.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Hoe werkt het?

Wij bieden u een geheel kosteloze en vrijblijvende service aan. Dit kan doordat wij in heel het land samenwerken met specialisten wier offertes u zelf met elkaar moet vergelijken. Stel, u zoekt naar een specialist die samen met u een ontwerp wil maken voor de renovatie van de douche ruimte. Het proces begint met het invullen van ons webformulier. Geef hierop zo exact mogelijk uw wensen en eisen aan, zodat de betreffende bedrijven weten waar de klus aan moet voldoen. Zo bent u verzekerd van de juiste offerte. Vervolgens komt het formulier bij ons terecht, en sturen wij deze door naar diverse bedrijven uit de regio Eindhoven. Op basis van uw wensen stellen zij een offerte op maat voor u op. U krijgt maximaal vijf offertes van expert uit uw omgeving toegestuurd. Het is verder uw taak om deze prijsindicaties met elkaar te vergelijken. Dit kan zowel op basis van prijzen als het aanbod. Kijk tevens goed naar de aanvullende diensten en kosten. Sommige offertes zijn bijvoorbeeld in combinatie met de installatie, terwijl andere aanbieders hier een extra bedrag voor rekenen. Hebt u nog vragen over het aanbod, of vindt u iets niet duidelijk, neem dan contact op met de aanbieder. Deze kan u verder helpen.

Bij u in de buurt

Het netwerk van Badkamer Expres is in de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. Dit betekent dat wij niet alleen actief zijn in Eindhoven, maar ook in de omgeving en verder in de provincie. In onderstaande lijst vindt u een overzicht van de plaatsen in de provincie waar wij een samenwerking zijn aangegaan met meerdere installateurs.

Bergen op Zoom

Best

Breda

Den Bosch

Eindhoven

Etten-Leur

Geldrop

Helmond

Roosendaal

Rosmalen

Tilburg

Uden

Valkenswaard

Veghel

Veldhoven

Waalwijk

Comments are closed.