badkamer Noord-Brabant

Badkamer Noord-Brabant

Wilt u eindelijk de badkamer van uw dromen realiseren in uw woning in Noord-Brabant? Laat dan uw verouderde badkamer renoveren door een badkamerspecialist. Plaats bijvoorbeeld nieuw sanitair of knap de gehele ruimte op met een grote renovatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om een compleet nieuwe badkamer te plaatsen. Vul gelijk het offerteformulier in! U ontvangt dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes van specialisten uit de omgeving van Noord-Brabant.

Alles op het gebied van badkamers

De specialisten uit ons netwerk hebben veel ervaring met het renoveren, verbouwen en het plaatsen van nieuwe badkamers. Op deze pagina leest u meer over badkamerrenovaties en vertellen we u meer over de gemiddelde prijzen.

Voordelen van onze service

 • De offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend
 • Vergelijk offertes en bespaar tot 30%
 • Badkamerspecialisten uit Noord-Brabant

Gratis offertes vergelijken
Bent u eigenaar van de woning? (*)

Type opdrachtGratis - Vrijblijvend


Navigeer op deze pagina naar:

Nieuwe badkamer | Badkamer renovatie | Reparatie | Sanitair | Kosten van badkamer


Badkamerspecialist Noord-Brabant

Samen met vele specialisten vormen wij een landelijk dekkend netwerk. Wanneer u een badkamerspecialist uit Noord-Brabant inschakelt, bent u verzekerd van professionele en vakkundige hulp. Vanaf het badkamer ontwerpen van een andere indeling tot aan het plaatsen van de laatste badkamertegels.

De badkamerspecialisten in ons netwerk voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en totaalprijs. Op deze manier kunnen de specialisten de beste service tegen de scherpste prijzen garanderen. Met een badkamerspecialist bent u verzekerd van een praktische all-in badkamerindeling met een luxe uitstraling.

Badkamer specialisten uit Noord-Brabant voor:

 • Ontwerp en installatie
 • Renovatie van uw badkamer
 • Reparatiewerkzaamheden
 • Diverse soorten sanitair
 • Scherpe prijzenbadkamer installatie of renovatie

Nieuwe badkamer of renovatie?

Overweegt u een complete badkamerrenovatie? Dat is een grote uitgave en daarom is het belangrijk om hier niet te snel mee te beginnen. Laat de ruimte goed opmeten zodat een badkamerspecialist uit Noord-Brabant een nieuwe indeling kan ontwerpen. Bij de indeling zijn een aantal punten van belang: wilt u een extra toilet in de badkamer? Of verkiest u een ligbad boven een wc? Wilt u een dubbele wasbak of voldoet een enkele? De installateur kan u hierover professioneel adviseren, zodat u uiteindelijk tevreden bent met uw keuze. Houd ook rekening met de verwarming in de ruimte. Met de installatie van vloerverwarming wint u ruimte en het is een luxe aanvulling aan uw renovatie.


nieuwe badkamer Noord-Brabant

Nieuwe badkamer, waarop letten?

Overweegt u een complete badkamerrenovatie? Dat is een grote uitgave en daarom is het belangrijk om hier niet te snel mee te beginnen. Laat de ruimte goed opmeten zodat een badkamerspecialist uit Noord-Brabant een nieuwe indeling kan ontwerpen. Bij de indeling zijn een aantal punten van belang: wilt u een extra toilet in de badkamer? Of verkiest u een ligbad boven een wc? Wilt u een dubbele wasbak of voldoet een enkele? De specialist kan u hierover professioneel adviseren, zodat u uiteindelijk tevreden bent met uw keuze. Houd ook rekening met de verwarming in de ruimte. Met de installatie van vloerverwarming wint u ruimte en het is een luxe aanvulling aan uw renovatie.Kosten nieuwe badkamer

Veel klanten vragen ons wat een goedkope all-in badkamer exact kost. Hier is echter niet één antwoord op te geven, omdat de totaalprijs enorm wordt beïnvloed door verschillende aspecten. Stel: u wilt een goedkope badkamerrenovatie.

In dit geval laat u de indeling voor wat het is, laat u een vloer plaatsen met goedkope tegels en kiest u voor voordelig sanitair. De kosten voor het verbouwen starten in dit geval rond de €3.500,-. Laat u enkele leidingen verplaatsen en kiest u voor een vloer van natuurstenen, dan starten de kosten gemiddeld bij €7.000,-. Gaat u alles verbouwen en wilt u een all-in badkamer van ontwerp tot montage? Dan starten de kosten gemiddeld rond de €15.000,-.

Prijstabel: nieuwe badkamer

Badkamer (9 m²)Kosten (inclusief btw, materialen en montagekosten)*
Eenvoudige badkamerVanaf €3.500,-
Gemiddelde badkamerVanaf €7.000,-
Luxe badkamerVanaf €15.000,-

*Let op: dit zijn vanafprijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven gratis offertes aan.
badkamer ontwerpen Noord-Brabant

Badkamer ontwerpen Noord-Brabant

Voordat u begint met het laten renoveren van de badkamer, is het verstandig om de badkamer te ontwerpen. De nieuwe badkamer ontwerpen geeft u niet alleen een beter beeld van hoe de ruimte er na het renoveren uitziet, maar helpt ook bij het maken van keuzes.

Zo ziet u direct of u genoeg ruimte overhoudt voor het openen van een kast of dat een bad en een goedkope inloopdouche mogelijk zijn. Een badkamerspecialist uit Noord-Brabant maakt een ontwerp aan de hand van uw wensen en eisen. Hij heeft hier veel ervaring mee, dus geeft u ook nog handige tips en oplossingen voor de inrichting.


kosten badkamer Noord-Brabant

Complete badkamer, inclusief montage

Bij een badkamerspecialist uit Noord-Brabant kunt u terecht voor een complete badkamer: van een vernieuwde indeling tot de installatie van uw sanitair. Geef het verbouwen of renoveren volledig uit handen en profiteer van de ervaring van de vakmannen uit uw regio. Met een luxe all-in badkamer vergroot u uw woongenot aanzienlijk. Daarnaast is deze investering wellicht terug te verdienen op het moment dat u besluit uw woning in Noord-Brabant te verkopen. Door de installatie van uw nieuwe badkamermeubels uit te besteden aan ervaren vakmannen weet u zeker dat dit vakkundig en professioneel gebeurt, zodat u er jarenlang plezier van heeft.Vakman nodig voor het plaatsen van een nieuwe badkamer?

Bespaar tot wel 40% op de totaalprijs en vergelijk gratis en vrijblijvende offertes!

Gratis offertes aanvragen

badkamerrenovatie Noord-Brabant

Badkamerrenovatie Noord-Brabant

U beslist helemaal zelf wat u wilt laten renoveren bij een badkamerrenovatie. Zo krijgt u de badkamer die u graag wilt. Laat bijvoorbeeld nieuw sanitair of nieuwe badkamermeubels plaatsen, of laat oud en versleten tegelwerk vervangen. Een badkamerrenovatie hoeft niet altijd in te houden dat er veel gesloopt wordt of dat u te maken heeft met een lange verbouwing. Met een kleine badkamerrenovatie renoveert u een paar onderdelen van uw badkamer. Liever de hele badkamer opknappen? Kies dan voor een grote badkamerrenovatie, waarbij vaak ook het tegelwerk en de badkamermeubels opgeknapt worden.


grote of kleine badkamerrenovatie Noord-Brabant

Grote of kleine badkamerrenovatie

Hoe groot uw badkamerrenovatie gaat worden, is afhankelijk van wat u laat aanpassen. Het heeft dus niets te maken met hoe groot of hoe klein uw badkamer is. Laat u alleen een bad of een hangend toilet plaatsen? Of wilt u graag een nieuw lichtplan? Dan spreken we van een kleine badkamerrenovatie. Vaak is hiervoor niet veel sloopwerk nodig. Een grote badkamerrenovatie houdt meer in, deze renovatie duurt ook langer. Meestal is er sloopwerk nodig, zoals het verwijderen van het tegelwerk en het verwijderen van al het sanitair. 

Badkamer renoveren

Bekijk een badkamer vóór, tijdens en na een badkamerrenovatie!


 Renovatie van uw badkamer, hoe werkt het?

Het renoveren van de badkamer begint met het maken van een ontwerp. Zo heeft u een beter idee van uw toekomstige badkamer en wordt er meteen duidelijk of het nodig is om leidingen te verleggen. Daarna begint de installateur met het renoveren van de badkamer. Onderdelen zoals sanitair of tegelwerk worden eerst verwijderd en leidingen worden verlegd, voordat hij begint met het plaatsen van nieuw sanitair.

Nadat alle voorbereidingen zijn getroffen wordt het nieuwe tegelwerk en uw nieuwe sanitair aangebracht . Gemiddeld duurt een badkamerrenovatie enkele dagen, maar een badkamerrenovatie in 1 dag is ook een mogelijkheid!

Badkamerrenovatie in 1 dag?

Wel uw badkamer renoveren, maar geen zin in een verbouwing die lang duurt? Met een badkamerrenovatie in 1 dag is dit mogelijk! Laat een badkamerspecialist uit Noord-Brabant bijvoorbeeld een inloopdouche plaatsen of verbouw juist uw douche naar een handig instapbad met douchemogelijkheid. Zijn uw tegels verouderd? Ook dan is een badkamerrenovatie in 1 dag mogelijk. Hiervoor gebruikt een installateur speciale wandpanelen, deze worden over de bestaande tegels geplaatst. Andere opties zijn het plaatsen van een hangend toilet, nieuwe vloertegels of een handige designradiator. Een installateur geeft u graag advies over de mogelijkheden voor een badkamerrenovatie in 1 dag.Badkamerrenovatie kosten

Onderdeel van badkamerrenovatieGemiddelde prijs, inclusief plaatsing*
Badkamerontwerp€310,- tot €450,-
Douche€600,- tot €1.900,-
Wastafel€400,- tot €800,-
Badkamermeubel€700,- tot €2.000,-
Badkamertegels€42,- tot €220,- per m²
Badkamerverwarming (radiator)Vanaf €150,-
Vloerverwarming in badkamer€700,- tot €800,- per 10 m²
BadkamerverlichtingVanaf €300,-
Badkamerventilator€90,- tot €250,-
Sauna in badkamer€1.000,- tot €3.000,-
Ligbad€850,- tot €2.800,-
Toilet€450,- tot €900,-
Kraan€150,- tot €450,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. materiaal en btw. Nieuwsgierig naar de exacte prijzen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de kosten?

De kostprijzen voor een badkamerrenovatie worden beïnvloed door een aantal factoren. Natuurlijk zijn de grootte van de renovatie en de grootte van de badkamer van invloed op de prijs. Wanneer u een grotere badkamer heeft, is de totaalprijs vaak hoger. U heeft immers meer tegels nodig voor het renoveren. Ook de materiaalkosten, het merk van het sanitair, de ventilatie en de tegelwerken zijn van invloed op de kostprijs. Laat u een grote inloopdouche met glazen douchewand plaatsen? Dan bent u meer kwijt dan wanneer u kiest voor een simpele douchecabine. Tot slot moet u nog rekening houden met de arbeidskosten. Elke specialist hanteert zijn eigen tarieven, het is daarom verstandig om offertes aan te vragen om de totaalprijs te vergelijken.

Tips voor het verbouwen van de badkamer

Kiest u niet voor een badkamerrenovatie, maar gaat u juist volledig verbouwen? Dit is een flinke investering en vereist veel tijd en aandacht. Wij hebben een aantal tips voor u opgesteld, waarmee de verbouwing zeker een succes wordt.

 • Allereerst: breng uw buren op de hoogte van de werkzaamheden. Zo is iedereen op de hoogte van het eventuele geluidsoverlast en voorkomt u een eventuele burenruzie.
 • Schenk aandacht aan de accessoires. Naast de badkamermeubels hebben de accessoires een grote invloed op de uitstraling van het geheel.
 • Heeft u een bad echt nodig? In gezinnen met kleine kinderen komt een ligbad vaak goed van pas, maar het is zeker niet noodzakelijk. Door de installatie van een ligbad achterwege te laten bespaart u enorm veel ruimte voor, bijvoorbeeld, een inloopdouche of dubbele wastafel.
 • Ventilatie is van groot belang. Hiermee voorkomt u schimmelproblemen, waarmee u de levensduur van uw badruimte enorm verlengt.Zoekt u een specialist voor een badkamerverbouwing?

Vind eenvoudig de beste vakman. Vraag offertes aan en bespaar op de verbouwkosten!

Vrijblijvende offertes
Sanitair

Het sanitair van een badkamer bestaat uit verschillende onderdelen. Denk hierbij aan een toilet, wasbak, douchecabine of inloopdouche en een ligbad. U heeft de keuze uit verschillende opties voor het sanitair. Plaats bijvoorbeeld een comfortabel bad of handige inloopdouche.

Een inloopdouche geeft vaak meer ruimte en gemak, want u loopt zo de douche in. Geen ruimte voor een douche en een ligbad, maar wilt u wel graag beide opties? Kies dan voor een bad met douchemogelijkheid. Met een glazen wand zorgt u ervoor dat het water niet in de rest van de badkamer terecht komt. Andere keuzes die u moet maken is voor een handend- of staand toilet.
douchecabine Noord-Brabant

Douchecabine

Begint u net met het onderzoeken van de mogelijkheden voor uw badkamerrenovatie? Dan zult u wellicht schrikken van de vele opties voor douchecabines. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een compleet rondom gesloten vrijstaande douchecabine, kwartrond douchedeuren, vierkante douchedeuren, of een douchecabine met een vijfhoekige douchedeur. Bij uw douchecabine is het voornamelijk van belang te kijken naar hoe deze aan de douchewand kan worden aangesloten, en de mogelijkheden voor de douchebak. Laat u die bijvoorbeeld inzinken, of verwerkt u deze op een andere wijze?

Douchecabine prijzen

Het plaatsen van een douchecabine door een installateur begint vanaf een kostprijs van €600,-. De kosten zijn afhankelijk van het materiaal van de douchebak, de cabine met veiligheidsglas en het douchebeslag. Wilt u een stoomcabine of een regendouche? Dan moet u rekening houden met hogere kostprijzen. De kostprijs van een luxe stoomdouchecabine beginnen vanaf €900,-.


inloopdouche Noord-Brabant

Inloopdouche

Nieuw op het gebied van sanitair is de inloopdouche. Deze douche creëert een uniek ruimtegevoel en is zeer praktisch, met name in het geval van een lichamelijke beperking. Daarnaast hebben inloopdouches een strakke vormgeving, en is het mogelijk om deze tegen aantrekkelijke kosten in diverse afmetingen te laten maken. Bent u relatief handig met klussen? Dan vormt een inloopdouche zelfs een goede budget oplossing met een douchewand van tegels of glas. De uiteindelijke investering is in dat geval lager dan bij een douchebak of douchecabine. Vraag onze leveranciers uit Noord-Brabant desgewenst naar de mogelijkheden voor een inloopdouche.

Prijs van een inloopdouche

De kosten van een inloopdouche beginnen gemiddeld vanaf €600,-. De kostprijs is afhankelijk van het tegelwerk of de douchewand die u laat plaatsen, de douchebak die nodig is en het douchebeslag. Overigens is het ook een optie om geen douchebak te plaatsen, maar een aflopende vloer richting een afvoergoot. De prijs ligt dan vaak iets hoger door het tegelwerk dat er nodig is.ligbad

Ligbad

De ultieme vorm van luxe in een badkamer is voor veel mensen toch een lekker groot ligbad. Ligbaden zijn in allerhande designs en afmetingen verkrijgbaar, waardoor het zelfs in kleinere ruimtes mogelijk is een ligbad te plaatsen. Wel dient u rekening te houden met een minimale afmeting van 170 x 75 centimeter. Wilt u graag dat het bad binnen de huidige uitstraling past? Dat is goed mogelijk, kies bijvoorbeeld voor een bad op pootjes voor een klassiek gevoel, of voor een bad met een elegante bocht binnen een moderne badkamerstijl. Let bij uw keuze goed op de locatie van uw afvoer. Dit kan effect hebben op uw keuze bad.

Kosten van een ligbad

Benieuwd naar de kostprijzen voor een ligbad? U moet rekening houden met een gemiddelde prijs vanaf €850,- tot €2.800,-. Verschillende factoren hebben invloed op de prijs. Denk aan het merk, de grootte van het bad, het materiaal waar het bad van gemaakt is en eventuele extra opties. Verlichting en mogelijkheid tot een bubbelbad verhogen de totaalprijs, maar geven u wel meer gemak.


wastafel

Wastafel

Er zijn een aantal elementen waar u rekening mee moet houden wanneer u een wastafel kiest. Ten eerste: maakt u vaak met meerdere personen tegelijk gebruik van de wasbak? Koop dan een extra brede variant, of ga voor twee wastafels. U zult veel plezier beleven van de extra ruimte. Een tweede aandachtspunt is de behoefte aan opbergruimte. Wilt u onder de wasbak handdoeken, shampoo en andere toiletartikelen kunnen opbergen? Dan zijn in een badkamermeubel geïntegreerde wastafels de beste optie voor u. Tot slot is ook de wasbak medebepalend voor de sfeer in de ruimte, pas deze daarom in de vormgeving in.

Wat kost een nieuwe wastafel?

Een nieuwe wastafel plaatsen door een installateur kost gemiddeld tussen de €400,- en de €800,-. De totaalprijs is afhankelijk van het merk, de kwaliteit en het materiaal waar de wastafel van gemaakt is. Een wastafel van plaatstaal is bijvoorbeeld goedkoper dan een wasbak van beton of keramiek. De kostprijs wordt ook beïnvloedt door de grootte van de wastafel.Wilt u nieuw sanitair in Noord-Brabant plaatsen?

Schakel een vakman in voor het beste resultaat! Bespaar op de kosten.

Diverse offertes ontvangen

badkamermeubels Noord-Brabant

Badkamermeubels Noord-Brabant

Bij het installeren of renoveren van een badkamer zijn veel van onze klanten gericht op het sanitair: wat voor douchecabine, douchwand en wastafel past binnen het budget en het gekozen design. Minstens net zo belangrijk is echter de keuze van badkamermeubels.

Van eenvoudig kastje tot volledig wandmeubel met geïntegreerde wastafel en spiegel: er is een grote diversiteit aan badkamermeubels.

Onze medewerkers helpen u bij het maken van het ontwerp graag aan enkele voorbeelden van meubels binnen de diverse stijlen. Zo kiest u altijd voor een badkamermeubel dat bij u past.

Prijzen badkamermeubels

De totaalprijs voor badkamermeubels is afhankelijk van het soort meubels dat u laat plaatsen, de stijl en de hoeveelheid. Denk aan een gemiddelde prijs van €700,- tot €2.000,-. Alleen een wastafelkastje is het goedkoopste. Maar wanneer u meerdere meubels wilt laten monteren door een vakman uit Noord-Brabant, dan bent u meer kwijt.


badkamertegels Noord-Brabant

Badkamertegels Noord-Brabant

Badkamertegels zijn een zeer grote kostenpost binnen de badkamerrenovatie of – installatie. Neem daarom eens een kijkje bij een outlet. Daar zijn badkamertegels in verschillende stijlen en groottes verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke kostprijs. Vergeet hierbij bovendien het plafond niet. Door goed na te denken over de verlichting en bekleding van het plafond voorkomt u ongewenste problemen achteraf. Houdt bijvoorbeeld rekening met het dimmen van verlichting, of echo van bepaalde badkamertegels. Hebt u hier vragen over, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij dienen u desgewenst graag van professioneel advies. Uw specialist voor ontwerp, renovatie of verbouwing en de installatie van sanitair, in Noord-Brabant en omgeving. Vraag eens vrijblijvend een offerte aan!

Prijzen nieuwe badkamertegels

Het plaatsen van nieuwe badkamertegels kost ongeveer €42,- tot €220,- per vierkante meter. Het prijsverschil komt door verschillende factoren, namelijk het type tegel waar u voor kiest, de grootte en het materiaal. Tegels van natuursteen zijn bijvoorbeeld duurder dan keramische tegels. Houd daarnaast nog rekening met de arbeidskosten voor het leggen van de badkamertegels.


Badkamer verwarming

Wanneer u gaat verbouwen, raden wij u aan te denken aan de verwarming in de ruimte. Bij oudere badkamers gebruikt de verwarming meestal middels radiatoren. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar wanneer u volledig gaat verbouwen is het plaatsen van vloerverwarming het overwegen waard. Met deze verwarming wint u namelijk een hoop ruimte, waardoor u een vrijere keuze hebt in de indeling van uw sanitaire voorzieningen. Bovendien is de installatie van verwarming in de vloer weinig extra moeite als u toch alles eruit laat slopen. Liever geen vloerverwarming maar wilt u toch van uw standaard radiatoren af? Denk dan eens aan verwarming middels een designradiator. Deze kan u eventueel hoger op de muur plaatsen zodat u nog steeds meer vrijheid hebt wat betreft de indeling.

Prijzen badkamerverwarming

Het plaatsen van een radiator is het goedkoopste, deze prijzen beginnen al vanaf €150,-. Voor een designradiator moet u rekening houden met hogere kostprijzen, maar deze geeft u wel meer gemak. Liever vloerverwarming? Voor het aanleggen van vloerverwarming in een vloer van 10 vierkante meter bent u zo’n €700,- tot €800,- kwijt.

Badkamerverlichting

Omdat badkamers een plek van rust zijn, is het belangrijk dat u hier de juiste badkamerverlichting laat plaatsen.

Daarnaast is het goed om te weten dat uw badkamerverlichting goed bestand is tegen de hoge luchtvochtigheid. Bij het aanschaffen van badkamerverlichting is het daarom van belang om te letten op de IP-waarde. Deze geeft aan in welke mate de lamp bestand is tegen vocht, water en stof. De benodigde IP-waarde is afhankelijk van de locatie van de badkamerverlichting. Binnen een straal van 60 centimeter boven de douche of het bad is een IP-waarde van 44 nodig. Is het lichtpunt verder dan 60 centimeter verwijdert van de douche, dan is een waarde van 21 voldoende.

Prijzen badkamerverlichting

De kosten voor badkamerverlichting beginnen vanaf €300,-. De kostprijs bestaat uit het maken van een lichtplan, de montagekosten en de lampen zelf. De kostprijs is afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan de grootte van de badkamer, het soort verlichting dat u laat plaatsen en het lichtplan.Vakman gezocht voor het plaatsen van badkamermeubels?

Vul het offerteformulier in voor gratis en vrijblijvende offertes met scherpe prijzen!

Gratis offertes
Soorten badkamers

Wanneer u een badkamerrenovatie uit laat voeren of een geheel nieuwe badkamer laat plaatsen, is het mogelijk om de ruimte helemaal naar eigen stijl in te delen.

Kies bijvoorbeeld voor een modernere badkamer met een strakke en lichte uitstraling. Of juist een landelijke badkamer. Aan u de keuze! Ook voor kleine badkamers zijn er verschillende mogelijkheden.Kleine badkamer

Bij een kleine badkamer is de indeling erg belangrijk. Een onlogische indeling zorgt ervoor dat u nog minder ruimte heeft of bijvoorbeeld de deur van een badkamermeubel niet helemaal open kan krijgen. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen om te zorgen dat u toch alles kwijt kunt in een kleine ruimte. Zo is een hangend toilet handig, want deze geeft optisch meer ruimte en vergemakkelijkt het schoonmaken. Daarnaast zijn er ondiepe wastafels, zodat de wastafel niet veel ruimte inneemt. Door smalle en hoge meubels te plaatsen heeft u toch genoeg opbergruimte. Een designradiator aan de wand is hoog en zit dicht tegen de muur aan.

Landelijke badkamer

De laatste jaren heeft er een trendverschuiving plaatsgevonden op het gebied van badkamer design. In plaats van een moderne stijl is tegenwoordig de landelijke sfeer populair. Denk hierbij onder meer aan houten badkamermeubels en een vrijstaand ligbad. In combinatie met eenvoudige wandtegels in aardetinten kunt u eenvoudig en snel een authentieke warme atmosfeer in de ruimte creëren.

De landelijke stijl garandeert een natuurlijke en minimalistische sfeer. Van sanitair tot badkamertegels alles is hierbij gefocust op ontspanning en comfort.
moderne badkamer Noord-Brabant

Moderne badkamer

Badkamers zijn bij veel leveranciers uit Noord-Brabant volledig aan te passen aan uw wensen voor kleur, en ontwerp. Met andere woorden, het design ligt volledig in uw hand.

Of u nu kiest voor een moderne badkamervariant met elegante elementen, voor een landelijk leven gevoel, of voor een klassieke vormgeving; elke stijl is mogelijk.

Hebt u geen behoefte aan een complete renovatie, maar wilt u wel het badkamerontwerp aanpassen? Kies dan voor een enkel nieuw badkamermeubel, of een nieuwe douchewand. Er is volop keuze om uw badkamer een nieuw design te geven!


budget badkamer Noord-Brabant

Budget badkamer

De kosten voor een badkamerrenovatie of installatie kunnen zeer hoog zijn. Er zijn echter een aantal budget oplossingen waar u uw voordeel mee kunt doen. Zorg bijvoorbeeld dat u bij het zoeken naar nieuwe onderdelen, zoals douchewand tegels of badkamermeubels, een kijkje neemt bij een outlet. Hier zijn vaak vele producten tegen budgetprijzen aan te schaffen. Het enige nadeel aan een outlet is dat hier alleen productielijnen van voorgaande jaren verkrijgbaar zijn. Wellicht niet up-to-date qua trends, maar zeker van hoge kwaliteit. Ook in de regio Noord-Brabant zijn diverse outlets actief.

Doordat alle gelieerde bedrijven uit Noord-Brabant met zorg zijn uitgekozen bent u verzekerd van kwaliteit. Wel zo prettig wanneer u een ontwerp wilt laten opstellen. Ook voor renovatie, installatie en verbouwing!Badkamer plaatsen in Noord-Brabant

Voordat een vakman begint met het verbouwen en het plaatsen van een nieuwe badkamer, wordt eerst al het oude tegelwerk en sanitair verwijderd. Soms is het ook nodig om leidingwerk te vervangen of te verleggen. Daarna legt de specialist uit Noord-Brabant nieuwe tegels aan op de wanden en de vloer. Vervolgens plaatst hij het nieuwe sanitair. Hierbij let hij er goed op dat alles waterdicht is en dat het water goed wegloopt uit de douche. Vervolgens wordt de badkamer afgemaakt met ventilatie, een lichtplan en natuurlijk de badkamermeubels. Het verbouwen duurt een aantal dagen en is afhankelijk van de grootte van de ruimte, het sanitair en of er veel leidingen verlegd moeten worden.

Badkamer reparatie

Uiteraard bent u bij ons tevens aan het juiste adres wanneer u een reparatie wilt laten uitvoeren. Beschadigingen komen waarschijnlijk vaker voor dan u denkt en met het uitvoeren van een reparatie voorkomt u overige vochtproblemen. Daarom raden wij u aan bij een beschadiging zo snel mogelijk contact op te nemen met een badkamerspecialist uit Noord-Brabant voor een reparatie. Een reparatie is nodig bij een scheur of barst in uw sanitair, een lekkend toilet of een kraan die lekt. Maar ook als uw kitwerk of voegwerk kapot gaat of los laat zult u een reparatie moeten laten uitvoeren, om vochtproblemen te voorkomen.
badkamerspecialist Noord-Brabant

Voordelen badkamerspecialist Noord-Brabant

Door een specialist in te schakelen voor het plaatsen van een nieuwe badkamer of een badkamerrenovatie profiteert u van een aantal voordelen. Zo zit u niet lang in een verbouwing, want de specialisten hebben veel ervaring en weten precies waar ze op moeten letten. Hierdoor gaat het een stuk sneller. Bovendien hoeft u geen gereedschap aan te schaffen en zorgt de specialist voor het afvoeren van het bouwafval. Alle voordelen van een specialist:

 • De badkamerspecialist uit Noord-Brabant geeft u deskundig advies.
 • Door de ervaring en vakkennis van de specialisten verlopen de werkzaamheden snel en probleemloos.
 • U hoeft zelf geen duur gereedschap of ander materiaal aan te schaffen.


specialist voor renoveren badkamer

Besparen? Vergelijk gratis offertes

Vernieuw uw badkamer door een renovatie uit te laten voeren door een badkamerspecialist of laat een geheel nieuwe badkamer plaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een badkamerrenovatie. Denk aan het vernieuwen van het sanitair, het plaatsen van een comfortabel ligbad of het aanbrengen van ventilatie.

Bespaar tot wel 30% op de kosten! Elke specialist hanteert zijn eigen tarieven, daarom is het verstandig om offertes te vergelijken. U bespaart en weet zeker dat u niet te veel betaalt voor het plaatsen van een nieuwe badkamer of de renovatie.

Vul het offerteformulier in en u ontvangt meerdere offertes van specialisten uit de regio Noord-Brabant. Geheel kosteloos en vrijblijvend. 


 
Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 314 beoordelingen


 • Kwaliteit van de offertes89%

 • Prijzen91%

 • Snelheid82%

 • Algemene beoordeling87%


Klantervaringenbadkamer recensie vogelzang “De specialisten via Badkamer Expres Noord-Brabant hebben mijn badkamer en sanitair volledig gerenoveerd en ik ben tevreden over het resultaat en de werkwijze! Goede communicatie.”
Fam. Vogelzang, Noord-Brabant

badkamer recensie kracht “Nadat ik een offerte had aangevraagd ontving ik meerdere reacties van vakmannen bij mij uit de buurt. De prijzen zijn scherp en de vakmannen zijn vriendelijk en vakbekwaam. Aanrader!”
G. Kracht, Eindhoven

badkamer recensie dekker “Toevallig kwam ik op deze website terecht. Ik heb offertes aangevraagd en zo voor een mooi prijsje een badkamerrenovatie uit laten voeren. Blij met het resultaat en ideaal dat je gratis offertes kunt vergelijken.”
H. Dekker, Leeuwarden

Gratis offertes