Badkamer renovatie en sanitair offerte aanvragen

Badkamer Expres, kwaliteit tegen scherpe prijzen
Gratis advies voor ontwerp, renovatie en installatie van uw badkamer en sanitair. Vergelijk eenvoudig offertes bij meerdere specialisten!


Badkamer Hillegom

Een goede badkamer is iets wat we allemaal willen. Echter: voor een perfecte badkamerruimte heeft u de juiste vakman nodig. Badkamer Expres is er voor u wanneer u zoekt naar de beste specialist in Hillegom. U kunt bij ons terecht voor de installatie, renovatie en de reparatie van uw badkamer. Wij hebben specialisten die uw sanitair kunnen installeren of kunnen zorgen voor het volledige ontwerp van uw schoonste kamer in huis!

Vakwerk tegen een aantrekkelijke prijs

De aan ons gelieerde professionals in Hillegom zijn allemaal ervaren in wat ze doen en dit wordt onderstreept door het Kluskeurmerk, waar ze allen over beschikken. Dit keurmerk is een bewijs dat ze goed werk leveren en continu worden gecontroleerd op de kwaliteit van hun werkzaamheden en de bedrijfsvoering. Kortom: de installatie, het ontwerp, de renovatie of reparatie van uw badkamer en sanitair is in veilige handen. We hanteren lage tarieven, die u nog lager maakt door offertes van diverse vakmannen te vergelijken.

  • Installatie, renovatie, reparatie, ook van sanitair.
  • Hoge kwaliteit ontwerp.
  • Installeren diverse attributen.

Alles voor uw badkamer

De aangesloten bedrijven uit Hillegom helpen u niet alleen met de installatie, het ontwerp, de renovatie en reparatie van uw badkamer en sanitair, we leveren ook nog eens alle handige attributen. Bent u op zoek naar een goede douchecabine, badmeubels, een wastafel of de passende badkamertegels? Bij ons bent u aan het juiste adres! We verbouwen uw douche en overig sanitair voor aantrekkelijke prijzen.

Renovatieplannen?

Als uw sanitair of badkamertegels ernstig verouderd is, kan u kiezen voor een hoge kwaliteit renovatie. Op deze manier omzeilt u een duurdere reparatie of installatie van nieuw sanitair. Onze vakmensen kunnen u in Hillegom helpen met het ontwerp van uw gerenoveerde badkamer, en u kan bij ons terecht voor een vrijblijvend informatiegesprek. Na een renovatie ziet uw badkamer er weer als vanouds uit!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten wat de tarieven zijn voor de installatie of de reparatie van uw badkamerruimte en sanitair? Wenst u meer informatie te ontvangen over onze mogelijkheden tot het maken van een nieuw ontwerp voor deze ruimte? Vul het contactformulier in, om zo direct in gesprek te komen met gerenommeerde specialisten. U ontvangt van hen allen offertevoorstellen, die u zelf kunt bekijken en onderling vergelijken. Zo bent u altijd het goedkoopst uit!

Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Please leave this field empty.

Anti-spam captcha

Vul code in:


 

Doordat alle gelieerde bedrijven uit Hillegom het Kluskeurmerk dragen bent u verzekerd van kwaliteit. Wel zo prettig wanneer u een ontwerp wilt laten opstellen. Ook voor renovatie, installatie en verbouwing!

Renovatie of verbouwing

Een verbouwing of renovatie is geen alledaagse bezigheid. Logischerwijs wilt u zich goed laten informeren alvorens u een dergelijke ingrijpende aanpassing doet in uw woning. Bij ons heeft u alle diensten onder één dak. De installateurs hebben een ruim assortiment van sanitair en badkamertegels. De vakmannen uit Hillegom denken met u mee en dragen ideeën aan. Op die manier komt u tot een goed resultaat. Iedere verbouwing of renovatie begint met een doordacht plan van aanpak! Heeft u al nagedacht over de onderstaande onderdelen? Wij horen graag waar uw keuze naar uit gaat.

  • Douche, douchecabine of inloopdouche?
  • Badmeubels en wastafel
  • Wandtegels / badkamertegels
  • Heeft u ruimte voor een ligbad of toilet?

Keurmerken

Keurmerken

Tevreden klanten

Fam. Jonker – Hillegom
Wij hebben een offerte aangevraagd voor het sanitair in de badkamer. We ontvingen goed advies van diverse vakbedrijven uit Hillegom over de diverse opties en hebben zodoende een weloverwogen keuze gemaakt. Fijne mensen, scherpe tarieven.

 

 

Uw specialist voor ontwerp, renovatie of verbouwing en de installatie van sanitair, in Hillegom en omgeving. Vraag eens vrijblijvend een offerte aan en verbaas u over de prijzen!

Badkamer renovatie Hillegom

Actief in heel Nederland

Ons netwerk is ontstaan uit de gedachte om consumenten die op zoek zijn naar een badkamerspecialist in contact te brengen met een erkende vakman. Wij zijn op kleine schaal van start gegaan, daarna zijn wij snel gegroeid. Het is onze ervaring dat er vraag is naar specialisten met de juiste kennis en ervaring. Er zijn genoeg prijsvechters in de markt (zo ook in Hillegom), voor de consument is het echter nauwelijks te achterhalen of de kwaliteit van het geleverde werk ook goed is. Een badkamer verbouwing of renovatie kan behoorlijk wat kosten, dan wilt u gegarandeerd zijn van een goed resultaat. Door ons selectiebeleid bieden wij de kwaliteit die u zoekt tegen scherpe tarieven. Dat is het één van de kernwaarden van het concept. Wij zijn in het gehele land operatief, in iedere provincie.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Hoe werkt het?

De service die wij u bieden is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij beheren een landelijk netwerk van vakbedrijven, het is aan u om de bedrijven te vergelijken en een keuze te maken voor een bepaalde aanbieder. Stel dat u een vakman zoekt voor het renoveren van uw douche, badkamertegels of sanitair.

De eerste stap is het invullen van het formulier. Geef een duidelijke omschrijving van de opdracht zodat de installateurs exact weten wat uw wensen zijn. Dit komt de offerte ten goede.

Na het indienen zorgen wij voor de verdere afhandeling van uw aanvraag. Wij sturen de offerteaanvraag door naar lokale bedrijven uit Hillegom en omgeving. Zij brengen uw wensen in kaart en doen u een voorstel op maat. U ontvangt maximaal vijf diverse aanbiedingen van badkamer installateurs bij u uit de buurt.

Vervolgens is het aan u om de aanbiedingen op uw gemak naast elkaar te leggen en een schifting te maken. Welke aanbieding bevalt u het best en sluit aan bij uw wensen? Het is verstandig om contact op te nemen met een of twee van deze bedrijven. Stel gerust vragen indien zaken onderbelicht zijn. Vervolgens is het aan u om een keuze te maken. Zo bespaart u aanzienlijk op uw uitgave, bovendien bent u verzekerd van kwaliteit!

Bij u in de buurt

Het team van badkamer specialisten is niet alleen actief in Hillegom. In de loop der jaren hebben zijn wij een samenwerking aangegaan met meerdere erkende vakbedrijven bij u in de provincie. Onderstaand een overzicht van de plaatsen uit uw provincie waar wij de meeste installateurs hebben aangesloten.

Alphen ad Rijn

Barendrecht

Capelle ad IJssel

Delft

Den Haag

Dordrecht

Gouda

Hellevoetsluis

Katwijk

Leiden

Ridderkerk

Rijswijk

Rotterdam

Schiedam

Spijkenisse

Vlaardingen

Comments are closed.