Badkamer douchekraan

Douchekraan

Een kraan geeft een bijzondere uitstraling aan uw badkamer. Het is prachtig om de vormgeving van de kraan volledig te laten aansluiten bij de stijl van de badkamer. Wij hebben verschillende soorten kranen in ons assortiment met elk hun bijzondere eigenschappen.

Thermostaatkraan

De thermostaatkraan is een veel gebruikte kraan in badkamers. Het voordeel van deze douchekraan is dat de temperatuur gemakkelijk te regelen is. Dit gebeurt door middel van een draaiknop aan de douchekraan. De thermostaatkraan is uitermate geschikt als u kleine kinderen hebt. De veiligheidsblokkering op de kraan voorkomt dat het kind de kraan warm kan draaien en zich verbrand. Er is ook de mogelijkheid om een omgekeerde thermostaatkraan te nemen, het warme en koude water wordt dan verwisseld.

Inbouw douchekraan

Een inbouw douchekraan wordt, zoals de naam het al zegt, in de douchewand ingebouwd. Een groot voordeel hiervan is dat er ruimte wordt bespaard in de douche. Daarnaast ziet een ingebouwde douchekraan er vaak ook strakker uit dan een normale douchekraan.

Allerlei mogelijkheden

Met douchekranen hebt u allerlei mogelijkheden. Of u nu een douchekraan in de wand geplaatst wil hebben of een opbouw douchethermostaat met regendouche en handdouche, wij hebben het allemaal. De meeste kranen worden met chroom afgewerkt, chroom heeft namelijk veel voordelen. Zo past het bij alle verschillende stijlen, is het makkelijk schoon te maken en heeft het een licht reflecterende werking. Ook populair is de afwerking met mat chroom, dit maakt u badkamer stijlvol en modern.

Bent u geïnteresseerd?

Dus bent u op zoek naar een nieuwe douchekraan die precies in uw badkamer past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij leveren onze producten altijd snel en tegen zeer scherpe prijzen. En bij ons krijgt u een uitstekende garantie op uw kraan! Badkamer Expres zit door heel Nederland, dus altijd dichtbij. Wacht niet langer en vraag nu alvast vrijblijvend offertes aan!Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van de diensten van Badkamer Expres. Dit is niet voor niets, wij bewijzen dagelijks dat kwaliteit en een scherpe prijs prima samengaan!

Gratis offertes