Badkamer sanitair offerte aanvragen

Uw allround badkamerspecialist
Gratis advies voor ontwerp, renovatie en installatie van uw badkamer en sanitair. Vergelijk eenvoudig offertes bij meerdere specialisten!


Badkamer Hillegom

Zoekt u een vakman voor de installatie, de renovatie of de reparatie van uw badkamer? Bij Badkamer Expres bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij werken in Hillegom samen met de beste specialisten op het gebied van badkamerwerk. Zo kunnen we u bijstaan met een hoge kwaliteit ontwerp voor een nieuwe badkamerruimte, maar ook bijvoorbeeld met de installatie van nieuw sanitair. Doe een gratis en vrijblijvende offerte-aanvraag via het contactformulier en kom in contact met professionals bij u in de regio.

Van ontwerp tot uitvoering

We staan voor u klaar van punt A tot Z. Zo kunnen onze vakspecialisten in Hillegom zorgen voor een prachtontwerp voor uw badkamer, verzorgen ze vervolgens de installatie van deze kamer en staan ze ook nog eens klaar voor de nazorg. Zoekt u naar een partij die de renovatie van de schone kamer des huizes voor u in orde kan maken? Of heeft u vakmannen nodig voor het doen van een gedegen reparatie? Wij helpen u graag verder, tevens als het om werk omtrent uw sanitair gaat!

Dienstenoverzicht

  • Installatie, renovatie, reparatie badkamers en sanitair.
  • Altijd het juiste ontwerp.
  • Maatwerk in Hillegom!

Installatie en reparatie van sanitair

Wij zorgen in Hillegom voor een goede installatie van alle sanitair in uw badkamer en douche. Denk hierbij aan zowel uw wastafel, badmeubels, douchecabine en badkamertegels. Mocht het zijn dat uw huidige ontwerp gedateerd aan het worden is, dan kunt u kiezen voor een renovatie. Voldoet een renovatie niet, dan is een reparatie noodzakelijk. De specialist repareert ieder hoekje van uw badkamerruimte op vakkundige wijze!

Gegarandeerd vakwerk, scherpe prijzen

Al onze professionals in Hillegom zijn voorzien van het Klusmeurmerk. Dit houdt in dat ze continu gecontroleerd worden op belangrijke zaken als de bedrijfsvoering en de kwaliteit van het geleverde werk. Zodoende kunnen ook wij de klasse van hun werk waarborgen. Ze hanteren betaalbare tarieven voor hun werkzaamheden, waardoor een installatie, renovatie, reparatie of een ontwerp voor een badkamer en sanitair plotseling voor iedereen een mogelijkheid wordt!

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan

Bent u benieuwd naar de tarieven voor de installatie, renovatie of reparatie aan uw badkamer of sanitair? Wilt u meer weten over onze werkwijzen in Hillegom wat betreft het ontwerp van deze ruimte? Voor deze en andere vragen neemt u contact op via het contactformulier. Wij versturen u vervolgens gratis en volledig vrijblijvende offertevoorstellen van gelieerde specialisten. Door te vergelijken, kunt u besparen op het totaalbedrag.

Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Please leave this field empty.

Anti-spam captcha

Vul code in:


 

Door het Kluskeurmerk bent u verzekerd van kwaliteit en dat is wel zo’n prettig idee! Alle bedrijven worden continu gecontroleerd op het geleverde werk en de bedrijfsvoering. Bovendien bewijzen de aangesloten vakmannen uit Hillegom dat dit niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs.

Gegarandeerd vakwerk!

Een badkamer aanleggen of renoveren is een omvangrijke klus, die gepaard gaat met relatief hoge uitgaven. Wij begrijpen dat u daarom goed geïnformeerd wilt worden over de mogelijkheden en kosten alvorens u bijvoorbeeld uw sanitair laat vervangen. De deelnemende bedrijven uit Hillegom verplicht zijn om het Kluskeurmerk te dragen, waardoor u verzekerd bent van een echte vakman. Wanneer een bedrijf niet aan onze eisen voldoet dan wordt deze uitgesloten van deelname. In het kort gezegd biedt het Kluskeur u de volgende voordelen:

  • Onafhankelijke geschillencommissie bij conflicten.
  • Controle op kwaliteit van geleverde werk.
  • Controle bedrijfsvoering aangesloten bedrijven.
  • Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Keurmerken

Keurmerken

Tevreden klanten

Fam. Willemsen – Hillegom
Wij waren al jaren van plan om de badkamer te renoveren, maar het kwam er maar niet van. Uiteindelijk maar eens een offerte aangevraagd. Inmiddels is de renovatie achter de rug, het resultaat overtreft onze verwachtingen. Goed advies ontvangen betreffende het sanitair. De prijs viel ons erg mee!

 

 

Voor ontwerp, renovatie of verbouwing van uw badkamer en sanitair gaat u naar de specialisten van Badkamer Expres, altijd bij u in de buurt in Hillegom! Vraag eens vrijblijvend een offerte aan.

Badkamer Hillegom

Actief in heel Nederland

Ons netwerk is ontstaan uit de gedachte om consumenten die op zoek zijn naar een badkamerspecialist in contact te brengen met een erkende vakman. Wij zijn op kleine schaal van start gegaan, daarna zijn wij snel gegroeid. Het is onze ervaring dat er vraag is naar specialisten met de juiste kennis en ervaring. Er zijn genoeg prijsvechters in de markt, voor de consument is het echter nauwelijks te achterhalen of de kwaliteit van het geleverde werk ook goed is. Een badkamer verbouwing of renovatie kan behoorlijk wat kosten, dan wilt u gegarandeerd zijn van een goed resultaat. Door ons selectiebeleid bieden wij de kwaliteit die u zoekt tegen scherpe tarieven. Dat is het één van de kernwaarden van het concept. Wij zijn in het gehele land operatief, in iedere provincie.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Hoe werkt het?

De service die wij u bieden is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij beheren een landelijk netwerk van vakbedrijven, het is aan u om de bedrijven te vergelijken en een keuze te maken voor een bepaalde aanbieder. Stel dat u een vakman zoekt voor het renoveren van uw douche, badkamertegels of sanitair.

De eerste stap is het invullen van het formulier. Geef een duidelijke omschrijving van de opdracht zodat de installateurs exact weten wat uw wensen zijn. Dit komt de offerte ten goede.

Na het indienen zorgen wij voor de verdere afhandeling van uw aanvraag. Wij sturen de offerteaanvraag door naar lokale bedrijven uit Hillegom en omgeving. Zij brengen uw wensen in kaart en doen u een voorstel op maat. U ontvangt maximaal vijf diverse aanbiedingen van badkamer installateurs bij u uit de buurt.

Vervolgens is het aan u om de aanbiedingen op uw gemak naast elkaar te leggen en een schifting te maken. Welke aanbieding bevalt u het best en sluit aan bij uw wensen? Het is verstandig om contact op te nemen met een of twee van deze bedrijven. Stel gerust vragen indien zaken onderbelicht zijn. Vervolgens is het aan u om een keuze te maken. Zo bespaart u aanzienlijk op uw uitgave, bovendien bent u verzekerd van kwaliteit!

Bij u in de buurt

Het team van badkamer specialisten is niet alleen actief in Hillegom. In de loop der jaren hebben zijn wij een samenwerking aangegaan met meerdere erkende vakbedrijven bij u in de provincie. Onderstaand een overzicht van de plaatsen uit uw provincie waar wij de meeste installateurs hebben aangesloten.

Alphen ad Rijn

Barendrecht

Capelle ad IJssel

Delft

Den Haag

Dordrecht

Gouda

Hellevoetsluis

Katwijk

Leiden

Ridderkerk

Rijswijk

Rotterdam

Schiedam

Spijkenisse

Vlaardingen

Comments are closed.