Bad plaatsen

Bad plaatsen

Een badkamer is een plaats om bij te komen en te relaxen. Vrijwel iedereen heeft een douche in de badkamer, maar niet iedereen beschikt over een bad. Gelukkig kunt u altijd een bad laten plaatsen. Er zijn verschillende soorten als het gaat om een badkuip. Denk bijvoorbeeld aan een inbouw hoekbad of een vrijstaand exemplaar, een ouderwets model voor een klassiek sfeertje, of juist een whirlpool met alle nieuwe snufjes. Het plaatsen en inbouwen van een bad laat u over aan een specialist, zodat u zeker weet dat u jaren kunt genieten van uw badkuip. Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bad afmetingen

Voordat u een badkuip laat inbouwen of plaatsen, moeten de afmetingen gemeten worden. Zo moet de vakman de hoogte van de badkuip opmeten en de breedte. De hoogte van een badkuip ligt meestal rond de vijfendertig centimeter. Vindt u de hoogte niet hoog genoeg, dan maakt u gemakkelijk aanpassingen in de hoogte tijdens het meten van de afmetingen. De afmetingen hangen van diverse zaken af, denk hierbij aan of u een vrijstaand model wilt, of juist een model wilt laten inbouwen. Een vakman weet precies aan welke eisen een badkuip moet voldoen en zorgt voor het goed opmeten van de afmetingen, zodat u snel kan genieten van een badkuip helemaal naar uw wensen.

Hoekbad inbouwen

Een hoekbad is een populaire variant, aangezien deze vanwege de inbouw goed gebruik maakt van de ruimte en niet midden in de weg staat. Het inbouwen van een hoekbad is in principe een klus die u zelf kunt doen, maar als u geen verstand heeft van dit soort werkzaamheden, is het verstandiger om de inbouw over te laten aan een vakman. Een inbouw model zoals een hoekbad is in diverse soorten verkrijgbaar, denk bijvoorbeeld aan een strak en hoekig uiterlijk, of juist een meer rondere variant. Ook kunt u eventueel de hoogte aanpassen. Vaak duurt het inbouwen van een hoekbad niet erg lang en staat deze na een dag inbouwen en plaatsen al voor u klaar.

Vrijstaand bad

In plaats van een inbouw model heeft u ook de optie voor het plaatsen van een vrijstaande badkuip. Meestal denkt men bij een vrijstaand ligbad aan de klassiekere modellen, die op mooie en klassieke poten staan, maar er zijn tegenwoordig ook erg mooie, strakke modellen verkrijgbaar. Zo zijn er dus, net zoals een inbouw model, meerdere modellen verkrijgbaar als u zoek naar een vrijstaand bad. Hierdoor kunt u een vrijstaand ligbad uitzoeken die precies aansluit bij uw badkamer, waardoor de badkuip het pronkstuk van de badkamer wordt na het plaatsen. In principe zijn alle ligbaden verkrijgbaar in meerdere maten.

Whirlpool bad installeren

Voor de ultieme ontspanning is een whirlpool bad erg geschikt. Een whirlpool installeren kunt u zelf doen, maar als u niet erg handig bent schakelt u gemakkelijk een vakman in voor het plaatsen of inbouwen. Het installeren van een whirlpool kan binnen een dag klaar zijn, waarna u geniet van alle functies van uw whirlpool badkuip. Door de bubbels in het bad ontspannen uw spieren, waardoor u geniet van de ultieme ontspanning. Voor het installeren zoekt u een variant uit die u mooi vindt en past bij uw wensen. Er zijn vele soorten verkrijgbaar, laat u daarom goed informeren over de mogelijkheden en laat het installeren, plaatsen en inbouwen van het whirlpool bad over aan een vakman.Bad betegelen

Nadat u uw badkuip heeft laten plaatsen of inbouwen, kunt u deze betegelen. Het betegelen van een badkuip is in principe zo klaar, als u weet wat u doet. Voor het betegelen van een inbouw ligbad schakelt u ook gemakkelijk een professional in. Hij voert het betegelen voor u uit, na het plaatsen of inbouwen van uw ligbad. Hierdoor geniet u van de complete service van een vakman en weet u zeker dat u jaren kunt genieten van uw nieuwe ligbad. Voor het betegelen van een ligbad zijn vele soorten tegels verkrijgbaar, waardoor er altijd een soort is die bij uw badkamer aansluit.

Prijzen

U heeft besloten wat voor soort bad u wilt laten plaatsen of inbouwen en bent nu benieuwd naar de prijzen. Uiteraard verschillen de prijzen van de diverse soorten badkuipen. Zo hangt het af of u kiest voor een simpel hoekbad of een vrijstaand model en of de hoogte afwijkt. Bij een whirlpool en het plaatsen hiervan zullen de prijzen hoger liggen dan de prijzen voor een simpel model. Laat u informeren over de mogelijkheden in uw badkamer voor een bad, om vervolgens te kijken naar wat uw budget is. Een vakman kan u de prijzen vertellen van de verschillende soorten badkuipen en helpt u bij het zoeken naar een juist model voor uw wensen en badkamer.
Badkuip inbouwen

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een specialist als het gaat om een badkuip? Wilt u een vrijstaand bad laten plaatsen of een hoekbad laten inbouwen? Kijkt u uit naar ontspannen in een whirlpool en wilt u deze laten installeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een vakman komt bij u langs om de afmetingen van de badkuip op te meten en voert voor u het plaatsen of inbouwen uit tegen lage prijzen. Ook voor meer informatie en advies over de diverse soorten badkuipen kunt u terecht bij ons. Vul daarom het contactformulier in, beschrijf wat u wilt laten doen of waar u informatie over wilt en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.Uw specialist voor ontwerp, renovatie of verbouwing van uw badkamer en het sanitair. Wij plaatsen uw bad en voeren het inbouwen van uw badkuip uit tegen lage prijzen. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Gratis offertes