badkamer Kampen

Badkamer Kampen

Wilt u graag uw badkamer vervangen door een nieuw exemplaar of zoekt u naar mogelijkheden om tegen lage prijzen de uitstraling van uw doucheruimte aan te passen? Dan bent u bij Badkamer Expres Kampen aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het ontwerp, de renovatie, installatie en reparatie van uw badkamer. Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan.

Alles op het gebied van badkamers

Wij verzorgen alles op het gebied van badkamers. Dit betekent dat wij u niet alleen kunnen helpen met de installatie of reparatie van het sanitair, maar wij zullen u ook assisteren bij het ontwerp van een nieuwe inrichting. Daarbij bent u bij een badkamerspecialist uit Kampen tevens aan het juiste adres voor de aankoop en installatie van een luxe douchewand, goedkope wastafel of moderne inloopdouche.

Voordelen van onze service

 • De offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend
 • Vergelijk offertes en bespaar tot 30%
 • Badkamerspecialisten uit Kampen

Gratis offertes aanvragen
Navigeer op deze pagina naar:

Nieuwe badkamer | Badkamer renovatie | Reparatie | Sanitair | Kosten van badkamer


Uw badkamerspecialist

Wanneer u uw badkamerverbouwing uitbesteedt aan een badkamerspecialist uit ons netwerk, dan bent u verzekerd van een all-in badkamer renovatie. Van badkamertegels tot het sanitair en de installatie hiervan: u kunt alles bij dezelfde badkamerspecialist regelen. Dit betekent dat u maar één aanspreekpunt heeft en dat u niet op zoek hoeft naar verschillende specialisten. Bovendien kan de badkamerspecialist u helpen met het inrichten van uw nieuwe badkamer. Zo krijgt u, zelfs in kleine badkamers, een praktisch en ruimtelijke indeling die volledig naar uw smaak is. Omdat u niet teveel wilt betalen bieden de specialisten uit Kampen de scherpste prijzen. Vergelijk de prijsopgaven van diverse aanbieders voor de laagste prijs!

Vraag vrijblijvend offertes aan

De installatie van een nieuwe badkamer is een grote aanwinst voor uw woning. Zelfs kleine badkamers krijgen een luxe en ruimtelijke uitstraling met het plaatsen van een glazen douchewand of nieuwe wastafel. Bent u benieuwd wat wij precies voor uw badkamer kunnen betekenen? Hebt u vragen over de bedragen voor een volledige renovatie? Of wilt u weten wat een reparatie van het sanitair kost? Via het contactformulier stelt u eenvoudig uw vragen of vraagt u vrijblijvende meerdere offertes aan van diverse badkamerspecialisten uit Kampen. Deze kunt u eenvoudig en snel met elkaar vergelijken op basis van prijs en aanbod. Zo kiest u altijd voor een specialist die bij u past.hulp van badkamerspecialist Kampen

Badkamer specialisten uit Kampen voor:

 • Verbouwen van de douche en het plaatsen van badkamertegels
 • Altijd het juiste ontwerp, aansluitend bij uw wensen
 • Installatie en renovatie
 • Reparatiewerkzaamheden
 • Diverse soorten sanitair


nieuwe badkamer installeren of badkamer renoveren?

Nieuwe badkamer of renovatie?

Bent u uw oude badruimte helemaal zat? Dan kunt u kiezen tussen verbouwen of renoveren. Door te verbouwen is het mogelijk om een volledig all-in badkamer te laten plaatsen, compleet met nieuw sanitair, nieuwe badkamertegels en een praktische indeling. De oude badkamermeubels en –tegels worden volledig gesloopt waarna de ruimte weer volledig wordt opgebouwd. Een andere goedkope optie, is het renoveren van de bestaande ruimte. Dit is mogelijk wanneer bepaalde onderdelen nog in prima staat zijn. Bij een badkamerrenovatie denkt u aan het plaatsen van een douchewand om een inloopdouche te creëren of zelfs het vervangen van enkele badkamertegels.Badkamer reparatie

Badkamers worden in de meeste huishoudens intensief gebruikt. Het is dan ook niet gek dat er na verloop van tijd slijtage ontstaat aan onder meer het kit- en voegwerk. Een badkamerspecialist uit Kampen is natuurlijk ook in te schakelen voor het repareren van dergelijke beschadigingen. Is er bijvoorbeeld een scheur in uw douchewand ontstaan? Of sluiten de deuren van de douchecabine niet goed meer waardoor de badkamervloer tijdens het douchen helemaal nat wordt? Laat dat dan repareren door een badkamerspecialist. Dit vergroot het gebruiksgemak en voorkomt andere vochtproblemen zoals lekkages of schimmelvorming. De vakmannen kunnen tevens reparaties uitvoeren aan uw andere badkamermeubels, zoals het ligbad of toilet.


Nieuwe badkamer, waar op letten?

Als u gaat verbouwen, dan hebben wij één hele belangrijke tip voor u: schakel professionele hulp in van een badkamerspecialist uit Kampen. Uw badkamerspecialist zal u van begin tot eind bijstaan: van het ontwerpen van een praktische indeling tot meedenken met uw budget. Bovendien weet u zeker dat de installatie van alle badkamermeubels professioneel gebeurt, waardoor de kans op lekkages of andere problemen zo klein mogelijk is. Om er zeker van te zijn dat u te maken heeft met een kwalitatief badkamerspecialist, kunt u controleren of de vakman beschikt over een keurmerk. Een belangrijk keurmerk is de CBW (Centrale Branchevereniging Wonen). Dit geeft u als koper een aantal belangrijke zekerheden omtrent de betaling en productgarantie.Sanitair

Eén van de belangrijkste keuzes bij het kopen van all-in badkamers, is het sanitair. Onder het sanitair verstaan wij diverse badkamermeubels, zoals de inloopdouche of douchewand, het bad en het toilet. U heeft bij een badkamerspecialist uit Kampen de keuze uit talloze merken van badkamermeubels, zodat er voor elk budget een geschikte keuze is. Deze meubelen hebben een grote invloed op hoe uw luxe badruimte eruit komt te zien én op uw gebruiksgemak. Waar de ene klant het heerlijk vindt om ’s avonds een warm bad te nemen, heeft een ander veel meer plezier van een ruime inloopdouche. Het is dus belangrijk om een goede keuze te maken en de badkamerspecialisten helpen u hier met alle plezier mee.

Over het algemeen kent het sanitair in een woning een gemiddelde levensduur van 15 jaar, hierna raden wij aan om deze te vervangen. Heeft u een beperkt budget en kunt u geen volledige verbouwing betalen? Menig vakman uit Kampen biedt een breed assortiment van goedkope huismerken of budgetlijnen waardoor het voor weinig geld goed mogelijk is om het sanitair te vervangen. Is het nog niet aan vervanging toe, maar werkt het inmiddels niet meer optimaal? Wij helpen u in dat geval tevens graag met het uitvoeren van een noodzakelijke reparatie.Erkende badkamerspecialisten uit Kampen nodig voor uw badkamerrenovatie of –verbouwing? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes!Badkamer verwarming

De verwarming vormt een belangrijk onderdeel bij een badkamerverbouwing, omdat dit een grote invloed heeft op uw gebruiksgemak. Bij oudere badkamers werkt de verwarming vaak via radiatoren. Dit is niet perse een probleem, maar wanneer u in een kleine ruimte graag een ligbad zou willen plaatsen, dan kunt u een hoop ruimte winnen door de radiatoren te verwijderen. U zou design radiatoren kunnen plaatsen, maar als u gaat verbouwen is het tevens een optie om vloerverwarming te installeren. Als u de douchecabine uitstapt staat u direct op de verwarming, waardoor u niet op koude badkamertegels hoeft te staan.

Badkamerverlichting

Een ander belangrijk onderdeel van het comfort, is de badkamerverlichting. De juiste badkamerverlichting doet namelijk een hoop voor de sfeer in de ruimte. De meeste klanten kiezen voor speciale badkamerverlichting bij de spiegel. Als u deze spiegel gebruikt om u klaar te maken voor het werk dan is het natuurlijk belangrijk om een natuurlijk licht te hebben. Tegelijkertijd is het fijn om met de badkamerverlichting een rustgevende en luxe sfeer te creëren. Met zachte badkamerverlichting of zelfs een dimknop krijgt u al snel een wellness gevoel als u in uw ligbad ligt. Bent u op zoek naar goede badkamerverlichting? Vraag dan een badkamerspecialist om advies.

Kosten badkamer

Als u een all-in badkamer gaat kopen, dan kunt u ervan uitgaan dat dit een kostbare aangelegenheid is. Het goede nieuws is dat u een grote invloed heeft op de totale kosten. Door te kiezen voor goedkope materialen en meubels brengt u de totaalprijs al flink naar beneden. Stel dat uw badruimte 9 vierkante meter bedraagt. Een compleet nieuwe inrichting is in dat geval al verkrijgbaar vanaf €3.500,-. Dit is inclusief al het materiaal en de montagekosten. Kiest u echter voor een dure douchewand of laat u een luxe douchecabine plaatsen? Dan kan de totaalprijs oplopen tot ruim €15.000,-. Zo is er met elk budget een geschikte badkamer te vinden! Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.


Prijstabel: nieuwe badkamer

Badkamer (9 m²) Kosten (inclusief btw, materialen en montagekosten)*
Eenvoudige badkamer Vanaf €3.500,-
Gemiddelde badkamer Vanaf €7.000,-
Luxe badkamer Vanaf €15.000,-

*Let op: dit zijn vanaf-prijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven gratis en vrijblijvend offertes aan.U overweegt uw badkamer te vernieuwen?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van bedrijven uit Kampen, en bespaar op de kosten!

Gratis offertes aanvragen
badkamerrenovatie in Kampen

Badkamer renovatie, hoe werkt het?

Zoals u heeft kunnen lezen kunnen de kosten voor een badkamerverbouwing aardig snel oplopen. Een goedkope optie is het renoveren van de ruimte. Bij een badkamerrenovatie kunt u aan verschillende werkzaamheden denken: het (gedeeltelijk) vervangen van badkamertegels, het plaatsen van een douchewand of het vervangen van uw wastafel. Met het renoveren geeft u de ruimte een volledig andere uitstraling zonder dat het u veel geld of tijd kost. Om geld te besparen vragen veel klanten of het mogelijk is om zelf hun badkamerverbouwing uit te voeren. In de praktijk is dit zeker mogelijk. Houd er echter rekening mee dat dit flink wat tijd in beslag neemt. Zonder ervaring kan het zeker een paar weken duren voordat de renovatie is afgerond, vooral wanneer u alle werkzaamheden in uw vrije tijd moet uitvoeren. Als u hiervoor een badkamerspecialist inschakelt dan neemt de volledige badkamerrenovatie ongeveer 10 werkdagen in beslag.


Tips voor het verbouwen van de badkamer

Gaat u verbouwen? Dan komt hier heel veel bij kijken. Van het ontwerpen van een logische en ruimtelijke indeling tot de keuze en installatie van de badkamertegels en –meubels. Wij hebben een aantal tips opgesteld voor de klanten die hun badkamers willen verbouwen:

 • Besteedt de verbouwing uit. Dit kost u veel minder tijd en energie, en u weet zeker dat het geheel professioneel is afgewerkt. Dit vergroot het gebruikersgemak én is een waardevolle toevoeging aan uw huis.
 • Heeft u een beperkt budget? Laat dan alle onderdelen die nog in goede staat zijn zitten. Ook is het eventueel mogelijk om over uw bestaande badkamertegels heen te betegelen. Zo bespaart u tijd en geld.
 • Kies voor een tijdloze inrichting, zodat u de investering terug kan verdienen op het moment dat u de woning in Kampen gaat verkopen. Dit levert meer waarde op dan badkamermeubels met een hele uitgesproken uitstraling.


Complete badkamer, inclusief montage

Een badkamerverbouwing van A tot Z, met één aanspreekpunt zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Een badkamerspecialist uit Kampen staat met alle plezier voor u klaar! Met een all-in badkamer bedoelen wij dat u alle onderdelen van de verbouwing door één vakman laat uitvoeren. Van het uitkiezen van het sanitair tot de installatie van de verwarming, ventilatie en meubels. Wilt u besparen op uw all-in badkamer? Vraag dan of u eventuele voorbereidende werkzaamheden zelf uit kan voeren. Denk hierbij aan het verwijderen van uw oude douchecabine of douchewand, of zelfs het slopen van de gehele ruimte.Besparen? Vergelijk gratis offertes

Het aanschaffen van een badkamer brengt heel wat kosten met zich mee. Wij begrijpen dat u het liefst zo weinig mogelijk uitgeeft. Wilt u een goedkope verbouwing uitvoeren? Zoek dan niet verder! Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Deze offertes zijn van vakmannen uit uw regio, die allen met plezier voor u klaar zullen staan. Vergelijk de prijsopgaven van de verschillende bedrijven, zodat u verzekerd bent van de beste service voor de laagste prijzen. Dankzij onze unieke werkwijze besparen klanten al snel tot wel 30% op de totale verbouwingskosten!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan!


Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 314 beoordelingen


 • Kwaliteit van de offertes89%

 • Prijzen91%

 • Snelheid82%

 • Algemene beoordeling87%


Klantervaringenrecensie van vogelzang “De specialisten via Badkamer Expres Kampen hebben mijn badkamer en sanitair volledig gerenoveerd en ik ben tevreden over het resultaat en de werkwijze! Goede communicatie.”
Fam. Vogelzang, Kampen

badkamer recensie van kracht “Nadat ik een offerte had aangevraagd ontving ik meerdere reacties van vakmannen bij mij uit de buurt. De prijzen zijn scherp en de vakmannen zijn vriendelijk en vakbekwaam. Aanrader!”
G. Kracht, Eindhoven

badkamer recensie van dekker “Toevallig kwam ik op deze website terecht. Ik heb offertes aangevraagd en zo voor een mooi prijsje een badkamerrenovatie uit laten voeren. Blij met het resultaat en ideaal dat je gratis offertes kunt vergelijken.”
H. Dekker, Leeuwarden


Gratis offertes