Badkamer sanitair offerte aanvragen

Uw allround badkamerspecialist
Gratis advies voor ontwerp, renovatie en installatie van uw badkamer en sanitair. Vergelijk eenvoudig offertes bij meerdere specialisten!


Badkamer Utrecht

Zoekt u een vakman voor de installatie, de renovatie of de reparatie van uw badkamer? Bij Badkamer Expres bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij werken in Utrecht samen met de beste specialisten op het gebied van badkamerwerk. Zo kunnen we u bijstaan met een hoge kwaliteit ontwerp voor een nieuwe badkamerruimte, maar ook bijvoorbeeld met de installatie van nieuw sanitair. Doe een gratis en vrijblijvende offerte-aanvraag via het contactformulier en kom in contact met professionals bij u in de regio.

Van ontwerp tot uitvoering

We staan voor u klaar van punt A tot Z. Zo kunnen onze vakspecialisten in Utrecht zorgen voor een prachtontwerp voor uw badkamer, verzorgen ze vervolgens de installatie van deze kamer en staan ze ook nog eens klaar voor de nazorg. Zoekt u naar een partij die de renovatie van de schone kamer des huizes voor u in orde kan maken? Of heeft u vakmannen nodig voor het doen van een gedegen reparatie? Wij helpen u graag verder, tevens als het om werk omtrent uw sanitair gaat!

Dienstenoverzicht

  • Installatie, renovatie, reparatie badkamers en sanitair.
  • Altijd het juiste ontwerp.
  • Maatwerk in Utrecht!
  • Experts in dit vakgebied.

Installatie en reparatie van sanitair

Wij zorgen in Utrecht voor een goede installatie van alle sanitair in uw badkamer en douche. Denk hierbij aan zowel uw wastafel, badmeubels, douchecabine en badkamertegels. Mocht het zijn dat uw huidige ontwerp gedateerd aan het worden is, dan kunt u kiezen voor een renovatie. Voldoet een renovatie niet, dan is een reparatie noodzakelijk. De specialist repareert ieder hoekje van uw badkamerruimte op vakkundige wijze!

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan

Bent u benieuwd naar de tarieven voor de installatie, renovatie of reparatie aan uw badkamer of sanitair? Wilt u meer weten over onze werkwijzen in Utrecht wat betreft het ontwerp van deze ruimte? Voor deze en andere vragen neemt u contact op via het contactformulier. Wij versturen u vervolgens gratis en volledig vrijblijvende offertevoorstellen van gelieerde specialisten. Door te vergelijken, kunt u besparen op het totaalbedrag.

Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Gelieve dit veld leeg te laten.


 

Doordat alle gelieerde bedrijven uit Utrecht door ons geselecteerd zijn bent u verzekerd van kwaliteit. Wel zo prettig wanneer u een ontwerp wilt laten opstellen. Ook voor renovatie, installatie en verbouwing!

 

Landelijke stijl badkamer Utrecht

Landelijke badkamer

Waar in de afgelopen jaren de moderne badkamer het meest gewild was voor een badkamerrenovatie of –installatie, is de laatste tijd een nieuw design steeds populairder. Dit is de authentieke landelijke stijl. Bij dit landelijke ontwerp horen onder andere een vrijstaand ligbad, houten badkamermeubels en eenvoudige badkamertegels in aardetinten. Een landelijke badkamer is dan ook volledig gericht op uw comfort en ontspanning. Dit wordt al snel bereikt door de natuurlijke en minimalistische stijl.

Design badkamers Utrecht

Design

Er zijn vele stijlen badkamers beschikbaar bij onze leveranciers uit Utrecht. Denk bijvoorbeeld aan een moderne vormgeving, of een meer klassiek design. Belangrijk binnen elk design is dat u de diverse elementen op elkaar aansluit. Kiest u voor sanitair in een moderne vormgeving, dan past hier een douchewand in rustiek concept niet goed bij. Door de verschillende elementen op elkaar aan te sluiten creëert u rust en een gevoel van ruimte in de badkamer. Dit werkt ontspannend!

Badkamer Utrecht

Budget

Of u nu over een ruim of beperkt budget beschikt, het is aan te raden dit van te voren goed vast te zetten. Houdt bij de budget bepaling rekening met de installatiekosten, en eventuele kosten voor het verleggen van een waterleiding, afvoer of de elektriciteit. Hiermee voorkomt u dat u na het volledige proces voor onverwachte kosten komt te staan. Hebt u een zeer klein budget? Shop dan eens bij een badkameroutlet. Hier verkoopt met kwaliteit voor een budget prijs.

 

Badmeubels Utrecht

Badkamermeubels

Een badkamermeubel kan sfeerbepalend zijn binnen uw badkamer. Het is dan ook van groot belang goed na te denken over de aanschaf van badkamermeubels. Bedenk bijvoorbeeld welke stijl het meubel moet hebben, en hoeveel opslagruimte u hierbinnen nodig heeft. Hebt u een geheel eigen visie op de vormgeving van uw badkamermeubels? Lever dan bij één van onze leveranciers een ontwerpconcept in. Zij helpen u graag met de praktische uitvoering van uw ideeën. Uw wens is ons werk!

Douche Utrecht

Douchecabine

Douchecabines zijn zowel verkrijgbaar als vrijstaande variant, of om tegen uw douchewand te plaatsen. Een vrijstaande douchecabine kent daarbij hogere prijzen, en u zal hiervoor genoeg ruimte moeten hebben. Kiest u voor een gedeelde douchecabine aan de douchewand? Dan is zijn er meerdere mogelijkheden op het gebied van douchedeuren en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan halfronde douchedeuren, of schuifdeuren met een specifiek patroon. Vraag via het contactformulier eenvoudig en snel enkele prijsindicaties op.

Inloopdouche Utrecht

Inloopdouche

Een inloopdouche biedt niet alleen een heerlijk ruimtegevoel, maar levert eveneens groot praktisch voordeel op. Dankzij het gebrek aan drempels bij een inloopdouche hoeven mensen met een rolstoel bijvoorbeeld geen hulp meer te ontvangen bij het douchen. Omdat het lastig is om een inloopdouche volledig waterdicht te maken, raden wij aan om te kiezen voor een ingebouwde douchebak. Dit voorkomt lekkages. Pas de inloopdouche volledig binnen uw design, door de keuze van een originele douchewand, of badkamertegels.

 

Ligbad

Ligbad

Een ligbad vormt voor veel mensen het summum van luxe in de badkamer. Tegenwoordig zijn ligbaden niet alleen verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen, zij hebben tevens een grote verscheidenheid aan accessoires en mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een bubbelbad functie van uw ligbad, of de mogelijkheid voor massagestralen. Met behulp van unieke thermostaatkranen kunt u bovendien de temperatuur van het badwater exact bepalen. Een ligbad is luxe op zijn best.

Wastafel Utrecht

Wastafel

Voordat u overgaat tot het aanschaffen van een wastafel moet u zich drie dingen afvragen. Ten eerste: met hoeveel mensen maakt u gebruik van de wastafel? Is het vaak spitsuur en hebt u te weinig ruimte? Kies dan voor meerdere wastafels, of een extra brede variant. Ten tweede: hoeveel opslagruimte hebt u bij de wastafel nodig? Ten derde: wilt u de wastafel in een badkamermeubel integreren, of juist apart tegen een douchewand zetten? Er is altijd een wastafel naar uw keuze leverbaar in Utrecht.

Badkamertegels offertes

Badkamertegels

Door de badkamertegels te vervangen kunt u zelfs met een beperkt budget het volledige aanzicht van uw badkamer al veranderen. Wandtegels zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar, waardoor er altijd een tegelsoort naar uw smaak bij zit. Hebt u een zeer uniek idee voor de vormgeving? Doe dan eens onderzoek naar de mogelijkheden voor mozaïektegels. Dit biedt zeer veel verschillende opties en maakt het voor u mogelijk om uw badkamerruimte in geheel eigen stijl vorm te geven. Vraag eens een expert.

 

Voor ontwerp, renovatie of verbouwing van uw badkamer en sanitair gaat u naar de specialisten van Badkamer Expres, altijd bij u in de buurt in Utrecht! Vraag eens vrijblijvend een offerte aan.

Gegarandeerd vakwerk!

Een badkamer aanleggen of renoveren is een omvangrijke klus, die gepaard gaat met relatief hoge uitgaven. Wij begrijpen dat u daarom goed geïnformeerd wilt worden over de mogelijkheden en kosten alvorens u bijvoorbeeld uw sanitair laat vervangen. De deelnemende bedrijven uit Utrecht zijn met zorg door ons uitgekozen waardoor u verzekerd bent van een echte vakman.

Tevreden klanten

Fam. Willemsen – Utrecht
Wij waren al jaren van plan om de badkamer te renoveren, maar het kwam er maar niet van. Uiteindelijk maar eens een offerte aangevraagd. Inmiddels is de renovatie achter de rug, het resultaat overtreft onze verwachtingen. Goed advies ontvangen betreffende het sanitair. De prijs viel ons erg mee!

 

 

Badkamer Utrecht

Actief in heel Nederland

Ons netwerk is ontstaan uit de gedachte om consumenten die op zoek zijn naar een badkamerspecialist in contact te brengen met een erkende vakman. Wij zijn op kleine schaal van start gegaan, daarna zijn wij snel gegroeid. Het is onze ervaring dat er vraag is naar specialisten met de juiste kennis en ervaring. Er zijn genoeg prijsvechters in de markt, voor de consument is het echter nauwelijks te achterhalen of de kwaliteit van het geleverde werk ook goed is. Een badkamer verbouwing of renovatie kan behoorlijk wat kosten, dan wilt u gegarandeerd zijn van een goed resultaat. Door ons selectiebeleid bieden wij de kwaliteit die u zoekt tegen scherpe tarieven. Dat is het één van de kernwaarden van het concept. Wij zijn in het gehele land operatief, in iedere provincie.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Hoe werkt het?

De service die wij u bieden is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij beheren een landelijk netwerk van vakbedrijven, het is aan u om de bedrijven te vergelijken en een keuze te maken voor een bepaalde aanbieder. Stel dat u een vakman zoekt voor het renoveren van uw douche, badkamertegels of sanitair.

De eerste stap is het invullen van het formulier. Geef een duidelijke omschrijving van de opdracht zodat de installateurs exact weten wat uw wensen zijn. Dit komt de offerte ten goede.

Na het indienen zorgen wij voor de verdere afhandeling van uw aanvraag. Wij sturen de offerteaanvraag door naar lokale bedrijven uit Utrecht en omgeving. Zij brengen uw wensen in kaart en doen u een voorstel op maat. U ontvangt maximaal vijf diverse aanbiedingen van badkamer installateurs bij u uit de buurt.

Vervolgens is het aan u om de aanbiedingen op uw gemak naast elkaar te leggen en een schifting te maken. Welke aanbieding bevalt u het best en sluit aan bij uw wensen? Het is verstandig om contact op te nemen met een of twee van deze bedrijven. Stel gerust vragen indien zaken onderbelicht zijn. Vervolgens is het aan u om een keuze te maken. Zo bespaart u aanzienlijk op uw uitgave, bovendien bent u verzekerd van kwaliteit!

Bij u in de buurt

Het team van badkamer specialisten is niet alleen actief in Utrecht. In de loop der jaren hebben zijn wij een samenwerking aangegaan met meerdere erkende vakbedrijven bij u in de provincie. Onderstaand een overzicht van de plaatsen uit uw provincie waar wij de meeste installateurs hebben aangesloten.

Amersfoort

Bilthoven

Bunschoten Spakenburg

De Meern

Houten

IJsselstein

Leusden

Maarssen

Nieuwegein

Soest

Utrecht

Veenendaal

Wijk bij Duurstede

Woerden

Zeist

Comments are closed.