badkamer Overijssel

Badkamer Overijssel

Renoveer de badkamer in uw woning in Overijssel om de ruimte in te richten naar uw eigen smaak. Met een badkamerrenovatie plaatst u bijvoorbeeld nieuw sanitair, of knapt u de gehele ruimte op door een geheel nieuwe badkamer door een badkamerspecialist te plaatsen. Bespaar ook op de kosten voor het renoveren en vul het offerteformulier in. U ontvangt dan spoedig een aantal gratis en vrijblijvende aanbiedingen van specialisten uit de regio Overijssel.

Alles op het gebied van badkamers

Door een badkamerspecialist in te schakelen bent u verzekerd van deskundige hulp en hoogwaardige kwaliteit. Op deze pagina leest u meer over het renoveren van uw badkamer, de opties bij een badkamerrenovatie en het plaatsen van een nieuwe badkamer en vertellen we u meer over de gemiddelde prijzen.

Voordelen van onze service

 • De offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend
 • Vergelijk offertes en bespaar tot 30%
 • Badkamerspecialisten uit Overijssel

Gratis offertes vergelijken
Bent u eigenaar van de woning? (*)

Type opdrachtGratis - Vrijblijvend


Navigeer op deze pagina naar:

Nieuwe badkamer | Badkamer renovatie | Reparatie | Sanitair | Kosten van badkamer


Badkamerspecialist Overijssel

Klanten uit Overijssel die hun badkamer op een goedkope manier willen renoveren vragen ons geregeld of het mogelijk is om zelf te gaan verbouwen. Wij raden u echter altijd aan om in contact te komen met een badkamerspecialist. Zelf klussen terwijl u weinig ervaring heeft kan leiden tot een renovatie van enkele weken tot zelfs maanden! Bovendien beschikt een badkamerspecialist over ruime ervaring, waardoor hij in staat is een logische en praktische indeling te ontwerpen van de badkamer, zodat de beschikbare ruimte optimaal benut. Dit verhoogt de waarde van uw woning en vergroot de kans dat u in de toekomst een geschikte koper vindt!

Badkamer specialisten uit Overijssel voor:

 • Ontwerp, installatie en renovatie
 • Alle sanitair en badmeubels
 • Van douche, inloopdouche en douchecabine
 • Tot wastafel, wandtegels en badkamertegels
 • Kwaliteitsgarantie en concurrerende tarievenbadkamer installatie of renovatie in Overijssel

Nieuwe badkamer of renovatie?

Wanneer u overweegt te gaan verbouwen heeft u doorgaans de optie om een nieuwe badkamer te laten plaatsen, of om te renoveren. Wanneer de ruimte sterk verouderd is, de tegels aan vervanging toe zijn en ook het sanitair z’n beste tijd gehad heeft raden wij u aan om te gaan verbouwen. Hierbij laat u alles slopen, waarna alles opnieuw wordt opgebouwd. Een renovatie is een optie wanneer delen van uw badkamer nog in orde zijn.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een douchewand of ventilatiesysteem, plaatsen nieuwe douche of het vervangen van de tegels. Met een badkamerrenovatie bent u stukken voordeliger uit en bent u minder tijd kwijt.


nieuwe badkamer in Overijssel

Nieuwe badkamer, waarop letten?

Heeft u besloten te gaan verbouwen en wilt u een all-in badkamerverbouwing? Dan zijn er een aantal aandachtspunten waar u tijdens de verbouwing rekening mee moet houden. Zo kunt u de badkamer voor langere tijd niet gebruiken. Een all-in badkamerverbouwing kost gemiddeld 3 weken. Dat betekent dat u gedurende die drie weken een alternatief beschikbaar moet hebben. Misschien is één van uw buren zo vriendelijk om z’n badkamer uit te lenen of heeft u familie in de buurt waar u zou kunnen douchen. Houd ook rekening met het formaat van uw nieuwe badkamermeubels. Passen deze door het trapgat of zult u ze door het raam moeten tillen? Door hier vooraf rekening mee te houden voorkomt u verrassingen tijdens het verbouwen.Kosten nieuwe badkamer

De totaalkosten voor het verbouwen verschillen per situatie. Doorgaans houden wij rekening met drie mogelijke scenario’s. De meest voordelige optie is een simpele renovatie. Hierbij behoudt u dezelfde indeling, kiest u voor een budgetvriendelijk merk voor een douche of bad en goedkope tegels. De kostprijzen starten in dat geval rond de €3.500,-. In het geval van een gemiddelde badkamerrenovatie laat u wellicht enkele leidingen verleggen. Voor de vloeren kiest u een mooie natuursteen en de wanden laat u grotendeels betegelen met kwalitatieve keramische tegels. Hiervoor betaalt u vanaf €7.000,-. Wilt u liever een complete verbouwing laten uitvoeren? Dan liggen de totaalkosten een stuk hoger. Houd rekening met een vanaf prijs van gemiddeld €15.000,-.

Prijstabel: nieuwe badkamer

Badkamer (9 m²)Kosten (inclusief btw, materialen en montagekosten)*
Eenvoudige badkamerVanaf €3.500,-
Gemiddelde badkamerVanaf €7.000,-
Luxe badkamerVanaf €15.000,-

*Let op: dit zijn vanafprijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven gratis offertes aan.
badkamer in Overijssel ontwerpen

Badkamer ontwerpen Overijssel

Het maken van een badkamerontwerp helpt u met het maken van keuzes voor een badkamerrenovatie of nieuwe badkamer. U krijgt namelijk een beter beeld van hoe de inrichting wordt nat het ontwerpen van de badkamer, of u genoeg ruimte heeft en wat de mogelijkheden zijn. Misschien wilt u wel een bad én een inloopdouche, maar hiervoor moet wel genoeg ruimte zijn. Een handige indeling kan hierbij helpen. Het maken van een ontwerp lijkt misschien eenvoudig, maar dit is niet het geval. Een badkamerspecialist uit Overijssel helpt u daarom graag met het ontwerpen van de badkamer. Hij weet precies waar hij moet letten en geeft u handige tips. Aan de hand van uw wensen maakt de specialist een ontwerp.


kosten badkamer Overijssel

Complete badkamer, inclusief montage

Bij ons kunt u terecht voor een all-in badkamerverbouwing: van ontwerp tot installatie van het sanitair. Wanneer u contact op neemt met één van de specialisten uit ons netwerk in Overijssel, zullen zij u helpen met het ontwerpen van de badkamer met een praktische indeling en helpen zij u met het kiezen van de sanitaire voorzieningen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken op alle vlakken. Nadat u het akkoord heeft gegeven over het ontwerp zal de badkamerspecialist de badkamermeubels bestellen en beginnen de vakmannen met het slopen van uw oude badkamer. Pas wanneer de installatie van de onderdelen is afgerond en u tevreden bent, vertrekken de vakmannen weer.Schakel een vakman in voor het plaatsen van een nieuwe badkamer!

Dan weet u zeker dat alles op de juiste manier is aangesloten. Bespaar op de kosten!

Gratis offertes aanvragen

badkamerrenovatie Overijssel

Badkamerrenovatie Overijssel

Soms denkt men in Overijssel dat een badkamerrenovatie altijd een lange verbouwing inhoudt en dat er veel gesloopt moet worden. Dit is echter niet het geval. Het mooie van een badkamerrenovatie is dat u alleen de onderdelen van de badkamer renoveert die u wilt. Alleen een nieuwe douche, liever hak- en breekwerk of juist het tegelwerk laten vervangen? Aan u de keuze!

Specialisten maken vaak onderscheid tussen een grote en een kleine badkamerrenovatie. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een badkamerrenovatie in 1 dag. ’s Avonds geniet u dan alweer van de vernieuwde badkamerruimte.


grote of kleine badkamerrenovatie in Overijssel

Grote of kleine badkamerrenovatie

Er wordt onderscheid gemaakt tussen grote en kleine badkamerrenovaties. In tegenstelling tot wat men vaak denkt, heeft dit niets te maken met de grootte van de badkamer. Het gaat er namelijk om wat u allemaal laat renoveren. Met een grote badkamerrenovatie pakt u de gehele badkamer aan. Vaak wordt al het sanitair vervangen en krijgt u nieuw tegelwerk. Hierbij is er vaak sloopwerk nodig waardoor de verbouwing iets langer duurt; gemiddeld een aantal dagen. Een kleinere badkamerrenovatie door een installateur duurt korter en meestal is er daarbij geen sprake van sloopwerk. Denk bij een kleinere badkamerrenovatie aan het vervangen van de toilet, wastafel of douche, plaatsen verlichting of het aanbrengen van ventilatie. 

Badkamer renoveren

Bekijk een badkamer vóór, tijdens en na een badkamerrenovatie!


 Renovatie van uw badkamer, hoe werkt het?

Allereerst moet u natuurlijk bedenken wat u wilt laten renoveren in uw badkamer. Soms is het handig om een badkamerontwerp te laten maken. Aan de hand van uw wensen en eisen begint een vakman uit Overijssel met het renoveren van de ruimte. Hij verwijdert eerst het tegelwerk en sanitair dat u wilt laten vervangen. Moeten er leidingen verlegd worden? Dan doet een installateur dit eerst, voordat er nieuwe wand- en vloertegels geplaatst worden. Ook het elektra wordt nu aangepast wanneer dat nodig is. Vervolgens plaatst de installateur nieuwe tegels en plaatst hij het nieuwe sanitair. Een gemiddelde badkamerrenovatie duurt een paar dagen.

Badkamerrenovatie in 1 dag?

Geen zin in sloopwerk of een langdurende verbouwing? Kies dan voor een badkamerrenovatie in 1 dag. Ook met een badkamerrenovatie in 1 dag is er veel mogelijk. Natuurlijk kunt u dan niet al het tegelwerk laten vervangen of geheel nieuw sanitair laten plaatsen door een installateur, want dit kost meer tijd. Maar met wandpanelen over de bestaande tegelmuren krijgt u eenvoudig een geheel nieuwe uitstraling. Of plaats een nieuw comfortabel ligbad of nieuwe wasbakken. Met deze kleine renovaties verandert u de badkamer geheel naar eigen wens en smaak. Vraag een installateur uit Overijssel voor advies over de mogelijkheden.Badkamerrenovatie kosten

Onderdeel van badkamerrenovatieGemiddelde prijs, inclusief plaatsing*
Badkamerontwerp€310,- tot €450,-
Douche€600,- tot €1.900,-
Wastafel€400,- tot €800,-
Badkamermeubel€700,- tot €2.000,-
Badkamertegels€42,- tot €220,- per m²
Badkamerverwarming (radiator)Vanaf €150,-
Vloerverwarming in badkamer€700,- tot €800,- per 10 m²
BadkamerverlichtingVanaf €300,-
Badkamerventilator€90,- tot €250,-
Sauna in badkamer€1.000,- tot €3.000,-
Ligbad€850,- tot €2.800,-
Toilet€450,- tot €900,-
Kraan€150,- tot €450,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. materiaal en btw. Nieuwsgierig naar de exacte prijzen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de kosten?

Er zijn een aantal factoren van invloed op de kosten van een badkamerrenovatie. De belangrijkste factoren zijn de onderdelen die u laat vervangen en de grootte van uw badkamer. Kiest u ervoor om een grote badkamerrenovatie uit te laten voeren, dan bent u meer kwijt dan bij kleinere renovatie. Ook het materiaal dat er nodig is, is van invloed op de totaalprijs. De totaalprijzen voor het sanitair wordt beïnvloed door de kwaliteit, de materiaalsoort en het merk. Daarnaast zijn natuurstenen tegels duurder dan keramische tegels. Ook de arbeidskosten en voorrijkosten beïnvloeden de uiteindelijke totaalprijs. Bespaar op de voorrijkosten door een specialist uit de regio Overijssel te kiezen.

Tips voor het verbouwen van de badkamer

Als u in Overijssel gaat verbouwen heeft u meer opties dan wanneer u wilt renoveren. Zo is het mogelijk de indeling compleet om te gooien. Een badkamerspecialist zal u helpen met het ontwerpen van een praktische en mooie indeling, waarin voldoende ruimte is voor de douche of het bad. Daarnaast is er tijdens de verbouwing de optie tot de installatie van vloerverwarming, een ventilatiesysteem of het plaatsen van een luxe inloopdouche. De verbouwing neemt gemiddeld drie weken in beslag, dat is een stuk langer dan de 10 werkdagen die een renovatie kost. Het is daarom verstandig om in de tussentijd bij een kennis of familielid te gaan douchen. Wij geven u een aantal tips voor uw verbouwing:

 • Door uw douchecabine te vervangen met een inloopdouche creëert u een ruimtelijk effect.
 • Kies voor goede badkamerverlichting, dit is een grote invloed op de sfeer in de ruimte.
 • Zorg voor voldoende ventilatie in uw badkamer, zo voorkomt u schimmels en andere vochtproblemen.Verbouw uw badkamer met een grote of kleine badkamerrenovatie!

Ga voor de beste kwaliteit en bespaar tot 30%. Vergelijk aanbiedingen van specialisten.

Vrijblijvende offertes
Sanitair

Sanitair is natuurlijk onmisbaar in uw badkamer. Denk hierbij aan uw douche, het ligbad, toilet of de wastafels. Hierbij hoort ook het beslag, zoals kranen en douchekoppen, en het leidingwerk voor de aan- en afvoer van water. U heeft verschillende opties bij de keuzes voor nieuw sanitair. Wat er mogelijk is, is afhankelijk van uw persoonlijke wensen, het budget en de benodigde ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een inloopdouche voor meer gemak of een comfortabel bad. Geen ruimte voor beide opties? Een bad met douchemogelijkheid neemt een stuk minder ruimte in. De aanschafprijs is afhankelijk van het materiaal waar het van gemaakt is, de kwaliteit en het merk.
douchecabine Overijssel

Douchecabine

Is de wand van uw badkamer niet geschikt voor het plaatsen van een douche? Bij de meeste leveranciers is het mogelijk om een vrijstaande douchecabine te kopen. Een dergelijke douchecabine heeft rondom gesloten douchedeuren, waarbij elke douchewand ondoorzichtig is. Hebt u geen behoefte aan een extra douchewand? Koop dan een douchecabine met vierkante douchedeuren, of enkel een schuifdeur. Het is tevens mogelijk om douchecabines aan te schaffen met halfronde deuren, of zelfs vijfhoekige douchedeuren met 1 of 2 draaideuren. Hebt u liever een ander ontwerp? In overleg is er veel mogelijk.

Douchecabine prijzen

De kostprijzen voor een douchecabine is afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan de grootte van de cabine, het veiligheidsglas, de douchebak en de extra opties. Voor een simpele douchecabine bent u ongeveer €600,- kwijt. Een luxere stoomcabine met regendouche is duurder. Houd dan rekening met een gemiddelde aanschafprijs vanaf €900,-.


inloopdouche in Overijssel

Inloopdouche

Naast een speciale douchewand is het tegenwoordig ook mogelijk om een inloopdouche te (laten) maken. Voordat u hiertoe overgaat is het van belang rekening te ouden met een aantal factoren. Ten eerste: het is lastig om een douche volledig waterdicht te krijgen. Daarom kiezen veel klanten voor een ingebouwde douchebak. Ten tweede is de installatie van een inloopdouche relatief duur. Bent u handig met klussen? Plaats dan de douche zelf, eventueel met enige praktische ondersteuning. Vul voor meer informatie over de totaalkosten en mogelijkheden van een inloopdouche ons contactformulier in.

Prijs van een inloopdouche

Het plaatsen van een inloopdouche begint vanaf een gemiddelde kostprijs van €600,-. Dit is voor een simpele douche met een wand van glas of tegelwerk. Hoe groter de douche, hoe hoger de prijs wordt. De totaalprijs is inclusief een douchebak of afvoergoot, de douchewand en het douchebeslag. Is er veel tegelwerk nodig? Dan zijn de prijzen vaak ook wat hoger.ligbad

Ligbad

Voor de meeste klanten uit Overijssel is een rechthoekig ligbad de meest geschikte variant. Ligbaden zijn echter in diverse vormen verkrijgbaar: halfrond, zeshoekig, of ovaal. Daarnaast is een meerhoekig bad speciaal geschikt voor de wat kleinere badkamers.

Een dergelijk ligbad kunt u gemakkelijk tegen een afwijkende douchewand of tussen twee hoeken installeren. Voor welke variant u ook kiest, een bad biedt gegarandeerd een luxe uitstraling en een groot comfort.

Kosten van een ligbad

Het installeren van een ligbad kost gemiddeld €850,- tot €2.800,-. De belangrijkste factoren die van invloed zijn op de kostprijs is de grootte van het ligbad en het materiaal waar het van gemaakt is. Ook eventuele extra opties beïnvloeden de totaalprijs. Denk hierbij aan verlichting in het bad, mogelijkheid tot bubbelbad en een extra douchekraan.


wastafel Overijssel

Wastafel

Bij de renovatie van de doucheruimte is ook de wastafel een belangrijk element. Zorg ervoor dat u bij het uitzoeken van een wastafel rekening houdt met gebruiksgemak. Hoeveel mensen staan er vaak tegelijk bij de wastafel. Hoeveel opslagruimte heeft u nodig? Wilt u hier al uw toiletspullen kwijt kunnen, of gaat het enkel om wat handdoeken. Tot slot is het mogelijk wastafels in een volledig badkamermeubel te verwerken, dit zorgt voor één lijn in het design waardoor u een luxe uitstraling krijgt.

Wat kost een nieuwe wastafel?

De kosten voor een nieuwe wastafel ligt gemiddeld tussen de €400,- en de €800,-. De kostprijs wordt onder andere bepaald door de grootte van de wastafel en het materiaal waar het van gemaakt is. Zo is een wastafel van plaatstaal het goedkoopste. Keramiek of beton zijn juist duurder. U kunt ook kiezen voor een waskom of designermodel, houdt dan rekening met hogere prijzen.Heeft u een nieuwe douche of bad nodig?

Door offertes te vergelijken bespaart u tot wel 30% op de kosten!

Diverse offertes ontvangen

badkamermeubels in Overijssel

Badkamermeubels Overijssel

Badkamermeubels vormen volgens veel van onze leveranciers uit Overijssel het hart van uw badkamer. Een badkamermeubel is sfeerbepalend en domineert in veel gevallen de ruimte. Gelukkig zijn meubels dan ook verkrijgbaar in alle verschillende stijlen en is het mogelijk deze volledig naar uw wensen aan te passen. U bepaalt hoeveel kastruimte zich in het meubel bevindt, op welke wijze verlichting hierin is verwerkt.

Vraag de specialisten uit ons netwerk naar de diverse opties voor meubels en wij helpen u graag verder. Indien gewenst bieden wij u tevens graag een vrijblijvende prijsindicatie aan.

Prijzen badkamermeubels

De totaalprijzen voor badkamermeubels hangen af van meerdere factoren. Denk aan het materiaal, de grootte, de kleur en stijl en hoeveel meubels u wilt laten monteren en installeren door een vakman uit Overijssel, Houd rekening met een gemiddelde totaalprijs tussen de €700,- en de €2.000,-. Laat u adviseren door een specialist voor een handige indeling en genoeg opbergruimte.


badkamertegels Overijssel

Badkamertegels Overijssel

Badkamertegels zijn een belangrijk onderdeel de vormgeving van uw badkamer. Onder andere voor de aanblik van uw douchewand. Vindt u de meeste badkamertegels te saai, of vindt u niets binnen uw stijl? Overweeg dan om badkamertegels in mozaïek aan te schaffen, of zelf te leggen. Op deze wijze creëert u een unieke sfeer in de ruimte. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een standaard patroon. Vraag onze medewerkers naar de verscheidene opties en de bijbehorende kosten. Voor ontwerp, renovatie of verbouwing van uw badkamer en sanitair gaat u naar de specialisten van Badkamer Expres, altijd bij u in de buurt in Overijssel! Vraag eens vrijblijvend een offerte aan.

Prijzen nieuwe badkamertegels

De gemiddelde prijs voor nieuwe badkamertegels is €42,- tot €220,- per vierkante meter. De grootste factor van invloed op de prijzen is het materiaal waar de tegels van gemaakt zijn. Tegels van natuursteen zijn bijvoorbeeld een stuk duurder dan keramische tegels, maar natuursteen is kleurvast en gaan langer mee. Daarnaast wordt de kostprijs beïnvloed door extra opties, zoals een anti-slip coating.


Badkamer verwarming

De verwarming in badkamers is van groot belang. Als u de warme douchecabine uitstapt, wilt u voorkomen dat u in een koude ruimte beland.

Als u de badkamer toch gaat verbouwen, dan raden wij u de installatie van vloerverwarming aan. Met deze verwarming wint u namelijk een hoop ruimte, waardoor er wellicht voldoende plek is voor uw zo gewenste ligbad.

Wanneer u de oude badkamer toch in z’n geheel laat slopen is de installatie van de vloerverwarming geen grote moeite. Een andere mogelijkheid met betrekking tot verwarming is designradiatoren. Doordat deze niet op de grond hoeven te staan wint u hier nog steeds veel ruimte mee.

Prijzen badkamerverwarming

Gemiddeld begint de prijs voor het installeren van een radiator in de badkamer vanaf €150,-. Hierbij gaat het om een simpele radiator. Liever een designradiator? Deze modellen kosten meer, maar geven u meer gemak en verwarmen de ruimte zeer efficiënt. Het aanleggen van comfortabele vloerverwarming kost gemiddeld €700,- tot €800,- voor tien vierkante meter.

Badkamerverlichting

Veel klanten uit Overijssel schenken weinig aandacht aan de badkamerverlichting. Toch raden wij u aan een weloverwogen keuze te maken voor de badkamerverlichting. Zo is het juiste licht een grote invloed op de sfeer en uw gevoel. Een zachter, flatterend licht in de badkamer doet waarschijnlijk meer voor uw zelfvertrouwen dan een felle tl-lamp. Bovendien is het erg belangrijk dat u badkamerverlichting aanschaft die goed bestand is tegen de hoge luchtvochtigheid in de ruimte. Hiervoor houdt u rekening met de IP-waarde. Deze bestaat doorgaans uit twee cijfers: het eerste getal geeft aan in welke mate de lamp bestand is tegen stof en het tweede getal geeft aan of de lamp goed bestand is tegen vocht of water. Hoe hoger deze waarde, des te geschikter de badkamerverlichting.

Prijzen badkamerverlichting

Voor het verlichten van de badkamer is het handig om een lichtplan te maken. Zo weet u zeker dat u overal voldoende licht heeft. Bij de wastafels is het vaak handig om wat feller licht te hebben. De kosten zijn afhankelijk van het lichtplan, het monteren, de lampen en de grootte van de badkamer. De prijs begint ongeveer vanaf €300,-.Zorg voor genoeg opbergruimte met badkamermeubels.

Besparen op de kosten? Vul het offerteformulier in voor offertes met scherpe prijzen!

Gratis offertes
Soorten badkamers

U heeft de keuze uit verschillende soorten stijlen voor uw badkamer. Dit is voornamelijk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Kies bijvoorbeeld voor een landelijke badkamer. Een ruimte met deze stijl heeft vaak warme kleuren en sierlijke vormen. Of ga voor een moderne minimalistische badkamer. De kenmerken van deze stijl zijn veel licht, strak en design.Kleine badkamer

Het is belangrijk dat een kleine badkamer op de juiste manier is ingedeeld. Een verkeerde indeling kan ervoor zorgen dat u de ruimte niet optimaal kunt gebruiken en dat niet alles past. Maak daarom handige keuzes zoals ondiepe wastafels, een hangend toilet en smalle en hoge badkamermeubels. Een hangend toilet neemt namelijk minder ruimte in beslag, hetzelfde geldt voor ondiepe wastafels. Door smalle badkamermeubels te plaatsen heeft u genoeg opbergmogelijkheden, zonder dat de meubels te veel ruimte innemen. Ook het installeren van een platte designradiator of vloerverwarming is verstandig.

Landelijke badkamer

De landelijke badkamer is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het gaat hierbij om badkamers met houten badkamermeubels, wandtegels in aardetinten en vaak een vrijstaand ligbad.

Deze stijl is gericht op het bieden van comfort en ontspanning waarbij een natuurlijke en minimalistische sfeer centraal staan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor badkamerrenovatie met landelijke elementen? Neem contact met ons op via het contactformulier.
moderne badkamer Overijssel

Moderne badkamer

Wanneer u bezig bent met het ontwerp van uw nieuwe of te renoveren badkamerruimte dan dient u ten eerste te kiezen voor een bepaald uitstraling, een zekere stijl. Deze kan variëren van modern tot klassiek, en van landelijk tot elegant: de keus is aan u. Binnen elk design passen diverse soorten sanitair, badkamermeubels en – tegels. Zo hoort bij een elegante vormgeving bijvoorbeeld een wandmeubel met geïntegreerde spiegel.

De specialisten helpen u graag met voorbeelden voor het design. Wilt u wel het badkamerontwerp aanpassen? Kies dan voor een enkel nieuw badkamermeubel, of een nieuwe douchewand. Er is volop keuze om uw badkamer een nieuw design te geven!


budget badkamer

Budget badkamer

Vormt uw budget een belemmering voor de installatie of renovatie van een complete badkamer? Door te winkelen bij een outlet kunt u algauw honderden euro’s besparen. Daarnaast is het aan te raden om te kiezen voor artikelen uit een goedkope productielijn van enkele jaren terug. Wilt u uw douche wel van een nieuwe stijl voorzien, maar heeft u een zeer beperkt budget? Kies dan voor het enkel vervangen van de tegels op de douchewand.

Wij kiezen de bij ons aangesloten bedrijven uit op kwaliteit. Alle bedrijven worden continu gecontroleerd op het geleverde werk en de bedrijfsvoering. Bovendien bewijzen de aangesloten vakmannen uit Overijssel dat dit niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs.Badkamer plaatsen in Overijssel

Het plaatsen van een badkamer begint met het voorbereiden van de ruimte. Wilt u de huidige badkamer vervangen? Dan verwijdert een vakman al het oude sanitair en de tegels. Eventueel verlegt hij meteen de leidingen naar de juiste plaats. De specialist maakt eerst de wanden en de vloer egaal om de tegelwerken aan te brengen. Na het leggen van de tegels plaatst de badkamerspecialist het nieuwe sanitair. Hij zorgt ervoor dat alles op de juiste manier wordt aangelegd. Daarna maakt hij de badkamerruimte af met badkamermeubels, verlichting en ventilatie. Gemiddeld kost het plaatsen van een nieuwe goedkope badkamer een aantal dagen. Dit is afhankelijk van hoeveel er gesloopt moet worden, het verleggen van de ruimte en de grootte van de badkamerruimte.

Badkamer reparatie

Ook wanneer u toe bent aan een reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Een reparatie is vaker nodig dan u wellicht zou denken.

Misschien heeft u een reparatie aan het sanitair nodig, omdat hier scheuren in gekomen zijn. Maar ook een reparatie aan het kit- of voegwerk komt in Overijssel geregeld voor. Na verloop van tijd zal het kitwerk slijten of loslaten, met als gevolg dat het vocht in de muur kan trekken.

Ontdekt u problemen met het kitwerk? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een badkamerspecialist, zodat u direct een reparatie kan laten uitvoeren.
badkamerspecialist in Overijssel

Voordelen badkamerspecialist Overijssel

Schakel een badkamerspecialist uit de omgeving van Overijssel in en profiteer ook van de voordelen. De vakmannen hebben veel ervaring en vakkennis. Hierdoor gaat de renovatie of het plaatsen van een goedkope nieuwe badkamer snel en probleemloos. Bovendien geven ze u handige tips over het ontwerp en deskundig advies. Profiteer van de volgende voordelen:

 • Krijg deskundig advies over het badkamerontwerp en een handige indeling voor optimaal gebruik van de badkamer.
 • Het plaatsen en renoveren van de badkamerruimte gaat snel door de ervaring van de specialisten uit Overijssel.
 • Al het bouwafval wordt netjes afgevoerd en u weet zeker dat alles op de juiste manier aangelegd is.


specialist voor renoveren badkamer

Besparen? Vergelijk gratis offertes

Is uw badkamer verouderd? Kies dan voor het plaatsen van een nieuwe badkamer of schakel een badkamerspecialist in voor het renoveren van uw huidige badkamerruimte.

Bij badkamerrenovaties is er veel mogelijk. Plaats bijvoorbeeld nieuw sanitair, een handige douche of vloerverwarming om de ruimte te verwarmen. Met een specialist bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en deskundige hulp.

Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig een aantal gratis en vrijblijvende offertes. U bespaart door de prijsoffertes van specialisten uit de omgeving Overijssel te vergelijken op basis van prijs en voorwaarden. De besparing loopt op tot wel 30%! 


 
Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 314 beoordelingen


 • Kwaliteit van de offertes89%

 • Prijzen91%

 • Snelheid82%

 • Algemene beoordeling87%


Klantervaringenbadkamer recensie vogelzang “De specialisten via Badkamer Expres Overijssel hebben mijn badkamer en sanitair volledig gerenoveerd en ik ben tevreden over het resultaat en de werkwijze! Goede communicatie.”
Fam. Vogelzang, Overijssel

badkamer recensie kracht “Nadat ik een offerte had aangevraagd ontving ik meerdere reacties van vakmannen bij mij uit de buurt. De prijzen zijn scherp en de vakmannen zijn vriendelijk en vakbekwaam. Aanrader!”
G. Kracht, Eindhoven

badkamer recensie dekker “Toevallig kwam ik op deze website terecht. Ik heb offertes aangevraagd en zo voor een mooi prijsje een badkamerrenovatie uit laten voeren. Blij met het resultaat en ideaal dat je gratis offertes kunt vergelijken.”
H. Dekker, Leeuwarden

Gratis offertes