badkamer De Wolden

Badkamer De Wolden

Wilt u ook meer luxe in de badkamer in uw woning in De Wolden? Of wilt u die oude douche vervangen door een inloopdouche? Schakel dan een badkamerspecialist in! Op deze pagina leest u wat de mogelijkheden zijn van een badkamerrenovatie. Ook krijgt u meer informatie over diverse badkamermeubels en over de kosten van nieuw sanitair. Bespaar tot wel 30% de kosten! Dit doet u eenvoudig door via het offerteformulier vrijblijvende offertes aan te vragen.

Alles op het gebied van badkamers

Op zoek naar één badkamer installateur voor alles op het gebied van een nieuwe badkamer? Dat kan! De ervaren badkamerspecialisten uit De Wolden staan voor u klaar: vanaf het moment dat zij de badkamer ontwerpen, tot het plaatsen van de laatste badkamerwtegels. Tijdens de hele verbouwing heeft u één aanspreekpunt en bent u verzekerd van kwalitatieve service.

Voordelen van onze service

 • De offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend
 • Vergelijk offertes en bespaar tot 30%
 • Badkamerspecialisten uit De Wolden

Gratis offertes vergelijken
Bent u eigenaar van de woning? (*)

Type opdrachtGratis - Vrijblijvend


Navigeer op deze pagina naar:

Nieuwe badkamer | Badkamer renovatie | Reparatie | Sanitair | Kosten van badkamer


Badkamerspecialist De Wolden

Wanneer u uw badkamerverbouwing uitbesteedt aan een badkamerspecialist uit ons netwerk, dan bent u verzekerd van een all-in badkamer renovatie. Van badkamertegels tot het sanitair en de installatie hiervan: u kunt alles bij dezelfde badkamerspecialist regelen. Dit betekent dat u maar één aanspreekpunt heeft en dat u niet op zoek hoeft naar verschillende specialisten. Bovendien kan de badkamerspecialist u helpen met het inrichten van uw nieuwe badkamer. Zo krijgt u, zelfs in kleine badkamers, een praktisch en ruimtelijke indeling die volledig naar uw smaak is. Omdat u niet teveel wilt betalen bieden de specialisten uit De Wolden de scherpste prijzen. Vergelijk de prijsopgaven van diverse aanbieders voor de laagste prijs!

Badkamer specialisten uit De Wolden voor:

 • Renovatie van de badkamer
 • Reparatie, onderhoud en installatie van het sanitair
 • Ontwerp van badkamers en badkameronderdelen
 • Verbouwen van de douche en het plaatsen van badkamertegelsbadkamer installatie of renovatie in De Wolden

Nieuwe badkamer of renovatie?

Bent u uw oude badruimte helemaal zat? Dan kunt u kiezen tussen verbouwen of renoveren. Door te verbouwen is het mogelijk om een volledig all-in badkamer te laten plaatsen, compleet met nieuw sanitair, nieuwe badkamertegels en een praktische indeling. De oude badkamermeubels en –tegels worden volledig gesloopt waarna de ruimte weer volledig wordt opgebouwd. Een andere goedkope optie, is het renoveren van de bestaande ruimte. Dit is mogelijk wanneer bepaalde onderdelen nog in prima staat zijn. Bij een badkamerrenovatie denkt u aan het plaatsen van een douchewand om een inloopdouche te creëren of zelfs het vervangen van enkele badkamertegels.


nieuwe badkamer De Wolden

Nieuwe badkamer, waarop letten?

Als u gaat verbouwen, dan hebben wij één hele belangrijke tip voor u: schakel professionele hulp in van een badkamerspecialist uit De Wolden. Uw badkamerspecialist zal u van begin tot eind bijstaan: van het ontwerpen van een praktische indeling tot meedenken met uw budget. Bovendien weet u zeker dat de installatie van alle badkamermeubels professioneel gebeurt, waardoor de kans op lekkages of andere problemen zo klein mogelijk is. Om er zeker van te zijn dat u te maken heeft met een kwalitatief badkamerspecialist, kunt u controleren of de vakman beschikt over een keurmerk. Een belangrijk keurmerk is de CBW (Centrale Branchevereniging Wonen). Dit geeft u als koper een aantal belangrijke zekerheden omtrent de betaling en productgarantie.Kosten nieuwe badkamer

Als u een all-in badkamer gaat kopen, dan kunt u ervan uitgaan dat dit een kostbare aangelegenheid is. Het goede nieuws is dat u een grote invloed heeft op de totale kosten. Door te kiezen voor goedkope materialen en meubels brengt u de totaalprijs al flink naar beneden. Stel dat uw badruimte 9 vierkante meter bedraagt.

Een compleet nieuwe inrichting is in dat geval al verkrijgbaar vanaf €3.500,-. Dit is inclusief al het materiaal en de montagekosten. Kiest u echter voor een dure douchewand of laat u een luxe douchecabine plaatsen? Dan kan de totaalprijs oplopen tot ruim €15.000,-. Zo is er met elk budget een geschikte badkamer te vinden!

Prijstabel: nieuwe badkamer

Badkamer (9 m²)Kosten (inclusief btw, materialen en montagekosten)*
Eenvoudige badkamerVanaf €3.500,-
Gemiddelde badkamerVanaf €7.000,-
Luxe badkamerVanaf €15.000,-

*Let op: dit zijn vanafprijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven gratis offertes aan.
badkamer ontwerpen De Wolden

Badkamer ontwerpen De Wolden

De eerste stap in de aankoop van een nieuwe badkamer, is de badkamer ontwerpen. Een badkamer ontwerpen lijkt misschien gemakkelijk, maar het is verstandig om dit over te laten aan een vakman. De installateur zal de badkamer ontwerpen zodat deze precies aansluit op uw wensen en tegelijkertijd heel praktisch in gebruik is. Hij denkt na over details waar u misschien niet bij stilstaat: waar u in de douche de shampoo en zeep bewaart, bijvoorbeeld. Of dat de badkamerkast niet opent tegen het ligbad aan. Gaat u groots renoveren of wilt u een nieuwe badkamer, dan is er de mogelijkheid tot een nieuwe indeling.


kosten badkamer De Wolden

Complete badkamer, inclusief montage

Een badkamerverbouwing van A tot Z, met één aanspreekpunt zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Een badkamerspecialist uit De Wolden staat met alle plezier voor u klaar! Met een all-in badkamer bedoelen wij dat u alle onderdelen van de verbouwing door één vakman laat uitvoeren. Van het uitkiezen van het sanitair tot de installatie van de verwarming, ventilatie en meubels. Wilt u besparen op uw all-in badkamer? Vraag dan of u eventuele voorbereidende werkzaamheden zelf uit kan voeren. Denk hierbij aan het verwijderen van uw oude douchecabine of douchewand, of zelfs het slopen van de gehele ruimte.Is uw badkamer niet naar wens? Laat een nieuwe badkamer installeren.

Bespaar tot 30% op de kosten met het vergelijken van offertes.

Gratis offertes aanvragen

badkamerrenovatie De Wolden

Badkamerrenovatie De Wolden

Heeft u geen geld voor een nieuwe badkamer? Ga dan renoveren! Renoveren is een voordelig alternatief. Er zijn binnen een renovatie genoeg mogelijkheden om de badkamer een ander uiterlijk te geven. Kies bijvoorbeeld voor nieuw sanitair. Hiermee kunt u uw landelijke badkamer omtoveren tot een badruimte in een moderne stijl! Dit heeft bovendien een grote invloed op het gebruikersgemak. Wie staat er niet liever onder een luxe regendouche dan onder een kleine douchecabine? U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om groots te verbouwen en ook alle badkamertegels te vervangen! Een badkamer installateur onderscheidt dan ook vaak een grote en een kleine badkamerrenovatie.


grote of kleine badkamerrenovatie

Grote of kleine badkamerrenovatie

Vakmannen hebben het vaak over grote of kleine badkamerrenovaties. Dit heeft niets te maken met het formaat van de badkamer, maar alles met de omvang van de renovatie. Bij een kleine badkamerrenovatie vinden bijvoorbeeld kleinere werkzaamheden plaats. Deze zijn vaak in enkele dagen uitgevoerd. Het is zelfs mogelijk een kleine badkamerrenovatie in 1 dag uit te voeren! Een grote renovatie neemt meer tijd in beslag, omdat hier vaak sloopwerk bij komt kijken. Het vervangen van de tegels kost bijvoorbeeld veel extra tijd. Zoals verwacht is een grote badkamerrenovatie dus ook een stuk duurder. Door uw persoonlijke keuzes heeft u gelukkig zelf een grote invloed op de totaalprijs. 

Badkamer renoveren

Bekijk een badkamer vóór, tijdens en na een badkamerrenovatie!


 Renovatie van uw badkamer, hoe werkt het?

U heeft in principe de keuze uit volledig verbouwen of renoveren. Maar hoe gaat een renovatie in z’n werk? Stel dat u een grote badkamerrenovatie laat uitvoeren, inclusief breekwerk en verleggen van leidingen. In dat geval starten de vakmannen op dag één met al het sloopwerk. Al het sanitair en de tegels moeten voorzichtig verwijderd worden, om beschadigingen aan het vloeroppervlak en de wanden te voorkomen. De dagen die volgen worden besteed aan het verleggen van de leidingen. Op het ontwerp is duidelijk gemarkeerd waar deze komen te liggen, zodat u zeker weet dat het sanitair op de juiste plek komt te staan. Hierna volgt het plaatsen van de tegels, gevolgd door het nieuwe sanitair!

Badkamerrenovatie in 1 dag?

De badkamerrenovatie in 1 dag is in De Wolden steeds populairder. Een badkamerrenovatie in 1 dag betekent vaak dat u kleine aanpassingen doet. Bijvoorbeeld het vervangen van het sanitair of het vernieuwen van het badkamermeubel. Met een badkamerrenovatie in 1 dag heeft u dus geen last van een lange verbouwing en geniet u dezelfde avond al van de nieuwe badkamer! Uiteraard zijn de werkzaamheden bij een badkamerrenovatie in 1 dag beperkt. Maakt u zich geen illusies dat specialisten in 1 werkdag een compleet nieuwe badkamer plaatsen. Renoveren of verbouwen met sloopwerk neemt doorgaans iets meer tijd in beslag.Badkamerrenovatie kosten

Onderdeel van badkamerrenovatieGemiddelde prijs, inclusief plaatsing*
Badkamerontwerp€310,- tot €450,-
Douche€600,- tot €1.900,-
Wastafel€400,- tot €800,-
Badkamermeubel€700,- tot €2.000,-
Badkamertegels€42,- tot €220,- per m²
Badkamerverwarming (radiator)Vanaf €150,-
Vloerverwarming in badkamer€700,- tot €800,- per 10 m²
BadkamerverlichtingVanaf €300,-
Badkamerventilator€90,- tot €250,-
Sauna in badkamer€1.000,- tot €3.000,-
Ligbad€850,- tot €2.800,-
Toilet€450,- tot €900,-
Kraan€150,- tot €450,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. materiaal en btw. Nieuwsgierig naar de exacte prijzen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de kosten?

Hoeveel het renoveren kost is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie en keuzes. Hoe groter de ruimte, des te hoger de kostprijs. Maar ook bij een grote badkamer kunt u flink besparen door te kiezen voor goedkope badkamermeubels. De keuze voor de badkamertegels en het sanitair heeft een grote invloed op de totaalprijs. Door te kiezen voor huismerken en goedkopere materialen profiteert u van de stijl die u wilt tegen een veel lagere prijs! Daarnaast verschillen de arbeidskosten van specialisten enorm. Door de prijsopgaven van meerdere vakmannen naast elkaar te leggen, is voor u al snel duidelijk welke installateur u het beste aanbod doet!

Tips voor het verbouwen van de badkamer

Gaat u verbouwen? Dan komt hier heel veel bij kijken. Van het ontwerpen van een logische en ruimtelijke indeling tot de keuze en installatie van de badkamertegels en –meubels. Wij hebben een aantal tips opgesteld voor de klanten die hun badkamers willen verbouwen:

 • Besteedt de verbouwing uit. Dit kost u veel minder tijd en energie, en u weet zeker dat het geheel professioneel is afgewerkt. Dit vergroot het gebruikersgemak én is een waardevolle toevoeging aan uw huis.
 • Wilt u niet teveel uitgeven? Laat dan alle onderdelen die nog in goede staat zijn zitten. Ook is het eventueel mogelijk om over uw bestaande badkamertegels heen te betegelen. Zo bespaart u tijd en geld.
 • Kies voor een tijdloze inrichting, zodat u de investering terug kan verdienen op het moment dat u de woning in De Wolden gaat verkopen. Dit levert meer waarde op dan badkamermeubels met een hele uitgesproken uitstraling.Badkamerrenovatie in 1 dag al klaar? Dat kan!

Vraag een vakman uit De Wolden naar de mogelijkheden en prijzen.

Vrijblijvende offertes
Sanitair

Eén van de belangrijkste keuzes bij het kopen van een all-in-badkamer, is het sanitair. Onder het sanitair vallen verschillende installaties: denk aan het toilet, de douche en het bad. Maar ook de wastafel behoort tot het sanitair.

Het is uiteraard niet noodzakelijk om al deze sanitaire installaties in de badkamer te plaatsen. Bijvoorbeeld als u geen behoefte heeft aan een extra toilet of als u toch geen gebruik maakt van een ligbad. Het sanitair heeft wel een grote invloed op het gebruikersgemak en comfort. Gemiddeld gesproken heeft het sanitair een levensduur van 15 jaar. Hierna is het verstandig om de voorzieningen te vervangen.
douchecabine

Douchecabine

Hoewel van oudsher de douche boven het bad of in een hoek met een douchegordijn werd geplaatst, plaatsen wij tegenwoordig in meer dan 90% van de nieuwbouwpanden een douchecabine. Het voordeel van een douchecabine is dat u deze goed waterdicht kan afsluiten, en minder ruimte kwijt bent dan met een bad. Bovendien kan een douchecabine in vele soorten en maten worden geleverd. Hebt u bijvoorbeeld een rare hoek in de badkamer? Er zijn douchecabines leverbaar in zowel vierkante, driehoekige, ronde, vijfhoekige en zeshoekige variant verkrijgbaar. Weet u niet goed hoe u de cabine in de ruimte moet plaatsen? Wij helpen u graag met een ontwerp.

Douchecabine prijzen

Een eenvoudige douchecabine is al vanaf ongeveer €600,- te plaatsen. Zo is het ook met weinig geld mogelijk een nieuwe douchecabine te plaatsen. Kiest u voor een model met infrarood verwarming, met zitbankje of ingebouwde stoomcabine? Dan lopen de kosten verder op tot maximaal €1.900,-. Uiteraard is dit slechts een indicatie van de kostprijs. Voor meer duidelijkheid is het verstandig om offertes aan te vragen.


inloopdouche De Wolden

Inloopdouche

Voor mensen die minder goed ter been zijn, of voor een verhoogd gebruiksgemak is het ook mogelijk om een inloopdouche te installeren. Deze douche wordt gelijk aan de vloer gehouden, zodat u geen drempel over hoeft. Een inloopdouche kan geheel vrijstaand worden geïnstalleerd, of met een muurprofiel. Welke variant het meest geschikt is, is afhankelijk van het ontwerp van de ruimte. De glaspanelen van de douche combineren wij met een douchehemel, stabilisatiestang, of met een regendouche. Om de inloopdouche af te maken hebt u de keuze uit een bijpassende draaideur, schuifdeur of een standaarddouche gordijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs van een inloopdouche

Een inloopdouche hoeft niet duur te zijn als u alleen een simpele douchewand laat plaatsen. Dit kost gemiddeld €500,- tot €600,-. Kiest u voor een inloopdouche met douchebak die in de vloer is verwerkt? Dan ligt de kostprijs uiteraard een stuk hoger. Houd er rekening mee dat de prijzen van een inloopdouche kunnen oplopen tot €1.900,-.
ligbad De Wolden

Ligbad

Hebt u een ruime badkamer en houdt u ervan om regelmatig een bad te nemen? Wij hebben diverse ligbaden in ons assortiment. Deze variëren van de standaardvariant, die aan de douche gekoppeld is, tot vrijstaande baden, bubbelbaden of een ligbad met massagestralen. Daarnaast zijn onze ligbaden verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen. De tarieven voor een ligbad zijn afhankelijk van het materiaal, de afmeting, en de toepassingen waar u voor kiest. U dient minimaal rekening te houden met een bedrag rond de €300,- exclusief kosten voor installatie. Hebt u een ligbad, maar werkt deze niet meer naar behoren? De specialisten uit ons netwerk verzorgen tevens het onderhoud.

Kosten van een ligbad

Een ligbad is verkrijgbaar in veel verschillende modellen, afmetingen en vormen. De kosten hangen daardoor nauw samen met het model ligbad dat u laat plaatsen. Een eenvoudig zitbad is al te plaatsen vanaf een paar honderd euro. Een ligbad kost al snel €850,- en als u er extra opties bij kiest, zoals een bubbelbad, dan lopen de kosten snel op tot ongeveer €2.800,-.


wastafel

Wastafel

Wanneer u de badkamer gaat verbouwen en het sanitair wilt vervangen, dan dient u tevens te kijken naar de wastafel. Vaak worden wastafels vergeten bij onderhoud, tenzij er een reparatie nodig is. Net als het toilet of de douche zal een wastafel echter ook met verloop van tijd slijten en beschadigen. Door nieuwe wastafels te installeren houdt u de hygiëne van de ruimte in optimale staat. Wanneer het past binnen het ontwerp is het ook een optie om meerdere wastafels te plaatsen. De installatie is relatief eenvoudig terwijl het wooncomfort vaak met sprongen stijgt. Wij informeren u desgewenst over prijzen en mogelijkheden.

Wat kost een nieuwe wastafel?

Een wastafel is onmisbaar in de badkamer. Er zijn verschillende wastafels. Kiest u voor een moderne stijl of juist voor een ronde, klassieke stijl? Voor een wastafel lopen de prijzen uiteen tussen de €400,- en €800,-. De prijs is onder meer afhankelijk van het materiaal en het formaat. Kiest u voor een dubbele wastafel dan bent u uiteraard duurder uit dan bij een enkele wastafel.Nieuw sanitair tegen de scherpste prijzen!

Vergelijk offertes en bespaar zo tot wel 30% op de kosten!

Diverse offertes ontvangen

badkamermeubels De Wolden

Badkamermeubels De Wolden

Hoewel in de badkamer de kwaliteit en werking van het sanitair de meeste invloed heeft op het wooncomfort, hebben badkamermeubels wel invloed op de algehele sfeer van de ruimte. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw wastafel en spiegel in een groot modern badkamermeubel te verwerken. In combinatie met grote plavuizen en grijs- of zwart/wittinten levert dit een zeer mooie uitstraling. Kiest u echter voor houten badmeubels in combinatie met aardetinten dan is het resultaat een meer landelijk gevoel. Hebt u behoefte aan inzicht in de producten die we bij ons bedrijf te De Wolden aanbieden? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen.

Prijzen badkamermeubels

Badkamermeubels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, modellen en materialen. Logisch dus, dat de prijzen ver uiteenlopen. Voor een standaard badkamermeubel betaalt u gemiddeld €700,-. Voor een model met dubbele wastafel lopen de prijzen verder op. Zo kan een volledig badkamermeubel tot wel €2.000,- kosten! Voor de beste prijs voor een nieuw badkamermeubel is het altijd verstandig meerdere offertes te vergelijken.


badkamertegels

Badkamertegels De Wolden

Zoals uitgelegd in het kopje over design, zijn niet alleen het sanitair en de badmeubels van invloed op de sfeer in de badkamer, ook de badkamertegels hebben hier een bijdrage aan. In een badkamer vindt men vaak tegels op zowel de wanden als het plafond. Het voordeel van de tegels is dat deze gemakkelijk schoon en droog te maken zijn, en tevens zeer hygiënisch zijn. Voor de vloeren raden wij aan om te kiezen voor grote tegels, eventueel met een vloerverwarming eronder. Dit geeft een ruimtelijk gevoel. Voor de wanden hebt u de keus uit diverse stijlen en designs. Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudig witte tegel voor simpele elegantie.

Prijzen nieuwe badkamertegels

Met nieuwe badkamertegels geeft u de hele ruimte een complete transformatie. De prijs van de tegels is erg afhankelijk van het soort tegel. U kunt al nieuwe tegels laten plaatsen vanaf €42,- per m² maar als u kiest voor luxe natuurstenen wand- of vloertegels, dan kan de prijs ook verder oplopen tot wel €220,- per m². Zo zijn keramische tegels relatief voordelig, en zijn marmeren vloertegels een stuk duurder in aanschaf.Badkamer verwarming

De verwarming vormt een belangrijk onderdeel bij een badkamerverbouwing, omdat dit een grote invloed heeft op uw gebruiksgemak. Bij oudere badkamers werkt de verwarming vaak via radiatoren. Dit is niet per se een probleem, maar wanneer u in een kleine ruimte graag een ligbad zou willen plaatsen, dan kunt u een hoop ruimte winnen door de radiatoren te verwijderen.

U kunt design radiatoren laten plaatsen, maar denk als u toch gaat verbouwen ook eens aan het laten installeren van vloerverwarming. Als u de douchecabine uitstapt staat u direct op de verwarming, waardoor u niet op koude badkamertegels hoeft te staan.

Prijzen badkamerverwarming

Hoeveel de verwarming kost, is afhankelijk van het soort verwarming. Het plaatsen van een nieuwe radiator is relatief voordelig: dit kan al vanaf €150,-. Laat u een designradiator plaatsen, dan bent u duurder uit. Kiest u voor het infrezen van vloerverwarming, houd dan rekening met kosten rond de €700,- tot €800 per 10 m².

Badkamerverlichting

Een ander belangrijk onderdeel van het comfort, is de badkamerverlichting. De juiste badkamerverlichting doet namelijk een hoop voor de sfeer in de ruimte. De meeste klanten kiezen voor speciale badkamerverlichting bij de spiegel. Als u deze spiegel gebruikt om u klaar te maken voor het werk dan is het natuurlijk belangrijk om een natuurlijk licht te hebben. Tegelijkertijd is het fijn om met de badkamerverlichting een rustgevende en sfeer te creëren. Met zachte badkamerverlichting of zelfs een dimknop krijgt u al snel een wellness-gevoel als u in uw ligbad ligt. Bent u op zoek naar goede badkamerverlichting? Vraag dan een badkamerspecialist om advies.

Prijzen badkamerverlichting

Badkamerverlichting hoeft niet duur te zijn als u een simpele lamp ophangt. Maar voor optimale verlichting is luxe badkamerverlichting enorm fijn. Steeds vaker kiezen mensen voor spotverlichting met een dimmer in de badkamer. Hiervan loopt de prijs aardig op: gemiddeld betaalt u voor badkamerverlichting ongeveer €300,-.Op zoek naar nieuwe badkamermeubels? Bespaar gemakkelijk tot 30%!

Vind een goedkope badkamerspecialist en bespaar op de kosten.

Gratis offertes
Soorten badkamers

Wist u dat er verschillende soorten badkamers te onderscheiden zijn? Er zijn natuurlijk grote en kleine badkamers en goedkope badkamers maar er zijn ook verschillende stijlen. Zo is de landelijke of klassieke stijl in De Wolden erg populair maar heeft ook de moderne badkamer een stijlvol en tijdloos uiterlijk. Hieronder leest u meer over de verschillende soorten badkamers.Kleine badkamer

Maakt u zich geen zorgen: ook in uw kleine badkamer is een hoop mogelijk. Een vakman houdt bij het badkamer ontwerpen rekening met de beperkte ruimte en zorgt voor slimme oplossingen: bijvoorbeeld een douchewand die u in kunt klappen zodat er extra ruimte ontstaat. Of een ligbad in de hoek om ruimte te besparen.

Zo is er zelfs in een kleine badkamer voldoende ruimte voor alle noodzakelijke sanitaire voorzieningen. Bovendien zorgt de vakman er bij het badkamer ontwerpen rekening mee dat de materialen die gebruikt worden de ruimte een stuk groter doen ogen.

Landelijke badkamer

Hoewel moderne badkamers jarenlang zeer populair waren, is tegenwoordig de vraag naar een landelijke badkamer het grootst. In landelijke badkamers wordt veel gebruik gemaakt van houten badmeubels, natuurstenen badkamertegels en daarbij vrijstaande baden. Tezamen zorgen deze elementen ervoor dat de sfeer in de ruimte authentiek en warm tegelijk wordt. De prijzen voor houten producten die binnen deze stijl passen zijn redelijk aan de hoge kant. Stel daarom van tevoren goed uw budget vast, en houdt daarbij rekening met de kosten voor installatie en levering. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, stel dan uw vraag via het contactformulier.
moderne badkamer De Wolden

Moderne badkamer

Gaat u verhuizen naar een nieuwbouwpand in De Wolden? Of bent u van plan de doucheruimte van een algehele renovatie te voorzien? Voordat u aan de slag kunt met het verbouwen van de ruimte, is het verstandig om eerst een ontwerp te maken van de nieuwe badkamer. Kijk daarbij onder meer naar de aansluitingen op het waternetwerk en de riolering, en de zones voor elektriciteit. Daarnaast is het ook aan te raden rekening te houden met loopruimte en gebruikscomfort. Weet u niet zo goed waar u bij het ontwerp mee moet beginnen? Vraag dan een vakman uit ons netwerk om hulp. Deze kan u vertellen wat wel en niet kan en advies geven met het design van uw badkamer.


budget badkamer

Budget badkamer

De installatie van moderne badkamermeubels of sanitair kan aardig in de prijzen oplopen. Wilt u wel een kleine renovatie uitvoeren maar hebt u weinig geld te besteden? Dan is het een optie om in outletwinkels te kijken naar het beschikbare materiaal. Dergelijke outletshops verkopen vaak de productielijnen van het afgelopen jaar tegen hoge kortingen, omdat deze dan niet meer ‘het nieuwste van het nieuwste zijn’. De kwaliteit van de producten is daarentegen nog optimaal. Houdt bovendien altijd het budget goed in de gaten. Niet alleen de aanschafkosten moeten hierbinnen vallen, ook de installatiekosten, en eventuele extra bedragen voor het verleggen van een waterleiding of iets dergelijks.Badkamer plaatsen in De Wolden

Het kopen van een nieuwe badkamer of het regelen van een badkamerrenovatie verloopt volgens een aantal stappen: eerst laat u de badkamer ontwerpen, dan worden de materialen bestelt en tot slot laat u de nieuwe badkamer plaatsen. Deze laatste stap neemt, afhankelijk van de verbouwing, aardig wat tijd in beslag.

Een eenvoudige badkamerrenovatie in 1 dag is zeker een mogelijkheid, maar gaat u uitgebreid renoveren, houd dan rekening met minimaal één week. Kiest u voor het plaatsen van een nieuwe badkamer, dan kunnen de werkzaamheden twee tot drie weken in beslag nemen.

Badkamer reparatie

Badkamers worden in de meeste huishoudens intensief gebruikt. Het is dan ook niet gek dat er na verloop van tijd slijtage ontstaat aan onder meer het kit- en voegwerk. Een badkamerspecialist uit De Wolden is natuurlijk ook in te schakelen voor een reparatie van dergelijke beschadigingen. Is er bijvoorbeeld een scheur in uw douchewand ontstaan? Of sluiten de deuren van de douchecabine niet goed meer waardoor de badkamervloer tijdens het douchen helemaal nat wordt? Laat de reparatie dan uitvoeren door een badkamerspecialist. Dit vergroot het gebruiksgemak en voorkomt andere vochtproblemen zoals lekkages of schimmelvorming. De vakmannen kunnen tevens reparaties uitvoeren aan uw andere badkamermeubels, zoals het ligbad of toilet.
badkamerspecialist De Wolden

Voordelen badkamerspecialist De Wolden

Het inhuren van een badkamerspecialist heeft veel voordelen. Zo neemt het verbouwen minder tijd in beslag en bent u verzekerd van het mooiste resultaat. Koopt u een compleet nieuwe badkamer? Met de hulp van een badkamerinstallateur bent u verzekerd van een stijlvol ontwerp. De voordelen:

 • Het renoveren neemt minder tijd in beslag met de hulp van een vakman.
 • U bent verzekerd van het mooiste resultaat.
 • Er is geen kans op beschadigingen of lekkages door verkeerd aangesloten sanitair.
 • U bent verzekerd van een optimaal ontwerp voor de badkamer.


specialist voor renoveren badkamer

Besparen? Vergelijk gratis offertes

Bent u ook geïnteresseerd in het plaatsen van een nieuwe badkamer? Of wilt u graag de ruimte volledig renoveren? In beide gevallen is het inhuren van een badkamerspecialist uit De Wolden enorm waardevol.

Op zoek naar een badkamer installateur uit uw buurt? Vergelijk dan gratis en vrijblijvend offertes! Omdat de tarieven van de verschillende vakmannen flink verschilt, bespaart u tot wel 30% op het plaatsen van nieuwe badkamers!

Via het offerteformulier doet u met één muisklik een gratis en vrijblijvende offerteaanvraag bij maximaal 5 specialisten uit uw regio. Vergelijk de prijsopgaven en kies voor de vakman met het beste aanbod! 


 
Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 314 beoordelingen


 • Kwaliteit van de offertes89%

 • Prijzen91%

 • Snelheid82%

 • Algemene beoordeling87%


Klantervaringenbadkamer recensie vogelzang “De specialisten via Badkamer Expres De Wolden hebben mijn badkamer en sanitair volledig gerenoveerd en ik ben tevreden over het resultaat en de werkwijze! Goede communicatie.”
Fam. Vogelzang, De Wolden

badkamer recensie kracht “Nadat ik een offerte had aangevraagd ontving ik meerdere reacties van vakmannen bij mij uit de buurt. De prijzen zijn scherp en de vakmannen zijn vriendelijk en vakbekwaam. Aanrader!”
G. Kracht, Eindhoven

badkamer recensie dekker “Toevallig kwam ik op deze website terecht. Ik heb offertes aangevraagd en zo voor een mooi prijsje een badkamerrenovatie uit laten voeren. Blij met het resultaat en ideaal dat je gratis offertes kunt vergelijken.”
H. Dekker, Leeuwarden

Gratis offertes