badkamer Veghel

Badkamer Veghel

Het is wel zo fijn dat uw badkamer in uw woning in Veghel een rustgevende ruimte is die volledig naar uw smaak is! Is dit niet het geval? Schakel dan een badkamerspecialist uit Veghel in voor het plaatsen van een nieuwe badkamer! Op deze pagina leest u over de mogelijkheden van een badkamerrenovatie en krijgt u een indicatie van de kosten. Vul gelijk het offerteformulier om gratis en vrijblijvend meerdere offertes van specialisten uit uw omgeving te ontvangen.

Alles op het gebied van badkamers

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer? Een badkamerspecialist uit Veghel staat van A tot Z voor u klaar! Hij zal uw nieuwe badkamer ontwerpen, het oude sanitair vervangen en zelfs nieuwe badkamertegels plaatsen. Zo bent u bij één specialist aan het juiste adres voor alles op het gebied van de nieuwe badkamer!

Voordelen van onze service

 • De offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend
 • w

 • Vergelijk offertes en bespaar tot 30%
 • Badkamerspecialisten uit Veghel

Gratis offertes vergelijken
Bent u eigenaar van de woning? (*)

Type opdrachtGratis - Vrijblijvend


Navigeer op deze pagina naar:

Nieuwe badkamer | Badkamer renovatie | Reparatie | Sanitair | Kosten van badkamer


Badkamerspecialist Veghel

Wij werken samen met menig badkamerspecialist uit Veghel. Elke vakman die zich bij ons netwerk aansluit, wordt door ons uitgebreid getest op prijs en kwaliteit. Zo bent u bij een badkamerspecialist uit ons netwerk verzekerd van vakwerk tegen de scherpste prijzen. Doordat wij samenwerken met een landelijk dekkend netwerk, is er bovendien altijd een vakman uit uw regio beschikbaar voor uw badkamerrenovatie, ook als u deze zo snel mogelijk wilt laten uitvoeren. Met het inschakelen van een badkamerspecialist bent u bovendien verzekerd van een praktische en efficiënte indeling die volledig naar uw smaak is. Daar komt bij dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie van uw ligbad, verwarming of inloopdouche.

Badkamer specialisten uit Veghel voor:

 • Installatie, renovatie, reparatie
 • Hoge kwaliteit ontwerp
 • Douche, douchecabine en inloopdouche
 • Badmeubels, wastafel en badkamertegelsbadkamer installatie of renovatie

Nieuwe badkamer of renovatie?

Als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer, dan heeft u twee mogelijkheden: u kunt gaan verbouwen of renoveren. Wanneer wij spreken van een nieuwe badruimte, dan doelen wij in principe op verbouwen. Hierbij laat u de bestaande indeling volledig slopen, inclusief de radiatoren, ventilatie en badkamertegels.

U kunt er zelfs eventueel voor kiezen om de kamer uit te breiden, zodat er ruimte is voor een tweede toilet of ligbad! Verbouwen is echter niet altijd nodig, in sommige gevallen voldoet een renovatie om de ruimte een vernieuwde uitstraling te geven. Bij renoveren kunt u denken aan het vervangen van de sanitaire voorzieningen, of het plaatsen van een douchewand of douchecabine.


nieuwe badkamer in Veghel

Nieuwe badkamer, waarop letten?

Wanneer u besluit om een volledig nieuwe badkamer te laten plaatsen, dan is het eerste advies dat wij kunnen geven: schakel professionele hulp in van een badkamerspecialist uit uw regio. Behalve het ontwerpen van een praktische inrichting, zal hij met u meedenken over onderwerpen waar u misschien nog niet bij stil heeft gestaan: zoals de badkamerverlicht, de verwarming en het belang van een goede ventilatie bijvoorbeeld. Daarnaast beschikt menig specialist over een speciale showroom, waardoor het kiezen van een ligbad of inloopdouche een stuk gemakkelijker is dan wanneer u dit online zou doen. Wilt u zeker weten dat u te maken heeft met een erkend vakman? Let dan op of het bedrijf beschikt over een CBW-keurmerk.Kosten nieuwe badkamer

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u inmiddels erg nieuwsgierig bent naar de kosten van een goedkope badkamerrenovatie of verbouwing. De exacte kosten verschillen echter per situatie. Wel kunnen wij u een indicatie van de kosten geven. Stel uw badkamer is 9 vierkante meter groot, en u wilt deze op een goedkope wijze renoveren. De badkamertegels blijven intact, maar laat wel een andere douchewand plaatsen, nieuwe badkamerverlichting installeren en badkamermeubels plaatsen. Hiervoor kunt u rekening houden met een vanafprijs vanaf €3.500,-. Een all-in badkamer met verwarming via de vloer en exclusieve badkamertegels kost aardig wat meer. Hiervoor rekenen wij prijzen vanaf gemiddeld €15.000,-. Voor een duidelijk overzicht van de verwachtte kosten raden wij u aan om via het contactformulier een aantal offertes aan te vragen.

Prijstabel: nieuwe badkamer

Badkamer (9 m²)Kosten (inclusief btw, materialen en montagekosten)*
Eenvoudige badkamerVanaf €3.500,-
Gemiddelde badkamerVanaf €7.000,-
Luxe badkamerVanaf €15.000,-

*Let op: dit zijn vanafprijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven gratis offertes aan.
badkamer ontwerpen Veghel

Badkamer ontwerpen Veghel

Een nieuwe badkamer begint met de badkamer ontwerpen. Laat dit doen door een badkamer installateur uit Veghel, want dan bent verzekerd van een praktisch en stijlvol ontwerp. Een badkamer ontwerpen wordt vaak gedaan op de computer aan de hand van een 3D-model. Zo krijgt u direct een indruk van hoe de nieuwe ruimte eruit komt te zien. Zorg ervoor dat u de juiste afmetingen doorgeeft, en de vakman tekent de ruimte uit op zijn computer. U krijgt de keuze uit verschillende badkamertegels, kleuren en materialen. Natuurlijk is er ook voldoende sanitair om uit te kiezen.


kosten badkamer

Complete badkamer, inclusief montage

U kunt bij een vakman uit ons netwerk terecht voor een complete, all-in badkamer. U bent bij ons aan het juiste adres voor het ontwerpen van een nieuwe inrichting, voor het kopen van nieuw sanitair en ook de installatie van uw nieuwe badkamermeubels voeren zij met plezier voor u uit. Als u de badkamer laat verbouwen of renoveren door één van de vakmannen uit Veghel weet u dus zeker dat alle onderdelen van het verbouwen vakkundig worden uitgevoerd. Bovendien bespaart u eenvoudig tot wel 30% op de kosten door alleen de prijsopgaven met elkaar te vergelijken.Is uw badkamer hopeloos verouderd? Laat een nieuwe badkamer plaatsen!

Vergelijk badkamer installateurs en bespaar tot wel 30% op de kosten.

Gratis offertes aanvragen

badkamerrenovatie in Veghel

Badkamerrenovatie Veghel

Er zijn verschillende soorten badkamerrenovaties mogelijk. Hiermee heeft u zelf een grote invloed op de prijs. Door bijvoorbeeld te kiezen om zoveel mogelijk oorspronkelijke aspecten te behouden, bent u namelijk een stuk voordeliger uit dan als u ook sloopwerk uit laat voeren. Het voordeel van een badkamerrenovatie ten opzichte van een compleet nieuwe badkamer, is dat deze minder tijd in beslag neemt. Een kleine badkamerrenovatie in 1 dag behoort zeker tot de mogelijkheden! Een nadeel ten opzichte van een nieuwe badkamer, is dat u in de meeste gevallen blijft bij de oorspronkelijke indeling. Omdat er geen sloopwerk plaatsvindt, is het namelijk lastig om de leidingen te verleggen.


grote of kleine badkamerrenovatie Veghel

Grote of kleine badkamerrenovatie

Vakmannen onderscheiden grote en kleine badkamerrenovaties. Onder een kleinere badkamerrenovatie valt voornamelijk het vervangen van het sanitair. Door alleen de douche of zelfs douchekop te vervangen verhoogt u het gebruikersgemak al enorm, zonder dat de prijs te veel stijgt of dat u last van het verbouwen dat lang duurt. Bij een grote badkamerrenovatie vindt er juist wel breekwerk plaats. Deze badkamerrenovatie neemt dan ook meer tijd in beslag, maar er is wel meer keuze wat betreft de indeling. Als het sanitair enorm verouderd is maar de tegels in orde zijn: kies dan voor een kleine badkamerrenovatie. Is de hele ruimte niet naar uw smaak en wilt u het liefst een nieuwe badkamer realiseren? Kies dan voor een grote badkamerrenovatie. 

Badkamer renoveren

Bekijk een badkamer vóór, tijdens en na een badkamerrenovatie!


 Renovatie van uw badkamer, hoe werkt het?

Hoe het renoveren verloopt is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Kiest u voor een simpele renovatie en laat u alleen het sanitair vervangen? Dan komt de badkamer installateur uit Veghel ’s ochtends vroeg bij u langs en vervangt hij alle sanitaire installaties. Kiest u voor een renovatie mét breekwerk, dan neemt het renoveren meer tijd in beslag. De vakmannen komen op de gewenste dag bij u langs en starten met het sloopwerk. Eerst plaatsen zij daarna de nieuwe tegels, gevolgd door het nieuwe sanitair. Hoe lang dit duurt is onder meer afhankelijk van de grootte van de ruimte, de omvang van de renovatie en het aantal vakmannen dat aan het werk is.

Badkamerrenovatie in 1 dag?

Een badkamerrenovatie in 1 dag is zeker mogelijk. Vaak is het renoveren relatief eenvoudig. Een badkamerrenovatie in 1 dag bestaat vaak uit het vervangen van het sanitair. De specialist komt ’s ochtends al bij u langs en verwijdert al het oude sanitair. Vervangt u uw enkele wastafel met een dubbele? Dan splitst hij de waterafvoer en -toevoer, zodat beide wastafels functioneel zijn. Een badkamerrenovatie in 1 dag is relatief voordelig en u profiteert toch van een groter gebruikersgemak. Een hangend toilet ziet er bijvoorbeeld een stuk mooier uit, maar het maakt het schoonmaken van de ruimte ook een stuk gemakkelijker.Badkamerrenovatie kosten

Onderdeel van badkamerrenovatieGemiddelde prijs, inclusief plaatsing*
Badkamerontwerp€310,- tot €450,-
Douche€600,- tot €1.900,-
Wastafel€400,- tot €800,-
Badkamermeubel€700,- tot €2.000,-
Badkamertegels€42,- tot €220,- per m²
Badkamerverwarming (radiator)Vanaf €150,-
Vloerverwarming in badkamer€700,- tot €800,- per 10 m²
BadkamerverlichtingVanaf €300,-
Badkamerventilator€90,- tot €250,-
Sauna in badkamer€1.000,- tot €3.000,-
Ligbad€850,- tot €2.800,-
Toilet€450,- tot €900,-
Kraan€150,- tot €450,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. materiaal en btw. Nieuwsgierig naar de exacte prijzen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de kosten?

Kiest u voor het renoveren van de badkamer, dan zijn uw persoonlijke keuzes een grote invloed op de totale prijs. Nieuwe sanitaire installaties hoeven bijvoorbeeld niet heel kostbaar te zijn, maar u kiest voor een whirlpool ligbad of zelfs een sauna dan lopen de prijzen uiteraard verder op. Er zijn een hoop keuzes die u zelf neemt die de prijs beïnvloeden. Naast het sanitair gaat het bijvoorbeeld ook om de keuze voor de vloer- en wandtegels. Keramische tegels zijn relatief voordelig, maar natuurstenen tegels kennen een hogere prijs. Tot slot verschillen de prijzen per vakman. Door de offertes van meerdere bedrijven te vergelijken weet u zeker dat u de beste prijs betaalt.

Tips voor het verbouwen van de badkamer

Gaat u de badkamer binnenkort verbouwen? Dan kunt u wellicht gebruik maken van de onderstaande tips of lees hier nog meer tips voor het succesvol verbouwen van uw badkamer.

 • Start met een praktische indeling. Dit bespaart u veel ruimte en zorgt ervoor dat uw badkamer de komende jaren naar uw smaak is.
 • Kies bovendien voor een tijdloos ontwerp. De investering van uw badkamer is niet alleen om uw eigen wooncomfort te verhogen, maar u wilt de investering natuurlijk ook terugverdienen wanneer u het huis in Veghel op de lange termijn wilt verkopen. Een tijdloze badkamer zal de waarde van de woning meer doen stijgen dan een unieke uitstraling.
 • Kies niet alleen voor mooi, maar ook voor praktisch! Een matte badkamermuur ziet er prachtig uit maar het zal u veel onderhoud kosten om de muur mooi te houden. Zeker als u kinderen in huis hebt is een aanrader voor praktische meubels te kiezen die eenvoudig schoon te maken zijn.Badkamerrenovatie in 1 dag? Dat is zeker mogelijk!

Vraag een vakman uit Veghel naar de mogelijkheden bij het verbouwen van uw badkamer.

Vrijblijvende offertes
Sanitair

Het sanitair is een groot onderdeel van badkamers en heeft een grote invloed op het gemak en comfort. Er is bij een badkamerspecialist uit Veghel volop de keuze uit verschillende sanitaire installaties. Zo kiest u eenvoudig iets dat naar uw smaak is én dat gebruiksvriendelijk is. Uw persoonlijke voorkeuren spelen een grote rol bij de keuze voor het sanitair. Wilt u liever een ligbad of geniet u meer van een ruime inloopdouche? Andere installaties die onder het sanitair vallen zijn het toilet en de wastafel. Houd bij de keuze voor het sanitair ook rekening met de toekomst. In een jong gezin is een ligbad erg praktisch, terwijl een douche juist verstandiger is als u al op leeftijd bent.
douchecabine

Douchecabine

Douchecabines zijn zowel verkrijgbaar als vrijstaande variant, of om tegen uw douchewand te plaatsen. Een vrijstaande douchecabine kent daarbij hogere prijzen, en u zal hiervoor genoeg ruimte moeten hebben. Kiest u voor een gedeelde douchecabine aan de douchewand? Dan is zijn er meerdere mogelijkheden op het gebied van douchedeuren en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan halfronde douchedeuren, of schuifdeuren met een specifiek patroon. Vraag via het contactformulier eenvoudig en snel enkele prijsindicaties op.

Douchecabine prijzen

In de tabel ziet u dat de prijzen voor een douchecabine enorm uiteenlopen. Gemiddeld betaalt u €600,- tot €1.900,- voor een complete douche. Deze prijs is volledig afhankelijk van het soort douche. Een simpele douchecabine is bijvoorbeeld al verkrijgbaar vanaf €600,-. Maar kiest u voor een douchecabine met infrarood verwarming of stoomcabine, dan starten de prijzen rond de €900,-.


inloopdouche Veghel

Inloopdouche

Een inloopdouche biedt niet alleen een heerlijk ruimtegevoel, maar levert eveneens groot praktisch voordeel op. Dankzij het gebrek aan drempels bij een inloopdouche hoeven mensen met een rolstoel bijvoorbeeld geen hulp meer te ontvangen bij het douchen. Omdat het lastig is om een inloopdouche volledig waterdicht te maken, raden wij aan om te kiezen voor een ingebouwde douchebak. Dit voorkomt lekkages. Pas de inloopdouche volledig binnen uw design, door de keuze van een originele douchewand.

Prijs van een inloopdouche

Een simpele inloopdouche is eenvoudig te realiseren met het plaatsen een douchewand. Deze is vaak al vanaf €100,- verkrijgbaar. Kiest u echter voor een ruime inloopdouche met douchebak verzonken in de badkamervloer? Of wilt u graag een fijne regendouche? In dat geval loopt de prijs uiteraard verder op. Houd dan rekening met een gemiddelde prijs van €1.000,-.ligbad Veghel

Ligbad

Een ligbad vormt voor veel mensen het summum van luxe in de badkamer. Tegenwoordig zijn ligbaden niet alleen verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen, zij hebben tevens een grote verscheidenheid aan accessoires en mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een bubbelbad functie van uw ligbad, of de mogelijkheid voor massagestralen. Met behulp van unieke thermostaatkranen kunt u bovendien de temperatuur van het badwater exact bepalen. Een ligbad is luxe op zijn best.

Kosten van een ligbad

Ook een ligbad is verkrijgbaar in veel verschillende formaten, afmetingen en vormen. Zo kunt u ook voor een ligbad met extra luxe kiezen: zoals een whirlpool bad! Hierdoor varieert de prijs van €850,- tot €2.800,-. Het goede nieuws is dat een ligbad met een beperkt budget dus zeker mogelijk is. Door te kiezen voor iets meer luxe, heeft u daarentegen wel een grotere budgetplanning nodig.


wastafel Veghel

Wastafel

Voordat u overgaat tot het aanschaffen van een wastafel moet u zich drie dingen afvragen. Ten eerste: met hoeveel mensen maakt u gebruik van de wastafel? Is het vaak spitsuur en hebt u te weinig ruimte? Kies dan voor meerdere wastafels, of een extra brede variant. Ten tweede: hoeveel opslagruimte hebt u bij de wastafel nodig? Ten derde: wilt u de wastafel in een badkamermeubel integreren, of juist apart tegen een douchewand zetten? Er is altijd een wastafel naar uw keuze leverbaar in Veghel.

Wat kost een nieuwe wastafel?

De prijzen van een wastafel variëren tussen de €400,- tot €800,-. Ook hierin zijn veel verschillende modellen en formaten verkrijgbaar. Zo is een simpele wastafel al verkrijgbaar voor minder dan €100,-. Maar wilt u een compleet wastafelmeubel met opbergruimte en bijbehorende badkamerkast, dan betaalt u natuurlijk meer. De prijzen van een dubbele wastafel lopen op tot ongeveer €800,-.Wilt u uw verouderde sanitair laten vervangen?

Bespaar tot wel 30% en laat het plaatsen door een ervaren vakman uit Veghel!

Diverse offertes ontvangen

badkamermeubels

Badkamermeubels Veghel

Een badkamermeubel kan sfeerbepalend zijn binnen uw badkamer. Het is dan ook van groot belang goed na te denken over de aanschaf van badkamermeubels. Bedenk bijvoorbeeld welke stijl het meubel moet hebben, en hoeveel opslagruimte u hierbinnen nodig heeft. Hebt u een geheel eigen visie op de vormgeving van uw badkamermeubels? Lever dan bij één van onze leveranciers een ontwerpconcept in. Zij helpen u graag met de praktische uitvoering van uw ideeën. Uw wens is ons werk!

Prijzen badkamermeubels

Wilt u uw wastafel uitbreiden met het plaatsen van een badkamermeubel? De prijzen hiervoor starten doorgaans rond de €700,- en kunnen oplopen tot wel €2.000,-! Dit heeft onder andere te maken met het materiaal dat u kiest en uiteraard ook het formaat badkamermeubel dat u laat plaatsen. Een badkamer installateur helpt u met het vinden van een badkamermeubel dat past bij uw stijl.


badkamertegels in Veghel

Badkamertegels Veghel

Door de badkamertegels te vervangen kunt u zelfs met weinig geld het volledige aanzicht van uw badkamer al veranderen. Wandtegels zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar, waardoor er altijd een tegelsoort naar uw smaak bij zit. Hebt u een zeer uniek idee voor de vormgeving? Doe dan eens onderzoek naar de mogelijkheden voor mozaïektegels. Dit biedt veel verschillende opties en maakt het voor u mogelijk om uw badkamerruimte een geheel eigen stijl te geven.

Prijzen nieuwe badkamertegels

Met nieuwe badkamertegels geeft u de hele ruimte een complete transformatie. De prijs van de tegels is erg afhankelijk van het soort tegel. U kunt al nieuwe tegels laten plaatsen vanaf €42,- per m² maar als u kiest voor luxe natuurstenen wand- of vloertegels, dan kan de prijs ook verder oplopen tot wel €220,- per m². Zo zijn keramische tegels relatief voordelig, en zijn marmeren vloertegels een stuk duurder in aanschaf.Badkamer verwarming

De verwarming is een belangrijk onderdeel die door veel klanten wordt vergeten. Als u de badruimte op dit moment nog verwarmt via radiatoren, dan wordt de mogelijke indeling enorm beperkt. Daarom raden de meeste badkamerspecialisten uit Veghel aan om de verwarmingsbuizen in de vloer te plaatsen. De installatie van vloerverwarming is relatief simpel, zeker als u een all-in badkamer laat plaatsen. Gaat u renoveren? Dan zou u er ook voor kunnen kiezen om designradiatoren te gebruiken voor de verwarming. Deze manier van verwarmen is een stuk kleiner, waardoor u een flinke hoeveelheid extra ruimte realiseert.

Prijzen badkamerverwarming

Voor de badkamerverwarming variëren de prijzen enorm. Kiest u voor standaard verwarming via radiatoren, dan is dit vanaf €150,- te plaatsen. Kiest u juist voor het plaatsen van luxe vloerverwarming, houd dan rekening met een prijs van ongeveer €700,- tot €800,- voor elke 10 m². Bij vloerverwarming heeft u vaak ook nieuwe vloertegels nodig. Deze kosten komen er dan dus nog bovenop.

Badkamerverlichting

Niet elke lamp is geschikt als badkamerverlichting. Omdat de luchtvochtigheid in badkamers aardig hoog ligt, is het belangrijk dat u speciale badkamerverlichting uitzoekt. Badkamerverlichting beschikt over een goede IP-waarde, waardoor het goed bestand is tegen vocht. Hoe dichter bij een waterbron, hoe hoger de IP-waarde dient te zijn. Een badkamerspecialist kan u hierover adviseren. Steeds meer klanten die een all-in badkamer laten plaatsen, kiezen voor de installatie van spotverlichting. Door middel van een verlaagd plafond is het mogelijk om spotverlichting in te bouwen. Zo heeft u te allen tijde voldoende licht in de badkamer, en creëert u een strak resultaat.

Prijzen badkamerverlichting

U kunt natuurlijk eenvoudige badkamerverlichting laten plaatsen, maar het is wel belangrijk dat u ’s avonds en ’s ochtends het hele jaar door voldoende en goed licht hebt. Veel inwoners uit Veghel laten tegenwoordig spotverlichting plaatsen. Houd hiervoor rekening voor kosten rond de €300,-. De prijs loopt op of af, afhankelijk van het formaat van uw badkamer en het benodigde aantal spots.Toe aan een nieuw badkamermeubel? Een badkamerspecialist helpt u verder!

Vind snel een betaalbare én betrouwbare vakman uit uw regio en bespaar tot 30%.

Gratis offertes
Soorten badkamers

Voor een badkamerspecialist zijn er doorgaans verschillende soorten badkamers te onderscheiden. Zo is er allereerst de kleine badkamer: hierin is vooral een praktische indeling van groot belang. Bij een goedkope badkamer wordt veel gebruik gemaakt van huismerken en voordelige tegels. Daarnaast zijn er twee stijlen die regelmatig gekozen worden: de moderne badkamers en landelijke badkamers.Kleine badkamer

Heeft u een kleine badkamer? Niet getreurd: zelfs in een beperkte ruimte is er een hoop mogelijk. Het is wel verstandig om het badkamer ontwerpen over te laten aan een vakman. Op die manier weet u zeker dat de indeling praktisch is, en dat alle ruimte optimaal benut wordt. De vakman is bekend met tal van manieren om een kleinere badkamer groter te doen ogen. Met behulp van een inloopdouche met glazen wand, bijvoorbeeld. Of door een badkamerkast boven een ligbad te plaatsen voor extra opbergruimte, zonder daarvoor waardevolle ruimte op te offeren.

Landelijke badkamer

Waar in de afgelopen jaren de moderne badkamer het meest gewild was voor een goedkope badkamerrenovatie of –installatie, is de laatste tijd een nieuw design steeds populairder. Dit is de authentieke landelijke stijl. Bij dit landelijke ontwerp horen onder andere een vrijstaand ligbad, houten badkamermeubels en eenvoudige vloertegels in aardetinten. Een landelijke badkamer is dan ook volledig gericht op uw comfort en ontspanning. Dit wordt al snel bereikt door de natuurlijke en minimalistische stijl.
moderne badkamer Veghel

Moderne badkamer

Er zijn vele stijlen badkamers beschikbaar bij onze leveranciers uit Veghel. Denk bijvoorbeeld aan een moderne vormgeving, of een meer klassiek design. Belangrijk binnen elk design is dat u de diverse elementen op elkaar aansluit.

Kiest u voor sanitair in een moderne vormgeving, dan past hier een douchewand in rustiek concept niet goed bij. Door de verschillende elementen op elkaar aan te sluiten creëert u rust en een gevoel van ruimte in de badkamer. Dit werkt ontspannend!


budget badkamer

Budget badkamer

Of u nu over een ruim of beperkt budget beschikt, het is aan te raden dit van tevoren goed vast te zetten. Houdt bij de budgetbepaling rekening met de installatiekosten, en eventuele kosten voor het verleggen van een waterleiding, afvoer of de elektriciteit. Hiermee voorkomt u dat u na het volledige proces voor onverwachte kosten komt te staan. Hebt u een zeer klein budget? Shop dan eens bij een badkameroutlet. Hier verkoopt met kwaliteit voor een budget kostprijs.
Doordat alle gelieerde bedrijven uit Veghel door ons geselecteerd zijn bent u verzekerd van kwaliteit. Wel zo prettig wanneer u een ontwerp wilt laten opstellen. Ook voor renovatie, installatie en verbouwing!Badkamer plaatsen in Veghel

Of u nu kiest voor renoveren of een nieuwe badkamer: de werkzaamheden kunnen een paar dagen of zelfs weken in beslag nemen. Hoe lang het precies duurt is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Zorg daarom dat u toegang hebt tot een alternatieve doucheruimte. Bijvoorbeeld bij uw buren, familie of vrienden. Gemiddeld neemt het renoveren 1 werkweek in beslag. Het plaatsen van nieuwe badkamers kan twee tot drie weken duren. Hoe meer er verbouwd wordt, des te langer het verbouwen duurt. Laat u bijvoorbeeld de huidige indeling intact, dan hoeft u de leidingen niet te verleggen en bespaart u de vakmannen een hoop tijd.

Badkamer reparatie

Wij zorgen in Veghel voor een goede installatie van alle sanitair in uw badkamer en douche. Denk hierbij aan zowel uw wastafel, badmeubels en douchecabine. Mocht het zo zijn dat er toch een beschadiging ontstaat, dan kunt u een badkamerspecialist uit ons netwerk inschakelen voor een reparatie. Voorbeelden zijn scheurtjes in het porselein van uw toilet, een lekkende kraan of een barst in de douchewand. Ook is het mogelijk om een beschadigde kitrand door één van de badkamerspecialisten te laten herstellen. Speel snel op een beschadiging in, zodat de reparatie zo snel mogelijk plaatsvindt. Zo voorkomt u grotere en ernstige problemen en lekkages, waardoor de kosten beperkt blijven.
badkamerspecialist in Veghel

Voordelen badkamerspecialist Veghel

Renoveren of verbouwen is een stuk gemakkelijker met de hulp van een badkamer installateur. Hij heeft ervaring en plaatst o.a uw tegels strak tegen de muur. Bij sloopwerk gaat hij zorgvuldig te werk zodat de ruimte niet beschadigd raakt. Hieronder staan vier redenen om een badkamerspecialist in te huren.

 • Uw badkamerrenovatie is snel afgerond.
 • U bent verzekerd van vakwerk van de hoogste kwaliteit.
 • U krijgt garantie op het afgeleverde werk.


specialist voor renoveren badkamer

Besparen? Vergelijk gratis offertes

Het aanleggen van een badkamer is een omvangrijke klus: besteed deze dus uit aan een vakman uit Veghel of omgeving! Via het offerteformulier doet u met één muisklik een offerteaanvraag bij maximaal 5 specialisten uit uw eigen regio. Vergelijk de verschillende prijzen en bespaar zo tot wel 30% op de kosten.

Het vergelijken van offertes is gratis en geheel vrijblijvend: u zit dus helemaal nergens aan vast!

Benieuwd naar het verschil in kosten tussen renoveren en verbouwen? Of wilt u weten of het mogelijk is uw badkamer te verplaatsen? Twijfel dan niet en vul vandaag nog het offerteformulier in. 


 
Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 314 beoordelingen


 • Kwaliteit van de offertes89%

 • Prijzen91%

 • Snelheid82%

 • Algemene beoordeling87%


Klantervaringenbadkamer recensie vogelzang “De specialisten via Badkamer Expres Veghel hebben mijn badkamer en sanitair volledig gerenoveerd en ik ben tevreden over het resultaat en de werkwijze! Goede communicatie.”
Fam. Vogelzang, Veghel

badkamer recensie kracht “Nadat ik een offerte had aangevraagd ontving ik meerdere reacties van vakmannen bij mij uit de buurt. De prijzen zijn scherp en de vakmannen zijn vriendelijk en vakbekwaam. Aanrader!”
G. Kracht, Eindhoven

badkamer recensie dekker “Toevallig kwam ik op deze website terecht. Ik heb offertes aangevraagd en zo voor een mooi prijsje een badkamerrenovatie uit laten voeren. Blij met het resultaat en ideaal dat je gratis offertes kunt vergelijken.”
H. Dekker, Leeuwarden

Gratis offertes