Badkamer renovatie en sanitair offerte aanvragen

Badkamer Expres, kwaliteit tegen scherpe prijzen
Gratis advies voor ontwerp, renovatie en installatie van uw badkamer en sanitair. Vergelijk eenvoudig offertes bij meerdere specialisten!


Badkamer Hillegom

Bent u zoekende naar een badkamerspecialist uit Hillegom? Zoekt u dan niet verder en maak gebruik van het netwerk van Badkamer Expres Hillegom. Wij hebben de beste en bovendien scherp geprijsde installateurs voor u geselecteerd. Voor badkamer ontwerp, (ver)bouw, renovatie, installatie en al het sanitair. Benieuwd naar de mogelijkheden en scherpe prijzen? Vraag nu kosteloos een prijsopgave op. Uiteraard zit u nergens aan vast.

Alles als het om de badkamer gaat

Met ons uitgebreide bedrijvenbestand kunnen we u alles bieden als het om de badkamer gaat. Douche, wastafel, wandtegels, douchecabine, badkamer tegels, badmeubels, inloopdouche; wij zijn van alle markten thuis. Dus denkt u al een tijdje aan nieuw of vernieuwd badkamer sanitair? Of wilt u de douche vernieuwen? Dan is het nu tijd uw plannen concreet te maken. In eerste instantie door gemakkelijk en vrijblijvend aanbiedingen van firma’s in en rond Hillegom te vergelijken.

Badkamer specialisten uit Hillegom voor:

  • Ontwerp
  • Renovatie en installatie
  • Alle soorten sanitair
  • Scherpe prijzen
  • In en rond Hillegom

Renovatie of verbouwing

Wanneer u uw badkamer wilt verbouwen of renoveren dan kan dit een ingrijpende aanpassing zijn in uw woning. Dergelijke uitgaven zijn niet alledaags en dat begrijpen wij maar al te goed. Er is een groot assortiment van sanitair en badkamertegels verkrijgbaar, vandaar dat onze specialisten uit Hillegom met u meedenken en ideeën aandragen. Niet voor niets begint een renovatie of verbouwing met een goed doordacht plan van aanpak!

Vraag vrijblijvend offertes op

Kom te weten wat de experts uit Hillegom voor u kunnen betekenen. Simpel door de offerte op deze pagina aan te vragen, uiteraard kosteloos. Van ons krijgt u dan een overzicht, een aanbod, van verschillende bedrijven. Toegespitst op uw omschrijving van de klus. Of het nu gaat om ontwerp, sanitair, installatie of renovatie; bekijkt en vergelijkt u de voorstellen in alle rust, u zit nergens aan vast.

Wij de badkamerspecialisten in Hillegom, u de douche, inloopdouche, douchecabine, wandtegels badkamer tegels, wastafel of badmeubels van uw keuze!


Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Telefoonnummer bij geen gehoor

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Please leave this field empty.


 

Doordat alle gelieerde bedrijven uit Hillegom met zorg zijn uitgekozen bent u verzekerd van kwaliteit. Wel zo prettig wanneer u een ontwerp wilt laten opstellen. Ook voor renovatie, installatie en verbouwing!

 

Landelijke badkamer Hillegom

Landelijke badkamer

De laatste jaren heeft er een trendverschuiving plaatsgevonden op het gebied van badkamer design. In plaats van een moderne stijl is tegenwoordig de landelijke sfeer populair. Denk hierbij onder meer aan houten badkamermeubels en een vrijstaand ligbad. In combinatie met eenvoudige wandtegels in aardetinten kunt u eenvoudig en snel een authentieke landelijke atmosfeer in de ruimte creëren. De landelijke stijl garandeert een natuurlijke en minimalistische sfeer. Van sanitair tot badkamertegels alles is hierbij gefocust op ontspanning en comfort.

Design badkamer Hillegom

Design

Badkamers zijn bij veel leveranciers uit Hillegom volledig aan te passen aan uw wensen voor kleur, en ontwerp. Met andere woorden, het design ligt volledig in uw hand. Of u nu kiest voor een moderne badkamervariant met elegante elementen, voor een landelijk leven gevoel, of voor een klassieke vormgeving; elk design is mogelijk. Hebt u geen behoefte aan een complete renovatie, maar wilt u wel het badkamerontwerp aanpassen? Kies dan voor een enkel nieuw badkamermeubel, of een nieuwe douchewand. Er is volop keuze om uw badkamer een nieuw design te geven!

Budget badkamer Hillegom

Budget

De kosten voor een badkamerrenovatie of installatie kunnen zeer hoog zijn. Er zijn echter een aantal budget oplossingen waar u uw voordeel mee kunt doen. Zorg bijvoorbeeld dat u bij het zoeken naar nieuwe onderdelen, zoals douchewand tegels of badkamermeubels, een kijkje neemt bij een outlet. Hier zijn vaak vele producten tegen budget prijzen aan te schaffen. Het enige nadeel aan een outlet is dat hier alleen productielijnen van voorgaande jaren verkrijgbaar zijn. Wellicht niet up-to-date qua design, maar zeker van hoge kwaliteit. Ook in de regio Hillegom zijn diverse outlets actief.

 

Badkamer meubeuls Hillegom

Badkamermeubels

Bij het installeren of renoveren van een badkamer zijn veel van onze klanten gericht op het sanitair: wat voor douchecabine, douchwand en wastafel past binnen het budget en het gekozen design. Minstens net zo belangrijk is echter de keuze van badkamermeubels. Van eenvoudig kastje tot volledig wandmeubel met geïntegreerde wastafel en spiegel: er is een grote diversiteit aan badkamermeubels. Onze medewerkers helpen u bij het maken van het ontwerp graag aan enkele voorbeelden van badkamermeubels binnen de diverse stijlen. Zo kiest u altijd voor een badkamermeubel dat bij u past.

Douchecabine installeren

Douchecabine

Begint u net met het onderzoeken van de mogelijkheden voor uw badkamerrenovatie? Dan zult u wellicht schrikken van de vele opties voor douchecabines. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een compleet rondom gesloten vrijstaande douchecabine, kwartrond douchedeuren, vierkante douchedeuren, of een douchecabine met een vijfhoekige douchedeur. Bij uw douchecabine is het voornamelijk van belang te kijken naar hoe deze aan de douchewand kan worden aangesloten, en de mogelijkheden voor de douchebak. Laat u die bijvoorbeeld inzinken, of verwerkt u deze op een andere wijze?

Inloopdouche offerte

Inloopdouche

Nieuw op het gebied van sanitair is de inloopdouche. Deze douche creëert een uniek ruimtegevoel en is zeer praktisch, met name in het geval van een lichamelijke beperking. Daarnaast hebben inloopdouches een strakke vormgeving, en is het mogelijk om deze tegen aantrekkelijke prijzen in diverse afmetingen te laten maken. Bent u relatief handig met klussen? Dan vormt een inloopdouche zelfs een goede budget oplossing. De uiteindelijke investering is in dat geval lager dan bij een douchebak of douchecabine. Vraag onze leveranciers uit Hillegom desgewenst naar de mogelijkheden voor een inloopdouche.

 

Ligbad Hillegom

Ligbad

De ultieme vorm van luxe in een badkamer is voor veel mensen toch een lekker groot ligbad. Ligbaden zijn in allerhande designs en afmetingen verkrijgbaar, waardoor het zelfs in kleinere ruimtes mogelijk is een ligbad te plaatsen. Wel dient u rekening te houden met een minimale afmeting van 170 x 75 centimeter. Wilt u graag dat het ligbad binnen uw huidige design past? Dat is goed mogelijk, kies bijvoorbeeld voor een bad op pootjes voor een klassiek gevoel, of voor een bad met een elegante bocht binnen een moderne badkamerstijl. Let bij uw keuze goed op de locatie van uw afvoer. Dit kan effect hebben op uw keuze ligbad.

Badkamer wastafel

Wastafel

Er zijn een aantal elementen waar u rekening mee moet houden wanneer u een wastafel kiest. Ten eerste: maakt u vaak met meerdere personen tegelijk gebruik van de wasbak? Koop dan een extra brede variant, of ga voor twee wastafels. U zult veel plezier beleven van de extra ruimte. Een tweede aandachtspunt is de behoefte aan opbergruimte. Wilt u onder de wasbak handdoeken, shampoo en andere toiletartikelen kunnen opbergen? Dan zijn in een badkamermeubel geïntegreerde wastafels de beste optie voor u. Tot slot is ook de wastafel medebepalend voor de sfeer in de ruimte, pas deze daarom in de vormgeving in.

Badkamertegels offerte Hillegom

Badkamertegels

Badkamertegels zijn een zeer grote kostenpost binnen de badkamerrenovatie of – installatie. Neem daarom eens een kijkje bij een outlet. Daar zijn badkamertegels in verschillende stijlen en groottes verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Vergeet hierbij bovendien het plafond niet. Door goed na te denken over de verlichting en bekleding van het plafond voorkomt u ongewenste problemen achteraf. Houdt bijvoorbeeld rekening met het dimmen van verlichting, of echo van bepaalde badkamertegels. Hebt u hier vragen over, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij dienen u desgewenst graag van professioneel advies.

 
Uw specialist voor ontwerp, renovatie of verbouwing en de installatie van sanitair, in Hillegom en omgeving. Vraag eens vrijblijvend een offerte aan!

Tevreden klanten

Fam. Vogelzang – Hillegom
De specialisten van Badkamer Expres Hillegom hebben mijn badkamer en sanitair volledig gerenoveerd en ik ben tevreden over het resultaat en de werkwijze! Goede communicatie. Bovendien is het een prettig idee dat ieder bedrijf met zorg is uitgekozen.tevreden klanten

Weet u het al?

Onderstaand een overzicht van enkele onderdelen waar u een keuze in dient te maken wanneer u wilt renoveren. Het is verstandig om hier zelf alvast over na te denken.

  • Douche, douchecabine of inloopdouche?
  • Badmeubels en wastafel
  • Wandtegels / badkamertegels
  • Heeft u ruimte voor een ligbad of toilet?

badkamer verbouwing

 

Badkamer Hillegom

Actief in heel Nederland

Ons netwerk is ontstaan uit de gedachte om consumenten die op zoek zijn naar een badkamerspecialist in contact te brengen met een erkende vakman. Wij zijn op kleine schaal van start gegaan, daarna zijn wij snel gegroeid. Het is onze ervaring dat er vraag is naar specialisten met de juiste kennis en ervaring. Er zijn genoeg prijsvechters in de markt, voor de consument is het echter nauwelijks te achterhalen of de kwaliteit van het geleverde werk ook goed is. Een badkamer verbouwing of renovatie kan behoorlijk wat kosten, dan wilt u gegarandeerd zijn van een goed resultaat. Door ons selectiebeleid bieden wij de kwaliteit die u zoekt tegen scherpe tarieven. Dat is het één van de kernwaarden van het concept. Wij zijn in het gehele land operatief, in iedere provincie.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Hoe werkt het?

De service die wij u bieden is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij beheren een landelijk netwerk van vakbedrijven, het is aan u om de bedrijven te vergelijken en een keuze te maken voor een bepaalde aanbieder. Stel dat u een vakman zoekt voor het renoveren van uw douche, badkamertegels of sanitair.

De eerste stap is het invullen van het formulier. Geef een duidelijke omschrijving van de opdracht zodat de installateurs exact weten wat uw wensen zijn. Dit komt de offerte ten goede.

Na het indienen zorgen wij voor de verdere afhandeling van uw aanvraag. Wij sturen de offerteaanvraag door naar lokale bedrijven uit Hillegom en omgeving. Zij brengen uw wensen in kaart en doen u een voorstel op maat. U ontvangt maximaal vijf diverse aanbiedingen van badkamer installateurs bij u uit de buurt.

Vervolgens is het aan u om de aanbiedingen op uw gemak naast elkaar te leggen en een schifting te maken. Welke aanbieding bevalt u het best en sluit aan bij uw wensen? Het is verstandig om contact op te nemen met een of twee van deze bedrijven. Stel gerust vragen indien zaken onderbelicht zijn. Vervolgens is het aan u om een keuze te maken. Zo bespaart u aanzienlijk op uw uitgave, bovendien bent u verzekerd van kwaliteit!

Bij u in de buurt

Het team van badkamer specialisten is niet alleen actief in Hillegom. In de loop der jaren hebben zijn wij een samenwerking aangegaan met meerdere erkende vakbedrijven bij u in de provincie. Onderstaand een overzicht van de plaatsen uit uw provincie waar wij de meeste installateurs hebben aangesloten.

Alphen ad Rijn

Barendrecht

Capelle ad IJssel

Delft

Den Haag

Dordrecht

Gouda

Hellevoetsluis

Katwijk

Leiden

Ridderkerk

Rijswijk

Rotterdam

Schiedam

Spijkenisse

Vlaardingen

Comments are closed.