badkamer Uden

Badkamer Uden

Bent u van plan om de badkamer in uw woning in Uden te renoveren? Met een badkamerrenovatie vernieuwt u eenvoudig het sanitair, het tegelwerk of knapt u de gehele badkamer op. Een renovatie is zelfs in 1 dag mogelijk! Kies voor een nieuwe badkamer, bijvoorbeeld met een modern of authentieke uitstraling. Vraag offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt dan kosteloos vrijblijvende prijsopgaven van badkamerspecialisten uit uw regio en bespaart tot wel 30%!

Alles op het gebied van badkamers

Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden van een badkamerrenovatie of het plaatsen van een nieuwe badkamer. Schakel een specialist in voor hoogwaardige kwaliteit. Bovendien geeft de specialist u graag advies, bijvoorbeeld over een praktische indeling.

Voordelen van onze service

 • De offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend
 • Vergelijk offertes en bespaar tot 30%
 • Badkamerspecialisten uit Uden

Gratis offertes vergelijken
Bent u eigenaar van de woning? (*)

Type opdrachtGratis - Vrijblijvend


Navigeer op deze pagina naar:

Nieuwe badkamer | Badkamer renovatie | Reparatie | Sanitair | Kosten van badkamer


Badkamerspecialist Uden

Wanneer u een badkamerspecialist via ons netwerk inschakelt, dan bent u verzekerd van een ervaren en erkend vakman. Wij streven naar een 100% klanttevredenheid. Wanneer een badkamerspecialist zich bij ons aan wil sluiten, vinden wij het belangrijk dat hij voldoet aan onze kwaliteitseisen. Wij testen elk bedrijf daarom uitgebreid op kwaliteit en kostprijs, zodat wij er zeker van zijn dat wij u de beste service tegen de laagste prijzen kunnen bieden. Als u overweegt te gaan verbouwen, dan raden wij u aan een badkamerspecialist in te schakelen. Hij helpt u met het ontwerpen van een logische en praktische indeling van de badkamer, zodat u alle ruimte benut.

Badkamer specialisten uit Uden voor:

 • Installatie, renovatie, reparatie
 • Hoge kwaliteit ontwerp
 • Douche, douchecabine en inloopdouche
 • Badmeubels, wastafel en badkamertegelsbadkamer installatie of renovatie in Uden

Nieuwe badkamer of renovatie?

Als u geïnteresseerd bent in een nieuwe badkamer, dan heeft u in principe twee keuzes: u gaat verbouwen of renoveren. Als uw sanitair en badkamertegels ernstig verouderd zijn, dan kan u kiezen voor een compleet nieuwe badkamer. Doordat u alles eruit sloopt bestaat er de mogelijkheid tot een compleet nieuwe indeling, waardoor u wellicht een heleboel ruimte wint. Indien uw sanitair nog in orde is maar u graag de tegels wilt vervangen dan is een renovatie wellicht de beste keuze. Renoveren is stukken voordeliger en neemt minder tijd in beslag. Het aanpassen van de indeling is in het geval van een renovatie niet altijd mogelijk, vraag een badkamerspecialist uit Uden naar de mogelijkheden.


nieuwe badkamer Uden

Nieuwe badkamer, waarop letten?

Gaat u toch voor een all-in badkamerverbouwing? Daar gaat u geen spijt van krijgen! Binnen een paar weken kunt u al genieten van uw gloednieuwe ligbad of inloopdouche. Wij raden u in ieder geval aan professioneel advies in te winnen. Een badkamerspecialist kan de badkamer ontwerpen met een indeling waar u wellicht zelf nooit aan gedacht heeft. Als u er zeker van wilt zijn dat u te maken heeft met een erkend specialist, let dan op het CBW-keurmerk. Als u kiest voor een badkamerspecialist die over dit keurmerk beschikt, bent u verzekerd van productgarantie en een onpartijdige klachtenafhandeling.Kosten nieuwe badkamer

De kosten voor een vernieuwde badkamerruimte lopen enorm uiteen. Wanneer u enkel het sanitair laat vervangen bent u bijvoorbeeld stukken voordeliger uit dan wanneer u de oude ruimte volledig laat slopen en een nieuwe badkamer laat plaatsen. Over het algemeen onderscheiden wij drie verschillende scenario’s: een eenvoudige, gemiddelde en luxe renovatie. Een eenvoudige verbouwing is een goedkope optie en hiervoor starten de kosten vanaf €3.500,-. U behoudt bepaalde onderdelen en kiest voor goedkope tegels en meubels. De kosten van een gemiddelde verbouwing starten rond de €7.000,- en wanneer u een all-in badkamer laat plaatsen dan ligt de vanafprijs rond de €15.000,-.

Prijstabel: nieuwe badkamer

Badkamer (9 m²)Kosten (inclusief btw, materialen en montagekosten)*
Eenvoudige badkamerVanaf €3.500,-
Gemiddelde badkamerVanaf €7.000,-
Luxe badkamerVanaf €15.000,-

*Let op: dit zijn vanafprijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven gratis offertes aan.
badkamer ontwerpen Uden

Badkamer ontwerpen Uden

Een nieuwe badkamer of een grote badkamerrenovatie begint allemaal met een ontwerp. U heeft vast al ideeën wat u graag wilt veranderen of wilt toevoegen aan uw nieuwe badkamerruimte. Met een ontwerp wordt er meer duidelijk wat er mogelijk is en wat een handige indeling is. Zonder een goede indeling is het niet mogelijk om de ruimte optimaal te benutten. Een badkamerontwerp helpt u om keuzes te maken, want u krijgt een beter beeld van de badkamer. Een specialist maakt het ontwerp graag voor u aan de hand van uw wensen en eisen. Daarnaast geeft hij uw handige tips en weet hij waar hij op moet letten.


kosten badkamer

Complete badkamer, inclusief montage

Met het verbouwen van uw badruimte bent u verzekerd van een all-in badkamer. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van het verbouwen of renovatie: van het uitzoeken een aanschaffen van de sanitaire voorzieningen, het ontwerpen van een praktische indeling tot het slopen van de oude inrichting en de installatie van uw douche, ligbad of wastafel. Zo profiteert u van het feit dat er slechts één aanspreekpunt is voor de verbouwing en hoeft u zich geen zorgen te maken over de planning. Wilt u graag een all-in badkamerverbouwing? Twijfel dan niet en vraag gelijk offertes aan via het offerteformulier.Laat uw nieuwe badkamer plaatsen door een badkamerspecialist.

Kies eenvoudig de beste specialist uit Uden en bespaar tot wel 30% op de kosten!

Gratis offertes aanvragen

badkamerrenovatie Uden

Badkamerrenovatie Uden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een badkamerrenovatie. Een renovatie betekent namelijk niet altijd dat er veel gesloopt moet worden of dat het verbouwen lang duurt. Ook met kleinere badkamerrenovaties kunt u veel veranderen in uw badkamer. De keuze is geheel aan u!

Specialisten uit Uden maken meestal onderscheid tussen een kleine en een grote badkamerrenovatie. Het renoveren van de badkamer neemt meestal 1 tot een aantal dagen in beslag en is afhankelijk van de hoeveelheid werk dat u laat doen. Een grote badkamerrenovatie neemt vaak meer tijd in beslag.


grote of kleine badkamerrenovatie in Uden

Grote of kleine badkamerrenovatie

Afhankelijk van de hoeveelheid werk dat u laat uitvoeren, spreken we van een grote of een kleine badkamerrenovatie. Een kleinere badkamerrenovatie houdt vaak in dat er niet gesloopt hoeft te worden, meestal zijn de renovatiewerkzaamheden snel afgerond. Denk aan het vervangen van sanitair, het plaatsen van ventilatie of het aanbrengen van verlichting volgens een lichtplan. Een grote badkamerrenovatie neemt meer tijd in beslag, want hierbij is wel sloopwerk nodig. Een vakman uit Uden pakt de gehele badkamer aan bij een grote renovaties. Denk aan het vernieuwen van het tegelwerk, nieuw sanitair of nieuwe badkamermeubels. 

Badkamer renoveren

Bekijk een badkamer vóór, tijdens en na een badkamerrenovatie!


 Renovatie van uw badkamer, hoe werkt het?

De renovatie begint natuurlijk bij u, want u beslist wat u wilt veranderen in uw badkamer. Soms is het handig om een ontwerp te maken, vooral wanneer er leidingen en dergelijke verlegd moeten worden. Een installateur begint daarna met het verwijderen van de onderdelen die u wilt laten vervangen. Denk aan het tegelwerk of oud sanitair. Vervolgens verlegt hij leidingen en betegelt hij de wanden en de vloer wanneer dit moet gebeuren. Als laatste plaatst een vakman het nieuwe sanitair. Het is belangrijk dat dit op de juiste manier aangelegd wordt om waterschade te voorkomen.

Badkamerrenovatie in 1 dag?

Wanneer men het heeft over een badkamerrenovatie, denkt men vaak dat het verbouwen veel tijd in beslag neemt. Dit is echter niet altijd het geval. Ook een renovatie in één dag is een optie! Met een badkamerrenovatie in 1 dag zijn er geen grote renovatiewerken mogelijk, maar laat u een paar kleine onderdelen vernieuwen. Ook het tegelwerk kunt u laten vernieuwen. Een vakman uit Uden plaatst dan geen nieuwe tegels, maar dunne wandpanelen over het bestaande tegelwerk. Hierdoor zien de badkamermuren er weer als nieuw uit, zonder dat het veel tijd heeft gekost. Laat u adviseren door een installateur voor de mogelijkheden van uw badkamer!Badkamerrenovatie kosten

Onderdeel van badkamerrenovatieGemiddelde prijs, inclusief plaatsing*
Badkamerontwerp€310,- tot €450,-
Douche€600,- tot €1.900,-
Wastafel€400,- tot €800,-
Badkamermeubel€700,- tot €2.000,-
Badkamertegels€42,- tot €220,- per m²
Badkamerverwarming (radiator)Vanaf €150,-
Vloerverwarming in badkamer€700,- tot €800,- per 10 m²
BadkamerverlichtingVanaf €300,-
Badkamerventilator€90,- tot €250,-
Sauna in badkamer€1.000,- tot €3.000,-
Ligbad€850,- tot €2.800,-
Toilet€450,- tot €900,-
Kraan€150,- tot €450,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. materiaal en btw. Nieuwsgierig naar de exacte prijzen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de kosten?

Er zijn vele factoren van invloed op de totale kosten van het verbouwen. Daarom is het ook verstandig om van tevoren offertes aan te vragen en te vergelijken. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de arbeidskosten en de materiaalkosten. Elke specialist uit de omgeving van Uden hanteert zijn eigen tarieven. De materiaalkosten zijn weer afhankelijk van het merk, de kwaliteit, de materiaalsoort en dergelijke. Zo is natuursteen duurder dan keramiek en ook zien we vaak verschillen bij sanitair van verschillende merken. Tot slot zijn de renovatiekosten afhankelijk van de hoeveelheid werk dat u laat doen. Een grote badkamerrenovatie kost logischerwijs mee dan een kleine renovatie.

Tips voor het verbouwen van de badkamer

Is het interieur van uw badruimte hopeloos verouderd? Dan raden wij u zeker aan om te gaan verbouwen. Een vernieuwde badkamer verhoogt niet alleen uw woongenot, maar ook de waarde van uw huis. Bent u van plan om het huis over een paar jaar te verkopen? Dan zal de badkamerverbouwing zeker invloed hebben op de vraagprijs. Wij geven u een aantal tips voor het verbouwen van uw badkamer:

 • Less is more: als u moeite moet doen om een extra toilet, ligbad én inloopdouche in uw badkamer te plaatsen laat dan één van deze opties achterwege. Zo houdt u meer ruimte over.
 • Besparen op het verbouwen? Kies dan voor een basic sanitair-merk tegen goedkope kostprijzen.
 • Laat u de vloer slopen? Kies dan direct voor verwarming via de vloer! Dit is een kleine moeite en levert u veel op.
 • Kies voor een tijdloos badkamerontwerp als u het huis op korte termijn wilt verkopen, omdat dit de meeste potentiële kopers aanspreekt.Ervaren badkamerspecialist gezocht voor het verbouwen van uw badkamer?

Kies eenvoudig de beste specialist uit de regio Uden en bespaar tot 30%!

Vrijblijvende offertes
Sanitair

Er wordt in Uden vaak gekozen om het sanitair te vervangen tijdens een badkamerrenovatie. Denk hierbij aan een bad, douche, wastafel en een toilet. Voor het sanitair heeft u de keuze uit uiteenlopende stijlen, kleuren en materialen. Vaak kiest men voor keramiek, maar tegenwoordig worden er ook andere materialen gebruikt. Denk aan beton, mozaïek of zelfs hout.

Wanneer u nieuw sanitair laat plaatsen door een badkamerspecialist uit Uden moet u de keuze maken uit vele modellen. Zo bestaan er ligbaden met een extra diep deel of juist met verlichting. Wilt u een douche plaatsen? Maak dan een keuze uit een douchecabine of een inloopdouche.
douchecabine Uden

Douchecabine

Een douchecabine kan zowel tegen de bestaande douchewand als vrijstaand worden geplaatst. Kiest u voor een snelle installatie tegen de huidige douchewand, kies dan voor een elegante douchecabine met schuifdeuren of ronde afwerking. Hebt u liever een vrijstaande douchecabine in verband met de indeling van de ruimte? Zorg er dan voor dat u kiest voor een variant waarbij alle wanden ondoorzichtig zijn gemaakt.

Douchecabine prijzen

De prijs voor een douchecabine is afhankelijk van de grootte, het materiaal en eventuele extra opties. Een simpele cabine begint al vanaf €600,-. Dit is inclusief de douchebak, het douchebeslag en de cabine van veiligheidsglas. Liever wat meer comfort? Kies dan voor een stoomdouchecabine met een gemiddelde kostprijs vanaf €900,-.


inloopdouche Uden

Inloopdouche

Een inloopdouche is één van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van badkamerinnovatie. Een inloopdouche zorgt voor een heerlijk ruimtegevoel, en is zeker voor mensen met een lichamelijke beperking een uitkomst. Om lekkages te voorkomen raden wij aan om te kiezen voor een inloopdouche met ingebouwde douchebak. Deze kunt u wegwerken met houten platen of binnen hetzelfde design houden. Wij adviseren u graag!

Prijs van een inloopdouche

Vanaf €600,- laat u al een inloopdouche plaatsen. De kostprijs is afhankelijk van de grootte van de douche, de douchewand, de betegeling en de doucheset (kranen en douchekop). Wilt u bijvoorbeeld een douchewand creëren met een betegelde muur? Dan bent u waarschijnlijk meer kwijt dan wanneer u kiest voor een glazen wand.ligbad Uden

Ligbad

Wie zou het niet in de badkamer willen, een heerlijk ligbad waarin u aan het eind van de dag lekker kunt ontspannen. Veel van onze klanten aarzelen echter om een ligbad aan te schaffen. Zij zijn bang dat het niet in de ruimte past, en het bad te dominerend wordt. Niets is echter minder waar.

Dankzij een unieke vormgeving is het zelfs bij kleinere badkamers mogelijk om een ligbad te installeren. Kies dan voor een meerhoekig ligbad. Beschikt u wel over voldoende ruimte? Pas het bad dan in bij uw gehele concept.

Kosten van een ligbad

Gaat u voor een groot ligbad met mogelijkheid tot bubbelbad of juist een simpeler model? De prijs voor een nieuw ligbad begint vanaf €280,- tot ongeveer €2.800,-. Niet alleen de uitvoering is van invloed op de totaalprijs, ook het merk en het materiaal waar het bad van is gemaakt.


wastafel

Wastafel

De wastafel wordt vaak vergeten als onderdeel van de badkamerrenovatie. Toch is er veel variatie in de inpassing van wastafels mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een extra brede wastafel als u hier met veel huisgenoten tegelijk gebruik van maakt, of meerdere wastafels. Hebt u een groot gezin? Laat dan eventueel een wastafel op kinderhoogte plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om de wastafel volledig in één van de badkamermeubels te integreren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact op.

Wat kost een nieuwe wastafel?

Gemiddeld bent u tussen de €400,- en de €800,- kwijt aan een nieuwe wastafel. De prijs is onder andere afhankelijk van het materiaal waarvan het gemaakt is. Plaatstaal is één van de goedkoopste opties. Meestal wordt er gekozen voor porselein, dit is iets duurder. De totaalprijs wordt daarnaast beïnvloed door de grootte van de tafel en het merk.Wilt u uw verouderde sanitair laten vervangen?

Bespaar tot wel 30% en laat het plaatsen door een ervaren vakman uit Uden!

Diverse offertes ontvangen

badkamermeubels in Uden

Badkamermeubels Uden

Tegenwoordig is het mogelijk om badkamermeubels in elke gewenste stijl te kopen.

Daarnaast kunt u bij een aantal aanbieders uit de regio Uden terecht met een eigen badkamerontwerp voor uw badkamermeubel. Samen met u zullen de specialisten dan aan de slag gaan om het initiële plan zo aan te passen dat het praktisch uitvoerbaar is, en binnen de stijl past.

U kunt ook kiezen voor standaard meubels. U wenst, wij leveren.

Prijzen badkamermeubels

Het is lastig in te schatten hoeveel uw nieuwe badkamermeubels gaan kosten. De kosten variëren van €700,- tot €2.200,-. De prijs is namelijk afhankelijk van vele factoren. Onder andere de hoeveelheid meubels dat u laat plaatsen is van invloed, maar ook het materiaal, het merk, de kwaliteit en de stijl.


badkamertegels in Uden

Badkamertegels Uden

Bij het ontwerpen van een badkamer zijn de meeste mensen compleet gefocust op de aanschaf van het sanitair of eventuele badkamermeubels. De keus voor wandtegels is echter tevens zeer bepalend voor de sfeer en aanblik van de badkamerruimte. Kiest u bijvoorbeeld voor tegels in een ingewikkeld patroon, dan zult u moeten kiezen voor eenvoudige meubels. Houdt u de tegels eenvoudig en strak, dan past dit juist heel goed bij een rustieke en warme stijl. Bij sommige leveranciers uit Uden is het mogelijk om te kiezen voor mozaïek wandtegels.

Prijzen nieuwe badkamertegels

Het plaatsen van nieuwe badkamertegels kost gemiddeld €42,- tot €220,- per vierkante meter. Natuursteen is één van de duurste opties, maar deze tegels gaan zeer lang mee en zijn kleurvast. Meestal kiest men voor geglazuurde tegels voor de vloer en de wand. Een anti-slip coating is verstandig voor vloertegels, maar kost soms meer.Badkamer verwarming

De verwarming is in de meeste gevallen een onderdeel van de badkamerrenovatie waar weinig rekening mee gehouden wordt. Natuurlijk hoeft u de verwarming niet per se te veranderen, maar als u in plaats van verwarming via de radiatoren kiest voor vloerverwarming wint u een hoop ruimte! Wellicht is de plek van de radiatoren een geschikte plek voor een bad of inloopdouche. Kiest u voor de installatie van een andere badkamer, dan is het aanbrengen van vloerverwarming maar een kleine moeite. Bovendien geniet u dankzij deze verwarming van een aangename ruimte na het douchen. U hoeft u zich namelijk niet langer op een koude vloer af te drogen!

Prijzen badkamerverwarming

Het aanleggen van comfortabele vloerverwarming kost ongeveer €700,- tot €800,- . Deze prijs is voor een badkamer met een vloeroppervlak van 10 vierkante meter. Een simpele radiator is goedkoper, maar neemt wel meer ruimte in en is iets minder efficiënt. Vanaf €150,- heeft u al verwarming. Houd rekening met hogere kostprijzen in het geval van een designradiator.

Badkamerverlichting

Wanneer u badkamerverlichting aanschaft, dan is het belangrijk om op twee onderdelen te letten: allereerst de IP-waarde. Dit geeft aan in welke mate de badkamerverlichting bestand is tegen vocht en stof. Hoe dichter de badkamerverlichting bij de douche of het bad komt te hangen, des te hoger de IP-waarde die u nodig heeft. Daarnaast is het erg belangrijk dat uw badkamerverlichting een sfeervol licht afgeeft. Het is in de meeste gevallen de ruimte waar u uw dag begint. Fel tl-licht is wellicht niet de beste keuze om ’s ochtends bij wakker te worden. Maak daarom een weloverwogen keuze voor uw badkamerverlichting.

Prijzen badkamerverlichting

De gemiddelde prijzen voor nieuwe badkamerverlichting begint al vanaf €300,-. Dit is inclusief het maken van een lichtplan, het monteren van de lampen en natuurlijk de lampen zelf. Met een lichtplan weet u zeker dat de gehele ruimte goed verlicht wordt. Om te besparen is het ook mogelijk om een aantal simpele spotjes te plaatsen.Maak uw badkamer helemaal af met de juiste badkamermeubels!

Schakel een vakman in voor het monteren en plaatsen van de meubels voor meer gemak.

Gratis offertes
Soorten badkamers

Laat u een nieuwe badkamer plaatsen? Of knapt u de gehele badkamerruimte op? U heeft de keuze uit verschillende badkamers. Wanneer u houdt van een minimalistische en strakke uitstraling is een moderne badkamer wellicht geschikt voor u. Liever warme kleuren en een klassieke uitstraling? Kies dan voor een landelijke badkamer.Kleine badkamer

Eén van de belangrijkste zaken bij een kleine badkamer is dat de indeling zo praktisch mogelijk moet zijn. Met een onhandige indeling verliest u nog meer ruimte of kunnen kastjes bijvoorbeeld niet helemaal open. Bij een badkamerrenovatie zorgt de vakman voor een praktische indeling, waarin alles past. Kies er bijvoorbeeld voor om een bad mét douchemogelijkheid te plaatsen. Ideaal als u zowel een bad als een douche wilt, maar geen ruimte hebt voor beide. Door te kiezen voor ondiepe wastafels of een hoge en smalle badkamerkast, houdt u nog meer ruimte over.

Landelijke badkamer

Bent u van plan uw badkamer te renoveren, en zoekt u nog naar een stijl waarin u dit wilt doen? Overweeg dan eens een landelijk leven ontwerp. De landelijke vormgeving heeft als focus ontspanning en comfort, en biedt een natuurlijk en minimalistische sfeer. Bij deze vormgeving kunt u dan ook onder andere denken aan een combinatie van eenvoudige wandtegels in aardetinten met een luxe ligbad, en houten badkamermeubels. Onze leveranciers in Uden helpen u graag aan enkele voorbeelden of een vrijblijvende prijsindicatie.
moderne badkamer Uden

Moderne badkamer

Naast de landelijke stijl zijn er diverse andere mogelijkheden voor het design van uw badkamerruimte. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke badkamer, met een bad op pootjes, een wastafel van natuursteen, en robuuste wandkastjes. Andere stijlen die wij bieden voor een renovatie of installatie van de badkamer zijn modern en elegant. Kies voor de stijl wat het beste bij u past. Welk design u ook kiest, door een combinatie van het juiste sanitair, en bijpassende meubels en tegels is vrijwel alles mogelijk. U bepaalt het design, en wij passen hier ons ontwerp voor u graag op aan.


budget badkamer in Uden

Budget badkamer

Zoekt u naar een manier om de kosten voor het verbouwen van uw badkamer enigszins beperkt te houden? Neem dan de volgende budget oplossingen in overweging. Kijk ten eerste eens bij een outletstore. Daar zijn tegen goedkope kostprijzen diverse badkamerproducten verkrijgbaar. Het gaat dan wel om artikelen uit productielijnen van voorgaande jaren. Daarnaast kunt u tot wel 30% op uw uiteindelijke uitgave besparen, door diverse leveranciers met elkaar te vergelijken. Vul ons contactformulier in, en wij bieden u geheel vrijblijvend enkele offertes van experts uit Uden.Badkamer plaatsen in Uden

Het plaatsen van een nieuwe badkamer neemt vaak een aantal dagen in beslag. Eerst verwijderd de badkamerspecialist uit Uden de tegelwerken, badkamermeubels en het sanitair. Daarna worden de wanden en de vloer egaal gemaakt en eventueel de leidingen verlegd door een installateur. Daarna begint de installateur met het plaatsen van nieuwe badkamertegels, uw nieuwe douche, bad en wastafels.

Hij zorgt ervoor dat alles netjes wordt aangesloten, zodat u later geen problemen krijgt met lekkages of waterschade. Tot slot maakt de installateur de badkamerruimte af met verlichting, meubels en ventilatie.

Badkamer reparatie

Ook als u niet geïnteresseerd bent in een badkamerrenovatie kunt u een badkamerspecialist inschakelen voor reparaties. Vooral bij oudere badkamers zijn reparaties vaak onvermijdelijk. Door ouderdom en slijtage is uw kitwerk bijvoorbeeld na verloop van tijd aan een reparatie toe. Ook het voegwerk kan na verloop van tijd voor problemen zorgen. Een badkamerspecialist uit Uden zal dit eenvoudig voor u herstellen. Heeft uw sanitair beschadigingen opgelopen? Een barst in uw porseleinen wasbak ziet er niet mooi uit en kan mogelijk een lekkage veroorzaken. Een vakman beschikt over de juiste gereedschappen, waarmee hij een dergelijk probleem met reparaties in korte tijd hersteld.
badkamerspecialist

Voordelen badkamerspecialist Uden

Het inschakelen van een badkamerspecialist uit Uden heeft meerdere voordelen. Het verbouwen van de badkamerruimte gaat namelijk een stuk sneller door de vakkennis en de ervaring van een installateur. Daarnaast geeft de badkamerspecialist u deskundig advies. Tot slot weet u met een specialist zeker dat alles op de juiste manier wordt aangelegd. Een verkeerd aangelegde douche kan bijvoorbeeld voor waterschade zorgen. Profiteer van deze voordelen:

 • U krijgt handig advies over de indeling van de badkamerruimte.
 • Het renoveren en verbouwen gaat snel en probleemloos.
 • De douche, bad en wastafels worden op de juiste manier geplaatst om latere problemen te voorkomen.


specialist voor renoveren badkamer

Besparen? Vergelijk gratis offertes

Bent u uw huidige badkamer helemaal zat? Of is het sanitair erg verouderd? Laat dan een badkamerrenovatie uitvoeren of een goedkope nieuwe badkamer plaatsen door een installateur uit Uden.

Een badkamerspecialist helpt u graag bij het ontwerpen van de ruimte, het renoveren en het plaatsen van nieuw sanitair, verlichting of nieuwe meubels. Bespaar tot wel 30% door offertes te vergelijk.

Vul vandaag nog het offerteformulier in en u ontvangt een aantal aanbiedingen van badkamerspecialisten uit de regio. Dit is geheel gratis en vrijblijvend! Kies een installateur of specialist uit uw omgeving en bespaar ook op de voorrijkosten. 


 
Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 314 beoordelingen


 • Kwaliteit van de offertes89%

 • Prijzen91%

 • Snelheid82%

 • Algemene beoordeling87%


Klantervaringenbadkamer recensie vogelzang “De specialisten via Badkamer Expres Uden hebben mijn badkamer en sanitair volledig gerenoveerd en ik ben tevreden over het resultaat en de werkwijze! Goede communicatie.”
Fam. Vogelzang, Uden

badkamer recensie kracht “Nadat ik een offerte had aangevraagd ontving ik meerdere reacties van vakmannen bij mij uit de buurt. De prijzen zijn scherp en de vakmannen zijn vriendelijk en vakbekwaam. Aanrader!”
G. Kracht, Eindhoven

badkamer recensie dekker “Toevallig kwam ik op deze website terecht. Ik heb offertes aangevraagd en zo voor een mooi prijsje een badkamerrenovatie uit laten voeren. Blij met het resultaat en ideaal dat je gratis offertes kunt vergelijken.”
H. Dekker, Leeuwarden

Gratis offertes