sanitair reparatie

Sanitair reparatie

Een beschadiging aan het sanitair in uw badkamer is erg zonde. Gelukkig is een beschadiging aan de wandtegels, vloertegels of douchecabine in de meeste gevallen al gauw opgelost dankzij een reparatie. U vindt hier meer informatie over de verschillende soorten sanitair van bijvoorbeeld acryl. Daarnaast komt voorbij hoe u een reparatie aan het sanitair in uw badkamer het beste zelf doet. Wij zijn een netwerk van specialisten op het gebied van badkamers. Vul gauw het offerteformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend een aantal offertes. Omdat u meerdere prijsopgaven ontvangt hebt u de mogelijkheid om deze te vergelijken op basis van prijzen en voorwaarden. Hieruit kiest u zelf de badkamerspecialist die langskomt voor de reparatie van vloertegels, wandtegels of sanitair in uw badkamer.

Beschadigingen in badkamer

Sanitair is veelal gemaakt van keramiek of acryl. Beschadigingen aan één van deze materialen is soms onvermijdelijk. Het gebeurt bijvoorbeeld wel eens dat een parfumflesje valt waardoor krassen, een splinter of barstjes in de wastafel ontstaan. Of wat dacht u van een douchekop die uit uw handen glijdt en in het bad valt. Voordat u het weet zit er een beschadiging. Een scheur, kras of gat is zonde van de mooie uitstraling van uw badkamer. Daarnaast is het mogelijk dat door schade roest of lekkage ontstaat. Het is daarom verstandig om een beschadiging zo snel mogelijk te repareren.

Vakkundige reparatie

Wat voor soort reparatie nodig is hangt af van het materiaal van het sanitair. In keramiek ontstaan bijvoorbeeld wel eens krassen. Dit is eenvoudig te repareren met behulp van een spons, een polijstpasta en fijn schuurpapier. Als er een laag van glazuur op het sanitair zit is het herstellen een stuk lastiger. Scheuren of splinters in keramiek repareert u eenvoudig met een reparatieset. Een reparatieset voor keramiek droogt snel en is gemakkelijk in gebruik. Daarnaast is sanitair zoals een bad vaak van acryl gemaakt. Schade aan acryl kunt u eenvoudig repareren. Krassen komen het meeste voor. Ook deze kunt u repareren met een polijstpasta en eventueel licht schuurpapier.Is het sanitair van uw badkamer beschadigd geraakt? Een bedrijf uit ons netwerk voert graag een reparatie voor u uit! Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.
kunststof bad reparatie

Bad

Een beschadigd bad van kunststof of acryl is erg vervelend maar redelijk eenvoudig te herstellen. Gaten of barsten in een bad komen veel in contact met water. Snel repareren is belangrijk om lekkages te voorkomen. Een specialist brengt veelal eerst een beschermlaag aan tijdens het herstellen, om roest vorming aan het bad tegen te gaan. Vervolgens volgt de reparatie en indien nodig het polijsten.

Douchecabine

Krassen of andere schade aan een douchecabine komt veel voor. Een reparatie van een douchecabine is goed te doen. Een douchecabine bestaat veelal uit een douchewand of douchedeur van glas en kunststof. Schade aan kunststof is goed te repareren. Een specialist kan krassen in een glazen douchecabine daarnaast eenvoudig repareren door dit te polijsten. Schade aan een douchecabine is na deze afwerking zo goed als verdwenen.


wastafel reparatie

Wastafel

Barstjes in de wastafel kunt u eenvoudig zelf herstellen met behulp van een reparatieset. Een reparatieset is helemaal compleet zodat u direct kunt beginnen met de kleine reparatie aan de wastafel. Veelal bestaat de set uit een gel welke u laat uitharden met een led lampje. Vervolgens gaat u met de bijgeleverde polijstpasta en het schuurpapier over het gerepareerde onderdeel de wastafel voor een glanzend resultaat.

Vloer- en wandtegels

Iets op de vloertegels van uw badkamer laten vallen, boorgaten in de wandtegels of wellicht scheuren naar aanleiding van een aardbeving. Een beschadiging aan wand- of vloertegels is tevens mogelijk. Het is mogelijk om dit te herstellen door de beschadigde tegel te vervangen door een nieuwe. Dit is echter geen eenvoudige klus. Gelukkig is het in sommige gevallen mogelijk om de beschadiging op de vloertegels of wandtegels te herstellen.Prijzen

Hebt u schade aan uw bad van acryl? Of zitten er scheurtjes in de wastafel in uw badkamer? Als u dit zelf gaat repareren dan kunt u het beste gebruik maken van een reparatieset. De prijzen van een reparatieset liggen tussen de €25,- en €50,-. Het soort materiaal is onder andere van invloed op de prijzen. Als u het zelf repareren van het sanitair in uw badkamer niet helemaal ziet zitten dan kunt u dit uiteraard laten doen door een vakman. Benieuwd naar de prijzen? Vul het offerteformulier op onze site in en ontvang vrijblijvend meerdere offertes met een prijsindicatie.

Besparen? Offertes vergelijken!

Hebt u schade aan uw vloertegels, wandtegels of uw wastafel van acryl? Voor de reparatie van sanitair in uw badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons bespaart u op de kosten door offertes te vergelijken. Wanneer u het offerteformulier invult ontvangt u namelijk maximaal 5 prijsopgaven. U vergelijkt de prijzen, het aanbod en de voorwaarden van de offertes. Hierna beslist u zelf welke badkamerspecialist bij u langskomt voor de reparatie van het sanitair in uw badkamer. Het aanvragen van de prijsopgaven is kosteloos en daarnaast helemaal vrijblijvend. We zijn u graag van dienst!Gratis offertes