Badkamer baden

Baden

Wat is er nu meer ontspannen dan te liggen in een heerlijk warm bad? U komt na een drukke werkdag even helemaal tot rust in uw eigen badkamer. Bij Badkamer-expres hebben we een breed assortiment aan diverse baden, van groot tot klein, van simpel tot luxe.

Ligbad

Het ligbad, of ook wel badkuip genaamd, wordt gevuld door een kraan die meestal uit de muur komt. Meestal heeft de badkraan ook de mogelijkheid om er een handdouche op aan te sluiten, zodat er in de badkuip ook gedoucht kan worden. Zo bespaart u ruimte in uw badkamer! Hebt u een grote badkamer? Dan kunt u voor een vrijstaand bad kiezen. Een vrijstaand bad is meestal gemaakt van acryl en verstevigd met glasvezel. Omdat een vrijstaand bad volledig vrijstaand in de badkamer wordt geplaatst wilt u natuurlijk dat deze perfect is afgewerkt en voorzien is van afwerkpanelen. Een groot voordeel van een vrijstaand bad is dat ze gemakkelijk te plaatsen zijn.

Designbad

Een designbad is een echte eyecatcher in de badkamer. In een grotere badkamer komt een vrijstaand designbad helemaal tot zijn recht. Een designbad kan gemaakt worden van onder andere graniet, lava, corian, marmer en composiet. We werken alleen met materialen van hoge kwaliteit en werken de baden prachtig af.

Wellnessbad

Haal met een wellnessbad een stukje wellness in uw eigen huis. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan whirlpoolbaden van hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. We hebben verschillende maatvoeringen en vormen. De wellnessbaden zijn gemaakt van acryl, dit voelt warm aan. Andere benamingen voor wellnessbaden zijn jacuzzi, bubbelbad en spa. U kunt verschillende systemen toepassen, zoals een luchtsysteem die ervoor zorgt dat er bubbels ontstaan. Of geniet van een heerlijke massage in bad met een waterpomp. In bad gaan wordt nu zeker een activiteit waar u de hele dag al naar uit kan kijken!

Interesse?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een bad? Neem dan de mogelijkheid contact met ons op te nemen of vraag alvast vrijblijvend een offerte aan. Wij staan bekend om onze snelle service en lage prijzen. Uiteraard krijgt u altijd een uitstekende garantie op uw bad. Wij zijn gevestigd door heel Nederland, dus altijd bij u in de buurt!



Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van de diensten van Badkamer Expres. Dit is niet voor niets, wij bewijzen dagelijks dat kwaliteit en een scherpe prijs prima samengaan!

Gratis offertes