Badkamer sanitair offerte aanvragen

Uw allround badkamerspecialist
Gratis advies voor ontwerp, renovatie en installatie van uw badkamer en sanitair. Vergelijk eenvoudig offertes bij meerdere specialisten!


Badkamer Hillegom

Een mooie badkamer met stijlvol badkamer sanitair vraagt om een erkende badkamerspecialist. Een installateur die net als u in of rond Hillegom is gevestigd. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten uit Hillegom en omgeving. Wanneer u bij ons een gratis offerteaanvraag doet, voorzien wij u geheel vrijblijvend van diverse aanbiedingen van gekwalificeerde ondernemers uit uw omgeving. Of het nu om badkamer ontwerp, verbouw, renovatie of installatie gaat, wij bieden het u.

Alles voor uw badkamer

De aangesloten specialisten uit Hillegom kunnen u van alles voorzien wat met een badkamer te maken heeft. Van alle sanitair zoals douche, inloopdouche en douchecabine tot wandtegels, badkamertegels, wastafel en badmeubels. Eindelijk kunt u vaart zetten achter de plannen waar u al lange tijd mee rondloopt.

Sanitair van hoogwaardige kwaliteit

Wij zijn pas tevreden met een badkamer, als u dat bent. Wij willen dan ook zeker weten dat onze bedrijven kwaliteit leveren. Om die reden is het mogen dragen van het Kluskeurmerk een belangrijke voorwaarde geworden voor samenwerking. Zonder dat predicaat, kunnen badkamerfirma’s zich niet bij ons aansluiten. Ander pluspunt van het keurmerk is de inbegrepen bemiddelingsregeling. Deze kunt u kosteloos gebruiken als iets toch niet helemaal naar wens is gegaan. Zekerheid boven alles.

Dienstenoverzicht

 • Ontwerp
 • Installatie en renovatie
 • Alle sanitair en badmeubels
 • Van douche, inloopdouche en douchecabine
 • Tot wastafel, wandtegels en badkamertegels
 • Kwaliteitsgarantie
 • Concurrerende tarieven
 • Altijd in (de buurt van) Hillegom

Contact met ons team in Hillegom

Wilt u inzicht krijgen in het aanbod uit Hillegom? Vraagt u dan gratis en zonder ergens aan vast te zitten een offerte op. U ontvangt dan het aanbod van diverse experts uit Hillegom. Aan u om ze te vergelijken, vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Vergeet u bij het aanvragen niet de klus kort te omschrijven. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een specialist voor nieuw sanitair? Geef dan aan waar uw voorkeur naar uit gaat, zodoende sturen wij u een zo specifiek mogelijk overzicht. Hoe meer informatie wij van u ontvangen, des te vollediger is de offerte.

Wij het netwerk aan erkende installateurs uit Hillegom, u het ontwerp, de renovatie of installatie waar u al maanden aan denkt.


Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Please leave this field empty.

Anti-spam captcha

Vul code in:


 

Door het Kluskeurmerk bent u verzekerd van kwaliteit en dat is wel zo’n prettig idee! Alle bedrijven worden continu gecontroleerd op het geleverde werk en de bedrijfsvoering. Bovendien bewijzen de aangesloten vakmannen uit Hillegom dat dit niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs.

Gegarandeerd vakwerk!

Een badkamer aanleggen of renoveren is een omvangrijke klus, die gepaard gaat met relatief hoge uitgaven. Wij begrijpen dat u daarom goed geïnformeerd wilt worden over de mogelijkheden en kosten alvorens u bijvoorbeeld uw sanitair laat vervangen. De deelnemende bedrijven uit Hillegom verplicht zijn om het Kluskeurmerk te dragen, waardoor u verzekerd bent van een echte vakman. Wanneer een bedrijf niet aan onze eisen voldoet dan wordt deze uitgesloten van deelname. In het kort gezegd biedt het Kluskeur u de volgende voordelen:

 • Onafhankelijke geschillencommissie bij conflicten
 • Controle op kwaliteit van geleverde werk
 • Controle bedrijfsvoering aangesloten bedrijven
 • Geheel vrijblijvend en kosteloos

Keurmerken

Keurmerken

Tevreden klanten

Fam. Swager – Hillegom
Via Badkamer Expres heb ik een offerte aangevraagd voor de renovatie van mijn sanitair en badkamertegels. Binnen enkele uren had ik de eerste aanvragen van specialisten uit Hillegom al binnen. Ik heb alles goed op een rijtje kunnen zetten en heb uiteindelijk een keuze gemaakt voor een zeer specialist. Ik ben blij met het uiteindelijke resultaat!

 

 

Voor ontwerp, renovatie of verbouwing van uw badkamer en sanitair gaat u naar de specialisten van Badkamer Expres, altijd bij u in de buurt in Hillegom! Vraag eens vrijblijvend een offerte aan.

Badkamer Hillegom

Actief in heel Nederland

Ons netwerk is ontstaan uit de gedachte om consumenten die op zoek zijn naar een badkamerspecialist in contact te brengen met een erkende vakman. Wij zijn op kleine schaal van start gegaan, daarna zijn wij snel gegroeid. Het is onze ervaring dat er vraag is naar specialisten met de juiste kennis en ervaring. Er zijn genoeg prijsvechters in de markt, voor de consument is het echter nauwelijks te achterhalen of de kwaliteit van het geleverde werk ook goed is. Een badkamer verbouwing of renovatie kan behoorlijk wat kosten, dan wilt u gegarandeerd zijn van een goed resultaat. Door ons selectiebeleid bieden wij de kwaliteit die u zoekt tegen scherpe tarieven. Dat is het één van de kernwaarden van het concept. Wij zijn in het gehele land operatief, in iedere provincie.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Hoe werkt het?

De service die wij u bieden is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij beheren een landelijk netwerk van vakbedrijven, het is aan u om de bedrijven te vergelijken en een keuze te maken voor een bepaalde aanbieder. Stel dat u een vakman zoekt voor het renoveren van uw douche, badkamertegels of sanitair.

De eerste stap is het invullen van het formulier. Geef een duidelijke omschrijving van de opdracht zodat de installateurs exact weten wat uw wensen zijn. Dit komt de offerte ten goede.

Na het indienen zorgen wij voor de verdere afhandeling van uw aanvraag. Wij sturen de offerteaanvraag door naar lokale bedrijven uit Hillegom en omgeving. Zij brengen uw wensen in kaart en doen u een voorstel op maat. U ontvangt maximaal vijf diverse aanbiedingen van badkamer installateurs bij u uit de buurt.

Vervolgens is het aan u om de aanbiedingen op uw gemak naast elkaar te leggen en een schifting te maken. Welke aanbieding bevalt u het best en sluit aan bij uw wensen? Het is verstandig om contact op te nemen met een of twee van deze bedrijven. Stel gerust vragen indien zaken onderbelicht zijn. Vervolgens is het aan u om een keuze te maken. Zo bespaart u aanzienlijk op uw uitgave, bovendien bent u verzekerd van kwaliteit!

Bij u in de buurt

Het team van badkamer specialisten is niet alleen actief in Hillegom. In de loop der jaren hebben zijn wij een samenwerking aangegaan met meerdere erkende vakbedrijven bij u in de provincie. Onderstaand een overzicht van de plaatsen uit uw provincie waar wij de meeste installateurs hebben aangesloten.

Alphen ad Rijn

Barendrecht

Capelle ad IJssel

Delft

Den Haag

Dordrecht

Gouda

Hellevoetsluis

Katwijk

Leiden

Ridderkerk

Rijswijk

Rotterdam

Schiedam

Spijkenisse

Vlaardingen

Comments are closed.