Badkamer sanitair offerte aanvragen

Uw allround badkamerspecialist
Gratis advies voor ontwerp, renovatie en installatie van uw badkamer en sanitair. Vergelijk eenvoudig offertes bij meerdere specialisten!


Badkamer Utrecht

Een mooie badkamer met stijlvol badkamer sanitair vraagt om een erkende badkamerspecialist. Een installateur die net als u in of rond Utrecht is gevestigd. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten uit Utrecht en omgeving. Wanneer u bij ons een gratis offerteaanvraag doet, voorzien wij u geheel vrijblijvend van diverse aanbiedingen van gekwalificeerde ondernemers uit uw omgeving. Of het nu om badkamer ontwerp, verbouw, renovatie of installatie gaat, wij bieden het u.

Alles voor uw badkamer

De aangesloten specialisten uit Utrecht kunnen u van alles voorzien wat met een badkamer te maken heeft. Van alle sanitair zoals douche, inloopdouche en douchecabine tot wandtegels, badkamertegels, wastafel en badmeubels. Eindelijk kunt u vaart zetten achter de plannen waar u al lange tijd mee rondloopt.

Dienstenoverzicht

  • Ontwerp
  • Installatie en renovatie
  • Alle sanitair en badmeubels
  • Van douche, inloopdouche en douchecabine
  • Tot wastafel, wandtegels en badkamertegels
  • Kwaliteitsgarantie
  • Concurrerende tarieven
  • Altijd in (de buurt van) Utrecht

Contact met ons team in Utrecht

Wilt u inzicht krijgen in het aanbod uit Utrecht? Vraagt u dan gratis en zonder ergens aan vast te zitten een offerte op. U ontvangt dan het aanbod van diverse experts uit Utrecht. Aan u om ze te vergelijken, vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Vergeet u bij het aanvragen niet de klus kort te omschrijven. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een specialist voor nieuw sanitair? Geef dan aan waar uw voorkeur naar uit gaat, zodoende sturen wij u een zo specifiek mogelijk overzicht. Hoe meer informatie wij van u ontvangen, des te vollediger is de offerte.

Wij het netwerk aan erkende installateurs uit Utrecht, u het ontwerp, de renovatie of installatie waar u al maanden aan denkt.


Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Gelieve dit veld leeg te laten.


 

Wij kiezen de bij ons aangesloten bedrijven uit op kwaliteit. Alle bedrijven worden continu gecontroleerd op het geleverde werk en de bedrijfsvoering. Bovendien bewijzen de aangesloten vakmannen uit Utrecht dat dit niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs.

 

Landelijke badkamer

Landelijke badkamer

De landelijke badkamer is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het gaat hierbij om badkamers met houten badkamermeubels, wandtegels in aardetinten en vaak een vrijstaand ligbad. Deze landelijke stijl is gericht op het bieden van comfort en ontspanning waarbij een natuurlijke en minimalistische sfeer centraal staan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor badkamerrenovatie met landelijke elementen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Design badkamer

Design

Wanneer u bezig bent met het ontwerp van uw nieuwe of te renoveren badkamerruimte dan dient u ten eerste te kiezen voor een bepaald design, een zekere stijl. Deze kan variëren van modern tot klassiek, en van landelijk tot elegant: de keus is aan u. Binnen elk design passen diverse soorten sanitair, badkamermeubels en – tegels. Zo hoort bij een elegante vormgeving bijvoorbeeld een wandmeubel met geïntegreerde spiegel. Wij helpen u graag met voorbeelden voor het design.

Goedkope badkamer Utrecht

Budget

Vormt uw budget een belemmering voor de installatie of renovatie van een complete badkamer? Door te winkelen bij een outlet kunt u algauw honderden euro’s besparen. Daarnaast is het budget technisch aan te raden om te kiezen voor artikelen uit een productielijn van enkele jaren terug. Wilt u uw douche wel van een nieuwe stijl voorzien, maar heeft u een zeer beperkt budget? Kies dan voor het enkel vervangen van de tegels op de douchewand.

 

Badkamer meubels Utrecht

Badkamermeubels

Badkamermeubels vormen volgens veel van onze leveranciers uit Utrecht het hart van uw badkamer. Een badkamermeubel is sfeerbepalend en domineert in veel gevallen de ruimte. Gelukkig zijn badkamermeubels dan ook verkrijgbaar in alle verschillende stijlen en is het mogelijk deze volledig naar uw wensen aan te passen. U bepaalt hoeveel kastruimte zich in het meubel bevindt, op welke wijze verlichting hierin is verwerkt. Vraag onze medewerkers naar de diverse opties voor badkamermeubels en wij helpen u graag verder. Indien gewenst bieden wij u tevens graag een vrijblijvende prijsindicatie aan.

Douche installeren Utrecht

Douchecabine

Is de wand van uw badkamer niet geschikt voor het plaatsen van een douche? Bij de meeste leveranciers is het mogelijk om een vrijstaande douchecabine te kopen. Een dergelijke douchecabine heeft rondom gesloten douchedeuren, waarbij elke douchewand ondoorzichtig is. Hebt u geen behoefte aan een extra douchewand? Koop dan een douchecabine met vierkante douchedeuren, of enkel een schuifdeur. Het is tevens mogelijk om douchecabines aan te schaffen met halfronde deuren, of zelfs vijfhoekige douchedeuren met 1 of 2 draaideuren. Hebt u liever een ander ontwerp? In overleg is er veel mogelijk.

Inloopdouche in Utrecht

Inloopdouche

Naast een speciale douchewand is het tegenwoordig ook mogelijk om een inloopdouche te (laten) maken. Voordat u hiertoe overgaat is het van belang rekening te ouden met een aantal factoren. Ten eerste: het is lastig om een inloopdouche volledig waterdicht te krijgen. Daarom kiezen veel klanten voor een ingebouwde douchebak. Ten tweede is de installatie van een inloopdouche relatief duur. Bent u handig met klussen? Plaats dan de inloopdouche zelf, eventueel met enige praktische ondersteuning. Vul voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden van een inloopdouche ons contactformulier in.

 

Ligbad

Ligbad

Voor de meeste klanten uit Utrecht is een rechthoekig ligbad de meest geschikte variant. Ligbaden zijn echter in diverse vormen verkrijgbaar: halfrond, zeshoekig, of ovaal. Daarnaast is een meerhoekig ligbad speciaal geschikt voor de wat kleinere badkamers. Een dergelijk ligbad kunt u gemakkelijk tegen een afwijkende douchewand of tussen twee hoeken installeren. Voor welke variant u ook kiest, een ligbad biedt gegarandeerd een luxe uitstraling en een groot comfort.

Badkamer wastafel Utrecht

Wastafel

Bij de renovatie van de doucheruimte is ook de wastafel een belangrijk element. Zorg ervoor dat u bij het uitzoeken van een wastafel rekening houdt met gebruiksgemak. Hoeveel mensen staan er vaak tegelijk bij de wastafel. Hoeveel opslagruimte heeft u nodig? Wilt u hier al uw toiletspullen kwijt kunnen, of gaat het enkel om wat handdoeken. Tot slot is het mogelijk wastafels in een volledig badkamermeubel te verwerken, dit zorgt voor één lijn in het design waardoor u een luxe uitstraling krijgt.

Badkamertegels offerte Utrecht

Badkamertegels

Badkamertegels zijn een belangrijk onderdeel de vormgeving van uw badkamer. Onder andere voor de aanblik van uw douchewand. Vindt u de meeste badkamertegels te saai, of vindt u niets binnen uw stijl? Overweeg dan eens om badkamertegels in mozaïek aan te schaffen, of zelf te leggen. Op deze wijze creëert u een unieke sfeer in de ruimte. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een standaard patroon. Vraag onze medewerkers naar de verscheidene opties en de bijbehorende kosten.

 

Voor ontwerp, renovatie of verbouwing van uw badkamer en sanitair gaat u naar de specialisten van Badkamer Expres, altijd bij u in de buurt in Utrecht! Vraag eens vrijblijvend een offerte aan.

Gegarandeerd vakwerk!

Een badkamer aanleggen of renoveren is een omvangrijke klus, die gepaard gaat met relatief hoge uitgaven. Wij begrijpen dat u daarom goed geïnformeerd wilt worden over de mogelijkheden en kosten alvorens u bijvoorbeeld uw sanitair laat vervangen. De deelnemende bedrijven uit Utrecht hebben wij met zorg uitgekozen. Zo kiezen wij de bij ons aangesloten netwerk uit op de kwaliteit van het geleverde werk.

Tevreden klanten

Fam. Swager – Utrecht
Via Badkamer Expres heb ik een offerte aangevraagd voor de renovatie van mijn sanitair en badkamertegels. Binnen enkele uren had ik de eerste aanvragen van specialisten uit Utrecht al binnen. Ik heb alles goed op een rijtje kunnen zetten en heb uiteindelijk een keuze gemaakt voor een zeer specialist. Ik ben blij met het uiteindelijke resultaat!

 

 

Badkamer Utrecht

Actief in heel Nederland

Ons netwerk is ontstaan uit de gedachte om consumenten die op zoek zijn naar een badkamerspecialist in contact te brengen met een erkende vakman. Wij zijn op kleine schaal van start gegaan, daarna zijn wij snel gegroeid. Het is onze ervaring dat er vraag is naar specialisten met de juiste kennis en ervaring. Er zijn genoeg prijsvechters in de markt, voor de consument is het echter nauwelijks te achterhalen of de kwaliteit van het geleverde werk ook goed is. Een badkamer verbouwing of renovatie kan behoorlijk wat kosten, dan wilt u gegarandeerd zijn van een goed resultaat. Door ons selectiebeleid bieden wij de kwaliteit die u zoekt tegen scherpe tarieven. Dat is het één van de kernwaarden van het concept. Wij zijn in het gehele land operatief, in iedere provincie.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Hoe werkt het?

De service die wij u bieden is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij beheren een landelijk netwerk van vakbedrijven, het is aan u om de bedrijven te vergelijken en een keuze te maken voor een bepaalde aanbieder. Stel dat u een vakman zoekt voor het renoveren van uw douche, badkamertegels of sanitair.

De eerste stap is het invullen van het formulier. Geef een duidelijke omschrijving van de opdracht zodat de installateurs exact weten wat uw wensen zijn. Dit komt de offerte ten goede.

Na het indienen zorgen wij voor de verdere afhandeling van uw aanvraag. Wij sturen de offerteaanvraag door naar lokale bedrijven uit Utrecht en omgeving. Zij brengen uw wensen in kaart en doen u een voorstel op maat. U ontvangt maximaal vijf diverse aanbiedingen van badkamer installateurs bij u uit de buurt.

Vervolgens is het aan u om de aanbiedingen op uw gemak naast elkaar te leggen en een schifting te maken. Welke aanbieding bevalt u het best en sluit aan bij uw wensen? Het is verstandig om contact op te nemen met een of twee van deze bedrijven. Stel gerust vragen indien zaken onderbelicht zijn. Vervolgens is het aan u om een keuze te maken. Zo bespaart u aanzienlijk op uw uitgave, bovendien bent u verzekerd van kwaliteit!

Bij u in de buurt

Het team van badkamer specialisten is niet alleen actief in Utrecht. In de loop der jaren hebben zijn wij een samenwerking aangegaan met meerdere erkende vakbedrijven bij u in de provincie. Onderstaand een overzicht van de plaatsen uit uw provincie waar wij de meeste installateurs hebben aangesloten.

Amersfoort

Bilthoven

Bunschoten Spakenburg

De Meern

Houten

IJsselstein

Leusden

Maarssen

Nieuwegein

Soest

Utrecht

Veenendaal

Wijk bij Duurstede

Woerden

Zeist

Comments are closed.