Badkamer reparatie

Badkamer reparatie

Door veelvuldig gebruik komt het regelmatig voor dat er in uw badkamer een reparatie moet worden uitgevoerd. Denk hierbij onder meer aan de reparatie van uw douche, of het herstellen van kitwerk. Daarnaast ontstaat er regelmatig een lekkage in het sanitair. Voor de reparatie van uw badkamer kunt u het beste een vakman inschakelen. Op deze manier bent u er van verzekerd dat de reparatie deskundig wordt uitgevoerd, en voorkomt u problemen achteraf. Bij Badkamer Expres zijn verschillende onderhoudsbedrijven betrokken, die uw douche, bad, toilet of kitwerk snel weer in optimale staat brengen. Vul het contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Lekkage verhelpen

Het verhelpen van een lekkage hoeft geen probleem te zijn. De moeilijkheid zit hem over het algemeen in het opsporen van de (waterleiding) lekkage, zonder dat hierbij ingrijpend hak- of breekwerk nodig is. Dankzij innovatieve technieken op het gebied van lekdetectie, kunnen lekkagespecialisten tegenwoordig echter zelfs het kleinste lek opsporen, zonder dat zij hiervoor de muur hoeven te doorbreken. Hierbij wordt onder meer gebruik gemaakt van warmtestromen, en ultrasoon geluid. Als de lekkage is opgespoord kan deze eenvoudig worden verholpen. Dit geldt ook voor een lekkage van de wastafel, toilet of douche.

Douchecabine

Is er een scheur ontstaan in uw douchecabine? Loopt er steeds een klein beetje water bij de deur van de douchecabine langs? Wacht dan niet met het oplossen van het probleem, maar bel een loodgieter voor de noodzakelijke reparatie. Wij kunnen onder meer met behulp van eenvoudig kitwerk de douchecabine repareren, of als reparatie niet mogelijk is, plaatsen wij graag een nieuwe douchecabine voor u. Werkt de douche zelf niet meer goed, als gevolg van verkalking of slijtage, ook dan zijn wij u graag van dienst. Een reparatie is zo uitgevoerd, en hoeft dankzij eenvoudige technieken niet veel te kosten. Uw douche is binnen korte tijd weer in optimale staat.

Toilet

Toilet reparatie
Veel voorkomende problemen met het toilet zijn lekkages, een beperkt doorspoelen, of het zeer langzaam vullen van het waterreservoir. Dit kan vaak worden verholpen door een snelle reparatie of het vervangen van een enkele onderdeel. Is een eenvoudige reparatie niet voldoende, dan is een duurzame optie meestal om een compleet nieuw toilet te installeren. De kosten voor nieuw sanitair zijn relatief beperkt, en uw verzekert zich daarmee van een langere levensduur van het materiaal.

Wastafel

Wastafel reparatie
Wastafels bevinden zich meestal door het gehele huis, niet alleen in de badkamer. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van een compleet nieuwe wastafel, of een aanpassing aan het huidige model. Tevens kunnen wij eenvoudige reparaties voor u uitvoeren, zoals het vervangen van een lekkend leertje, of het aandraaien van de kranen. Wilt u graag een extra wastafel in huis installeren, dan helpen wij u graag met het tekenen van een ontwerp, en kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden.Ligbad

Ligbad reparatie
Heeft u naast een douche, tevens een ligbad, dan is een gecombineerde reparative tevens mogelijk. Problemen met een bad liggen vaak op het gebied van lekkende kranen, of een scheur in het keramiek. Daarnaast kan het voorkomen dat het water van het bad niet meer goed wegloopt. Hiervoor hoeft vaak niet eens een reparatie te worden uitgevoerd. Door de leidingen te ontstoppen kunt u snel van een heerlijk bad genieten.

Kitwerk

Kitwerk reparatie
Een veelvoorkomend probleem in de badkamer is de veroudering van het kitwerk. Door vocht vermindert de kwaliteit van de voegen aanzienlijk, wat een eventueel lek van zowel douchecabine, bad als ander sanitair tot gevolg kan hebben. Daarnaast is ook het kitwerk van de badkamertegels van belang, om de hygiëne van uw badkamer optimaal te houden. Het opnieuw laten uitvoeren van het kitwerk levert veel kwaliteit op, tegen een lage prijs. Voor een lange levensduur van uw douche en bad, raden wij dan ook aan de voegen periodiek na te kijken, en eventueel te hernieuwen.Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van de diensten van Badkamer Expres. Dit is niet voor niets, wij bewijzen dagelijks dat kwaliteit en een scherpe prijs prima samengaan!Schakel een vakman in

Voor al deze klussen in uw badkamer is het verstandig een deskundig vakman van Badkamer Expres in te schakelen. Deze kan de benodigde reparaties snel en deskundig uitvoeren, tegen aantrekkelijke tarieven. Onze specialisten helpen u graag met het installeren van een nieuwe douche, het repareren van de douchecabine, het verhelpen van een lekkage bij het bad, of het monteren van een extra wastafel. Vraag via het contactformulier een offerte aan, en wij helpen u snel.


Offerte aanvragen

Gratis offertes