Badkamer sanitair offerte aanvragen

Uw allround badkamerspecialist
Gratis advies voor ontwerp, renovatie en installatie van uw badkamer en sanitair. Vergelijk eenvoudig offertes bij meerdere specialisten!


Badkamer Eindhoven

Een mooie badkamer met stijlvol badkamer sanitair vraagt om een badkamerspecialist. Een specialist die net als u in of rond Eindhoven is gevestigd. Daarvoor zit u goed bij Badkamer Expres Eindhoven. Wij beschikken over een uitgebreid badkamerspecialisten-netwerk in de omgeving van Eindhoven. Wanneer u bij ons een gratis offerteaanvraag doet, voorzien wij u geheel vrijblijvend van diverse aanbiedingen van gekwalificeerde ondernemers uit uw omgeving. Of het nu om badkamer ontwerp, verbouw, renovatie of installatie gaat, Badkamer Expres biedt het u.

Alles voor uw badkamer

De aangesloten specialisten uit Eindhoven kunnen u van alles voorzien wat met een badkamer te maken heeft. Van alle badkamer sanitair zoals douche, inloopdouche en douchecabine tot wandtegels, badkamer tegels, wastafel en badmeubels. Eindelijk kunt u vaart zetten achter de plannen waar u al lange tijd mee rondloopt.

Badkamer sanitair van kwaliteit

Wij zijn pas tevreden met een badkamer, als u dat bent. Wij willen dan ook zeker weten dat onze bedrijven kwaliteit leveren. Om die reden is het mogen dragen van het Kluskeurmerk een belangrijke voorwaarde geworden voor samenwerking. Zonder dat predicaat, kunnen badkamerfirma’s zich niet bij ons aansluiten. Ander pluspunt van het keurmerk is de inbegrepen bemiddelingsregeling. Deze kunt u kosteloos gebruiken als iets toch niet helemaal naar wens is gegaan. Zekerheid boven alles.

Badkamer- en sanitair experts Eindhoven:

 • Voor badkamer ontwerp
 • Installatie en renovatie
 • Alle badkamer sanitair en badmeubels
 • Van douche, inloopdouche en douchecabine
 • Tot wastafel, wandtegels en badkamer tegels
 • Kwaliteitsgarantie
 • Concurrerende tarieven
 • Altijd in (de buurt van) Eindhoven

Vraag kosteloos aanbiedingen op

Inzicht krijgen in wat de badkamer (sanitair) firma’s uit Eindhoven u kunnen bieden? Vraagt u dan gratis en zonder ergens aan vast te zitten een offerte op. U ontvangt dan het aanbod van diverse badkamer en sanitair experts uit Eindhoven. Aan u om ze te vergelijken, vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Vergeet u bij het aanvragen niet de klus kort te omschrijven, zodoende kunnen wij u een zo specifiek mogelijk overzicht sturen.

Wij het netwerk aan badkamerspecialisten uit Eindhoven, u het badkamer ontwerp, de renovatie of installatie waar u al maanden aan denkt.


Offerte aanvragen

Voornaam/ voorletters (*)

Achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Please leave this field empty.

Anti-spam captcha

Vul code in:


 

Door het Kluskeurmerk bent u verzekerd van kwaliteit en dat is wel zo’n prettig idee! Alle bedrijven worden continu gecontroleerd op het geleverde werk en de bedrijfsvoering. Bovendien bewijzen de aangesloten vakmannen uit Eindhoven dat dit niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs.

Gegarandeerd vakwerk!

Een badkamer aanleggen of renoveren is een omvangrijke klus, die gepaard gaat met relatief hoge uitgaven. Badkamer Expres Eindhoven begrijpt dat u daarom goed geïnformeerd wilt worden over de mogelijkheden en kosten alvorens u bijvoorbeeld uw sanitair laat vervangen. Bovendien wilt u geholpen worden door een professionele vakman. Vandaar dat onze deelnemende bedrijven uit Eindhoven verplicht zijn om het Kluskeurmerk te dragen. Wanneer een bedrijf niet aan onze eisen voldoet dan wordt deze uitgesloten van deelname. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. In het kort gezegd biedt het Kluskeur u de volgende voordelen:

 • Onafhankelijke geschillencommissie bij conflicten
 • Controle op kwaliteit van geleverde werk
 • Controle bedrijfsvoering aangesloten bedrijven
 • Geheel vrijblijvend en kosteloos

Keurmerken

Keurmerken

Tevreden klanten

Fam. Swager – Eindhoven
Via Badkamer Expres heb ik een offerte aangevraagd voor de renovatie van mijn sanitair en badkamertegels. Binnen enkele uren had ik de eerste aanvragen van specialisten uit Eindhoven al binnen. Ik heb alles goed op een rijtje kunnen zetten en heb uiteindelijk een keuze gemaakt voor een zeer specialist. Ik ben blij met het uiteindelijke resultaat!

 

 

Voor ontwerp, renovatie of verbouwing van uw badkamer en sanitair gaat u naar de specialisten van Badkamer Expres, altijd bij u in de buurt in Eindhoven! Vraag eens vrijblijvend een offerte aan.

Comments are closed.