badkamer Haaksbergen

Badkamer Haaksbergen

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis. Het is dan ook van belang dat deze in een goede staat verkeerd, en dat alles naar behoren werkt. Over het algemeen raken badkamers eens in de 15 jaar zo verouderd dat een renovatie noodzakelijk is. Bij Badkamer Expres bent u aan het juiste adres voor zowel de installatie als reparatie en renovatie van uw doucheruimte. Indien gewenst zorgen wij niet alleen voor het leveren en installeren van de producten, maar helpen wij u tevens bij het maken van een ontwerp, zodat het sanitair volledig naar uw wensen is. Bent u benieuwd naar de opties? Hebt u vragen over de mogelijke kosten? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk antwoord krijgt, of gratis en vrijblijvende offertes krijgt toegestuurd van een specialist uit de regio Haaksbergen. Wij zijn u graag van dienst!

Navigeer op deze pagina naar:

Nieuwe badkamer | Badkamer renovatie | Reparatie | Sanitair | Kosten van badkamer

Alles op het gebied van badkamers

Bent u zich aan het oriënteren op het verbouwen en renoveren van uw badruimte? Wij kunnen ons voorstellen dat het ontzettend ingewikkeld is om een vakman te vinden voor het verbouwen, een andere badkamerspecialist voor het ontwerpen van een indeling en daarnaast contact te zoeken met een organisatie die badkamermeubels verkopen. Bij ons kunt u daarom terecht voor alles op het gebied van badkamers! Dit betekent dat wij zowel de standaard producten leveren als sanitair, maar we beschikken tevens over een groot assortiment aan aanverwante artikelen. Denk bijvoorbeeld aan badkamermeubels, badkamertegels of een speciaal op maat gemaakte wastafel. Verder helpen wij u graag met het ontwerpen van een indeling. Wij garanderen daarbij een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.





Uw badkamerspecialist

Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt voor uw badkamerverbouwing, en dat allemaal onder één dak. Het inschakelen van een badkamerspecialist heeft vele bijkomende voordelen. Zo bent u gedurende het volledige proces verzekerd van de hulp van een erkend en ervaren vakman. Daarnaast beschikt een badkamerspecialist over een expertise, waarmee zij een praktische indeling kunnen bedenken waardoor er plotseling toch voldoende plek is voor die luxe inloopdouche! Ook zullen zij rekening houden met belangrijke onderdelen die door de klanten vaak vergeten wordt: denk aan de installatie van een goede ventilatie of verwarming. Twijfel niet om contact op te nemen met een badkamerspecialist uit ons netwerk in Haaksbergen!

Vraag vrijblijvend offertes aan

Het verbouwen en renoveren van de badruimte brengt een hoge prijs met zich mee. Wij begrijpen dat u zoveel mogelijk wilt besparen op de aankoopkosten. Daarom werken wij enkel samen met de meest ervaren en goedkope vakmannen uit Haaksbergen. Als u contact met ons opneemt, dan krijgt u gratis offertes toegestuurd van een aantal specialisten uit uw regio. Vergelijk de verschillende prijzen zodat u verzekerd bent van de beste service tegen de laagste prijzen! Wilt u weten wat het kost om een reparatie uit te laten voeren? Of bent u op zoek naar een douchewand of douchecabine? Vul het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk in en start al snel met vergelijken!



ervaren badkamerspecialist Haaksbergen

Badkamer specialisten uit Haaksbergen voor:

 • Verbouwen van de douche en het plaatsen van badkamertegels
 • Altijd het juiste ontwerp, aansluitend bij uw wensen
 • Installatie en renovatie
 • Reparatiewerkzaamheden
 • Diverse soorten sanitair


badkamer installatie en renovatie Haaksbergen

Nieuwe badkamer of renovatie?

U kunt de badruimte op twee verschillende manieren vernieuwen: met een renovatie of door te verbouwen. Een badkamerrenovatie is de meest goedkope optie, omdat hier geen of weinig breekwerk aan te pas komt. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van enkele badkamermeubels of het plaatsen van een andere douchewand. Alle onderdelen die nog in goede staat verkeren blijven onaangeraakt. Dit scheelt u tijd, maar ook zeker een hoop geld. Wanneer de ruimte echt in slechte staat is of juist niet naar uw smaak, dan is verbouwen waarschijnlijk de beste keuze. Dit betekent dat de bestaande badruimte wordt gesloopt en volledig opnieuw wordt opgebouwd.



Badkamer reparatie

Het is niet ongebruikelijk dat klanten na verloop van tijd een reparatie moeten laten uitvoeren aan hun badkamer. Omdat de badkamer een erg vochtige ruimte is, is het verstandig om een eventuele beschadiging zo snel mogelijk te laten repareren. Als u dit niet doet, loopt u kans op grote lekkages die ernstige schade met zich meebrengen. Een aantal veel voorkomende beschadigingen zijn: scheuren in de douchewand, een douchecabine die lekt, een barst in de wastafel en lekkages van het toilet. Ook het voeg- en kitwerk is na verloop van tijd aan vervanging toe. Vraag via ons contactformulier naar de mogelijkheden.


Nieuwe badkamer, waar op letten?

Als u een all-in badkamer gaat kopen, dan zijn er een paar aspecten waar u op moet letten. Veel klanten richten zich alleen op de aankoop van andere badkamermeubels en badkamertegels. Dit is natuurlijk een belangrijke keuze voor de uitstraling van de badkamer, maar het is ook belangrijk om te denken aan de zaken die je niet ziet: zoals de ventilatie en verwarming. Een goede ventilatie is belangrijk voor een gezond leefklimaat, ook in badkamers. Als u nog geen goede ventilatie heeft, dan is het verstandig om dit mee te nemen in het ontwerp van de badruimte. Hetzelfde geldt voor de verwarming. Vloerverwarming is bijvoorbeeld een mogelijkheid die u extra ruimte oplevert.



Sanitair

In elke badkamer is sanitair terug te vinden. Onder de verzamelnaam sanitair verstaan wij niet alleen het toilet, in tegenstelling tot wat veel klanten uit Haaksbergen denken, maar ook de douchewand, wastafel en zelfs het ligbad. Bij het vervangen van het sanitair beïnvloedt u niet alleen de uitstraling van uw badkamer, maar ook de prijs. De materiaalkosten hiervoor zijn namelijk een groot deel van de totaalprijs.

Sanitair is gelukkig in allerlei verschillende prijscategorieën verkrijgbaar, waardoor het met elk budget mogelijk is om mooie badkamermeubels aan te schaffen. Een tip is om te kijken bij één van de vele outlet shops in de regio van Haaksbergen. In een dergelijke winkel verkoopt men namelijk producten uit verouderde collecties. Hiervan liggen de prijzen vaak een stuk lager dan bij badkamermeubels uit nieuwere collecties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kwalitatief A-merk zonder dat u teveel geld betaalt. Wilt u graag de hygiëne in de badkamer optimaal houden? Kies er dan voor om de douchecabine of inloopdouche regelmatig te controleren op beschadigingen en vervang de badkamermeubels eens in de 15 tot 20 jaar. Indien gewenst voeren wij bovendien graag een reparatie uit, zodat u de levensduur van uw wastafel of inloopdouche zo veel mogelijk verlengd.







Nieuwe all-in badkamers voor de laagste prijzen! Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes!



Badkamer verwarming

Zoals wij al eerder lieten weten, is de verwarming een belangrijke invloed op het gebruiksgemak van de badkamers. Hoewel de meeste badkamers gebruik maken van radiatoren, is het zeker mogelijk om vloerverwarming te installeren. Deze verwarming heeft als voordeel dat u vanuit uw warme douchecabine niet direct op een koude vloer terecht komt. In plaats hiervan worden de badkamertegels verwarmd voor een aangename temperatuur. Een andere optie is het plaatsen van designradiatoren. Deze verbeteren het aanzicht van de ruimte en kunnen u een hoop ruimte besparen. Plaats de verwarming bijvoorbeeld een stuk hoger op de muur, waardoor er de ruimte voor een ligbad ontstaat.

Badkamerverlichting

Verlichting in de badkamer heeft verschillende functies. Allereerst moet het natuurlijk en energiek zijn, omdat u zich hier ’s ochtends klaar maakt voor het werk. Door boven de spiegel natuurlijke badkamerverlichting te plaatsen heeft u voldoende licht om te kunnen zien wat u doet. Bovendien is natuurlijke badkamerverlichting een stuk prettiger om bij wakker te worden dan felle TL verlichting. Ten tweede moet de badkamerverlichting voor ontspanning zorgen. Als u aan het einde van uw dag een warm bad neemt, is het zonde als datzelfde felle TL licht schijnt. Daarom kiezen steeds meer klanten voor een dimmer in de badkamer, zodat zij de badkamerverlichting eenvoudig kunnen aanpassen aan de sfeer die zij willen creëren.





Kosten badkamer

Het zal u niet verbazen dat de kosten van een badkamer flink op kunnen lopen. Natuurlijk bent u zelf een grote invloed op de totale kostprijs! Door bijvoorbeeld te kiezen voor goedkope badkamertegels in plaats van dure keramiek tegels, loopt de prijs al een stuk minder hard op. Hetzelfde geldt voor de keuze van de badkamermeubels. Een simpele douchewand is een goedkope optie om een luxe inloopdouche te creëren, zonder de extra kosten. Gemiddeld starten de kosten van badkamers rond de €3.500,-. Afhankelijk van de keuzes voor de meubels en tegels, kunnen deze kosten oplopen tot ruim €15.000,-. Met de hulp van een badkamerspecialist uit Haaksbergen creëert u een badkamer die niet alleen volledig naar uw smaak is, maar die ook goed binnen uw persoonlijke budget past.



Prijstabel: nieuwe badkamer

Badkamer (9 m²) Kosten (inclusief btw, materialen en montagekosten)*
Eenvoudige badkamer Vanaf €3.500,-
Gemiddelde badkamer Vanaf €7.000,-
Luxe badkamer Vanaf €15.000,-

*Let op: dit zijn vanaf-prijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven gratis en vrijblijvend offertes aan.





Badkamer renovatie, hoe werkt het?

Het uitvoeren van een badkamerrenovatie is een goedkope manier om de ruimte volledig te transformeren. Het voordeel hiervan is dat u veel tijd en geld bespaart, maar dat de ruimte toch een ander uiterlijk krijgt. Het werkt als volgt: alle onderdelen die nog in prima staat zijn worden behouden. Is uw douchewand in goede staat? Of heeft u een paar jaar geleden nog uw wastafel laten vervangen? Dan hoeft u deze niet te slopen. Alle onderdelen waar u niet langer tevreden over bent, kunt u dan laten vervangen of repareren. Zo is het ook mogelijk om alleen de badkamertegels op uw vloer te slopen als de tegels aan de wand nog in prima staat zijn! Andere werkzaamheden die behoren tot een renovatie zijn het plaatsen van een douchewand, de installatie van een hangend toilet of het plaatsen van nieuwe badkamerverlichting. Wel bent u bij een badkamerrenovatie gebonden aan de bestaande indeling.
badkamerrenovatie Haaksbergen


Tips voor het verbouwen van de badkamer

Het verbouwen van de badkamer is een behoorlijk ingrijpende gebeurtenis. Zeker als u een all-in badkamer heeft aangeschaft zult u rekening moeten houden met een verbouwing van een paar weken. Om deze weken zo goed mogelijk door te komen hebben wij een aantal tips voor u opgesteld.

 • Geef de verbouwing uit handen! Dit kost verreweg de minste tijd en zo weet u zeker dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van de badruimte.
 • Omdat u zich een paar weken niet kunt douchen, is het aan te raden een vervangende badkamer te regelen. Misschien kunt u in de tussentijd bij één van uw buren douchen of is het mogelijk om een aantal keer per week bij een familielid langs te gaan.
 • Waarschuw uw buren dat u gaat verbouwen. Zo zijn zij op de hoogte van de eventuele overlast en kunnen zij hier ook op inspelen.




Voordelige renovatie van A tot Z!

Bespaar tot 30% op de kosten door de offertes van diverse specialisten te vergelijken!

Gratis offertes aanvragen



Complete badkamer, inclusief montage

Voor de aankoop van een all-in badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft één vaste badkamerspecialist als aanspreekpunt die alle onderdelen van uw badkamerrenovatie zal regelen. Hij helpt u met het ontwerpen van een nieuwe indeling, met het slopen van oude badkamers en de aankoop van nieuwe badkamermeubels. Ook als u enkel op zoek bent naar een nieuwe douchecabine of ligbad bent u bij een badkamerspecialist uit Haaksbergen aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor een all-in badkamer? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!



Besparen? Vergelijk gratis offertes

Zoekt u een ligbad dat past in uw kleine badruimte? Of wilt u een douchewand laten plaatsen om zo een luxe inloopdouche te creëren? Bij ons bent u voor de volledige badkamerrenovatie of –verbouwing op het juiste adres. Wij helpen u met het ontwerp, het slopen en de installatie van nieuwe meubels zodat u zo snel mogelijk geniet van uw nieuwe badkamer. Bent u nieuwsgierig naar de kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan! Wij sturen u zo spoedig mogelijk een aantal offertes die u vervolgens vergelijkt op prijs en aanbod.






Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 314 beoordelingen


 • Kwaliteit van de offertes89%

 • Prijzen91%

 • Snelheid82%

 • Algemene beoordeling87%


Klantervaringen



recensie van vogelzang “De specialisten van Badkamer Expres Haaksbergen hebben mijn badkamer en sanitair volledig gerenoveerd en ik ben tevreden over het resultaat en de werkwijze! Goede communicatie.”
Fam. Vogelzang, Haaksbergen

badkamer recensie van kracht “Nadat ik een offerte had aangevraagd ontving ik meerdere reacties van vakmannen bij mij uit de buurt. De prijzen zijn scherp en de vakmannen zijn vriendelijk en vakbekwaam. Aanrader!”
G. Kracht, Eindhoven

badkamer recensie van dekker “Toevallig kwam ik op deze website terecht. Ik heb offertes aangevraagd en zo voor een mooi prijsje een badkamerrenovatie uit laten voeren. Blij met het resultaat en ideaal dat je gratis offertes kunt vergelijken.”
H. Dekker, Leeuwarden


Bestrating offertes aanvragen