Badkamer ontwerpen

Badkamer ontwerpen

Gaat u verhuizen? Laat u een nieuwe woning bouwen, of is uw badkamer aan een grondige renovatie toe? Het is mogelijk om zelf uw badkamer te ontwerpen. Kiest u bijvoorbeeld voor een douchecabine met douchestralen van alle kanten? Wilt u een onderwater gevoel creëren met speciale wandtegels of hebt u andere ideeën voor een uniek ontwerp? Bij Badkamer Expres bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen van een badkamer in geheel eigen stijl. Wij helpen u met het maken van een ontwerp, en geven u graag tips over een praktische indeling, en de voorwaarden waar een badkamer aan moet voldoen. Vraag via ons contactformulier om meer informatie, of een gratis ontwerp. Wij helpen u met alle plezier.

Zelf een ontwerp maken

Wilt u graag zelf het ontwerp maken voor een douche compleet naar uw wensen? Bij veel bedrijven is het mogelijk om in overleg met hun specialisten zelf het grootste deel te ontwerpen. Bij het ontwerpen komen echter wel een aantal zaken kijken, zoals de verdeling van water aan- en afvoer, en de diverse elektrische zones. Om te voorkomen dat uw concept niet in de praktijk toe te passen is, zullen onze medewerkers u dan ook met alle plezier assisteren bij het ontwerpen. Hebt u al een ontwerp liggen? Dan kunnen wij uw ideeën ook samen met u zo aanpassen dat het plan praktisch uitvoerbaar is.

Praktische indeling

Hebt u zelf maar een kleine badkamer? Dan is een goede indeling van groot belang. U dient bij de indeling bijvoorbeeld rekening te houden met de diverse elektriciteitszones, en eventueel wateroverlast. Het is ten eerste aan te raden om bij het ontwerpen van een kleine badkamer te kiezen voor een hangend toilet. Daarnaast adviseren wij bij de indeling te kiezen voor een afgesloten douchebak die u aan dezelfde of een hoekmuur van het toilet plaatst. Deze indeling zorgt voor een makkelijkere verdeling van de zones en is voordelig voor de verdeling van waterleidingen. Bij het ontwerp van kleine badkamers is het tevens van belang zoveel mogelijk hoeken te gebruiken. Een dergelijke indeling zorgt voor enige loopruimte en gebruiksgemak.Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van de diensten van Badkamer Expres. Dit is niet voor niets, wij bewijzen dagelijks dat kwaliteit en een scherpe prijs prima samengaan!Ideeën en mogelijkheden

Voordat u zelf helemaal los gaat op de mogelijkheden, kunt u natuurlijk ook ideeën voor een ontwerp opdoen bij diverse aanbieders. Onze specialisten hebben voor u enkele ideeën op een rijtje gezet:

  • Kies voor een inloopdouche. Deze vereist enige ruimte in uw badkamer. Maar zorgt tevens voor een uniek ontwerp.
  • Infraroodlampen. Gun u zelf en uw huisgenoten extra luxe met deze lampen.
  • Een hoekbad neemt weinig plaats in, maar levert veel wooncomfort op.
  • Gebruik tijdens het ontwerpen verschillende kleuren wandtegels en meubilair. Zo creëert u een overzicht van stijlen.
  • Badkamermeubilair is in vaste stijlen te koop, maar het is ook een optie om het meubilair zelf te ontwerpen. Vraag onze medewerkers naar meer informatie.

Vraag een gratis badkamer ontwerp aan

Een badkamer ontwerpen vereist enig inzicht in de mogelijkheden, waarbij een juiste technische indeling van het grootste belang is. Wilt u graag zelf uw badkamer ontwerpen, maar hebt u behoefte aan tips en ideeën van professionals? Neem dan contact op met onze service via het contactformulier. Vul hierop uw wensen in, en wij helpen u gratis met het maken van een eerste ontwerp. Hopelijk kunnen wij u spoedig van dienst zijn!

Badkamer ontwerp aanvragen

Gratis offertes