Badkamer renovatie en sanitair offerte aanvragen

Badkamer Expres, kwaliteit tegen scherpe prijzen
Gratis advies voor ontwerp, renovatie en installatie van uw badkamer en sanitair. Vergelijk eenvoudig offertes bij meerdere specialisten!


Badkamer Druten

Een goede badkamer is iets wat we allemaal willen. Echter: voor een perfecte badkamerruimte heeft u de juiste vakman nodig. Badkamer Expres is er voor u wanneer u zoekt naar de beste specialist in Druten. U kunt bij ons terecht voor de installatie, renovatie en de reparatie van uw badkamer. Wij hebben specialisten die uw sanitair kunnen installeren of kunnen zorgen voor het volledige ontwerp van uw schoonste kamer in huis!

Vakwerk tegen een aantrekkelijke prijs

De aan ons gelieerde professionals in Druten zijn allemaal ervaren in wat ze doen en dit wordt onderstreept door de kwaliteit die ze leveren. De goede reacties van de klanten is een bewijs dat ze goed werk leveren. Kortom: de installatie, het ontwerp, de renovatie of reparatie van uw badkamer en sanitair is in veilige handen. We hanteren lage tarieven, die u nog lager maakt door offertes van diverse vakmannen te vergelijken.

  • Installatie, renovatie, reparatie, ook van sanitair.
  • Hoge kwaliteit ontwerp.
  • Installeren diverse attributen.

Alles voor uw badkamer

De aangesloten bedrijven uit Druten helpen u niet alleen met de installatie, het ontwerp, de renovatie en reparatie van uw badkamer en sanitair, we leveren ook nog eens alle handige attributen. Bent u op zoek naar een goede douchecabine, badmeubels, een wastafel of de passende badkamertegels? Bij ons bent u aan het juiste adres! We verbouwen uw douche en overig sanitair voor aantrekkelijke prijzen.

Renovatieplannen?

Als uw sanitair of badkamertegels ernstig verouderd is, kan u kiezen voor een hoge kwaliteit renovatie. Op deze manier omzeilt u een duurdere reparatie of installatie van nieuw sanitair. Onze vakmensen kunnen u in Druten helpen met het ontwerp van uw gerenoveerde badkamer, en u kan bij ons terecht voor een vrijblijvend informatiegesprek. Na een renovatie ziet uw badkamer er weer als vanouds uit!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten wat de tarieven zijn voor de installatie of de reparatie van uw badkamerruimte en sanitair? Wenst u meer informatie te ontvangen over onze mogelijkheden tot het maken van een nieuw ontwerp voor deze ruimte? Vul het contactformulier in, om zo direct in gesprek te komen met gerenommeerde specialisten. U ontvangt van hen allen offertevoorstellen, die u zelf kunt bekijken en onderling vergelijken. Zo bent u altijd het goedkoopst uit!

Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Gelieve dit veld leeg te laten.


 

Doordat alle gelieerde bedrijven uit Druten door ons geselecteerd zijn bent u verzekerd van kwaliteit. Wel zo prettig wanneer u een ontwerp wilt laten opstellen. Ook voor renovatie, installatie en verbouwing!

 

Badkamer landelijke stijl Druten

Landelijke badkamer

Bent u van plan uw badkamer te renoveren, en zoekt u nog naar een stijl waarin u dit wilt doen? Overweeg dan eens een landelijk leven ontwerp. De landelijke vormgeving heeft als focus ontspanning en comfort, en biedt een natuurlijk en minimalistische sfeer. Bij een landelijke vormgeving kunt u dan ook onder andere denken aan een combinatie van eenvoudige wandtegels in aardetinten met een luxe ligbad, en houten badkamermeubels. Onze leveranciers in Druten helpen u graag aan enkele voorbeelden of een vrijblijvende prijsindicatie.

Design badkamer in Druten

Design

Naast de landelijke stijl zijn er diverse andere mogelijkheden voor het design van uw badkamerruimte. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke badkamer, met een bad op pootjes, een wastafel van natuursteen, en robuuste wandkastjes. Andere stijlen die wij bieden voor een renovatie of installatie van de badkamer zijn modern en elegant. Kies voor het design wat het beste bij u past. Welk design u ook kiest, door een combinatie van het juiste sanitair, en bijpassende meubels en tegels is vrijwel alles mogelijk. U bepaalt het design, en wij passen hier ons ontwerp voor u graag op aan.

Budget badkamer

Budget

Zoekt u naar een manier om de kosten voor het verbouwen van uw badkamer enigszins beperkt te houden? Neem dan de volgende budget oplossingen in overweging. Kijk ten eerste eens bij een outletstore. Daar zijn tegen lage prijzen diverse badkamerproducten verkrijgbaar. Het gaat dan wel om artikelen uit productielijnen van voorgaande jaren. Daarnaast kunt u tot wel 25% op uw uiteindelijke uitgave besparen, door diverse leveranciers met elkaar te vergelijken. Vul ons contactformulier in, en wij bieden u geheel vrijblijvend enkele offertes van experts uit Druten.

 

Badkamermeubels

Badkamermeubels

Tegenwoordig is het mogelijk om badkamermeubels in elke gewenste stijl te kopen. Daarnaast kunt u bij een aantal aanbieders uit de regio Druten terecht met een eigen ontwerp voor uw badkamermeubel. Samen met u zullen de specialisten dan aan de slag gaan om het initiële plan zo aan te passen dat het praktisch uitvoerbaar is, en binnen het design past. U kunt ook kiezen voor standaard meubels. U wenst, wij leveren.

Douchecabines Druten

Douchecabine

Een douchecabine kan zowel tegen de bestaande douchewand als vrijstaand worden geplaatst. Kiest u voor een snelle installatie tegen de huidige douchewand, kies dan voor een elegante douchecabine met schuifdeuren of ronde afwerking. Hebt u liever een vrijstaande douchecabine in verband met de indeling van de ruimte? Zorg er dan voor dat u kiest voor een variant waarbij alle wanden ondoorzichtig zijn gemaakt.

Inloopdouche Druten

Inloopdouche

Een inloopdouche is één van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van badkamerinnovatie. Een inloopdouche zorgt voor een heerlijk ruimtegevoel, en is zeker voor mensen met een lichamelijke beperking een uitkomst. Om lekkages te voorkomen raden wij aan om te kiezen voor een inloopdouche met ingebouwde douchebak. Deze kunt u wegwerken met houten platen of binnen hetzelfde design houden. Wij adviseren u graag!

 

Bad Druten

Ligbad

Wie zou het niet in de badkamer willen, een heerlijk ligbad waarin u aan het eind van de dag lekker kunt ontspannen. Veel van onze klanten aarzelen echter om een ligbad aan te schaffen. Zij zijn bang dat het niet in de ruimte past, en het bad te dominerend wordt. Niets is echter minder waar. Dankzij een unieke vormgeving is het zelfs bij kleinere badkamers mogelijk om een ligbad te installeren. Kies dan voor een meerhoekig ligbad. Beschikt u wel over voldoende ruimte? Pas het bad dan in bij uw gehele concept.

Wastafel

Wastafel

De wastafel wordt vaak vergeten als onderdeel van de badkamerrenovatie. Toch is er veel variatie in de inpassing van wastafels mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een extra brede wastafel als u hier met veel huisgenoten tegelijk gebruik van maakt, of meerdere wastafels. Hebt u een groot gezin? Laat dan eventueel een wastafel op kinderhoogte plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om de wastafel volledig in één van de badkamermeubels te integreren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact op.

Badkamertegels Druten

Badkamertegels

Bij het ontwerpen van een badkamer zijn de meeste mensen compleet gefocust op de aanschaf van het sanitair of eventuele badkamermeubels. De keus voor wandtegels is echter tevens zeer bepalend voor de sfeer en aanblik van de badkamerruimte. Kiest u bijvoorbeeld voor tegels in een ingewikkeld patroon, dan zult u moeten kiezen voor eenvoudige meubels. Houdt u de tegels eenvoudig en strak, dan past dit juist heel goed bij een rustieke en landelijke stijl. Bij sommige leveranciers uit Druten is het bovendien mogelijk om te kiezen voor mozaïek wandtegels.

 

Uw specialist voor ontwerp, renovatie of verbouwing en de installatie van sanitair, in Druten en omgeving. Vraag eens vrijblijvend een offerte aan en verbaas u over de prijzen!

Renovatie of verbouwing

Een verbouwing of renovatie is geen alledaagse bezigheid. Logischerwijs wilt u zich goed laten informeren alvorens u een dergelijke ingrijpende aanpassing doet in uw woning. Bij ons heeft u alle diensten onder één dak. De installateurs hebben een ruim assortiment van sanitair en badkamertegels. De vakmannen uit Druten denken met u mee en dragen ideeën aan. Op die manier komt u tot een goed resultaat. Iedere verbouwing of renovatie begint met een doordacht plan van aanpak! Heeft u al nagedacht over de onderstaande onderdelen? Wij horen graag waar uw keuze naar uit gaat.

  • Douche, douchecabine of inloopdouche?
  • Badmeubels en wastafel
  • Wandtegels / badkamertegels
  • Heeft u ruimte voor een ligbad of toilet?

Tevreden klanten

Tevreden klanten

Fam. Jonker – Druten
Wij hebben een offerte aangevraagd voor het sanitair in de badkamer. We ontvingen goed advies van diverse vakbedrijven uit Druten over de diverse opties en hebben zodoende een weloverwogen keuze gemaakt. Fijne mensen, scherpe tarieven.

 

 

Badkamer renovatie Druten

Actief in heel Nederland

Ons netwerk is ontstaan uit de gedachte om consumenten die op zoek zijn naar een badkamerspecialist in contact te brengen met een erkende vakman. Wij zijn op kleine schaal van start gegaan, daarna zijn wij snel gegroeid. Het is onze ervaring dat er vraag is naar specialisten met de juiste kennis en ervaring. Er zijn genoeg prijsvechters in de markt (zo ook in Druten), voor de consument is het echter nauwelijks te achterhalen of de kwaliteit van het geleverde werk ook goed is. Een badkamer verbouwing of renovatie kan behoorlijk wat kosten, dan wilt u gegarandeerd zijn van een goed resultaat. Door ons selectiebeleid bieden wij de kwaliteit die u zoekt tegen scherpe tarieven. Dat is het één van de kernwaarden van het concept. Wij zijn in het gehele land operatief, in iedere provincie.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Hoe werkt het?

De service die wij u bieden is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij beheren een landelijk netwerk van vakbedrijven, het is aan u om de bedrijven te vergelijken en een keuze te maken voor een bepaalde aanbieder. Stel dat u een vakman zoekt voor het renoveren van uw douche, badkamertegels of sanitair.

De eerste stap is het invullen van het formulier. Geef een duidelijke omschrijving van de opdracht zodat de installateurs exact weten wat uw wensen zijn. Dit komt de offerte ten goede.

Na het indienen zorgen wij voor de verdere afhandeling van uw aanvraag. Wij sturen de offerteaanvraag door naar lokale bedrijven uit Druten en omgeving. Zij brengen uw wensen in kaart en doen u een voorstel op maat. U ontvangt maximaal vijf diverse aanbiedingen van badkamer installateurs bij u uit de buurt.

Vervolgens is het aan u om de aanbiedingen op uw gemak naast elkaar te leggen en een schifting te maken. Welke aanbieding bevalt u het best en sluit aan bij uw wensen? Het is verstandig om contact op te nemen met een of twee van deze bedrijven. Stel gerust vragen indien zaken onderbelicht zijn. Vervolgens is het aan u om een keuze te maken. Zo bespaart u aanzienlijk op uw uitgave, bovendien bent u verzekerd van kwaliteit!

Bij u in de buurt

Het team van badkamer specialisten is niet alleen actief in Druten. In de loop der jaren hebben zijn wij een samenwerking aangegaan met meerdere erkende vakbedrijven bij u in de provincie. Onderstaand een overzicht van de plaatsen uit uw provincie waar wij de meeste installateurs hebben aangesloten.

Apeldoorn

Arnhem

Barneveld

Culemborg

Doetinchem

Ede

Ermelo

Harderwijk

Nijmegen

Oosterhout

Wageningen

Wijchen

Winterswijk

Zevenaar

Zutphen

Comments are closed.