Badkamer sanitair offerte

Uw allround badkamerspecialist
Wij zijn u met alle plezier van dienst bij de reparatie, installatie en renovatie van uw doucheruimte. U vergelijkt eenvoudig en snel diverse offertes van specialisten uit de regio Nijmegen!


Badkamer Nijmegen

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis. Het is dan ook van belang dat deze in een goede staat verkeerd, en dat alles naar behoren werkt. Over het algemeen raken badkamers eens in de 15 jaar zo verouderd dat een renovatie noodzakelijk is. Bij Badkamer Expres bent u aan het juiste adres voor zowel de installatie als reparatie en renovatie van uw doucheruimte. Indien gewenst zorgen wij niet alleen voor het leveren en installeren van de producten, maar helpen wij u tevens bij het maken van een ontwerp, zodat het sanitair volledig naar uw wensen is. Bent u benieuwd naar de opties? Hebt u vragen over de mogelijke kosten? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk antwoord krijgt, of een vrijblijvende offerte zal worden toegestuurd. Van een specialist uit de regio Nijmegen. Wij zijn u graag van dienst!

Alles als het om de badkamer gaat

Bij ons kunt u voor alles op het gebied van badkamers. Dit betekent dat wij zowel de standaard producten leveren als sanitair, maar wij hebben ook een groot assortiment aan aanverwante artikelen. Denk bijvoorbeeld aan badmeubels, badkamertegels of een speciaal op maat gemaakte wastafel. Verder helpen wij u graag bij het maken van een ontwerp, de reparatie van een kapot onderdeel of het verbouwen van de volledige badkamer. Wij garanderen daarbij een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Sanitair

In elke badkamer zijn er diverse vormen van sanitair te vinden. Onder de verzamelnaam sanitair verstaan wij namelijk niet alleen het toilet, maar ook de douche, de wastafel of zelfs een ligbad. Wilt u graag de hygiëne in de badkamer optimaal houden, en ook het wooncomfort zo hoog mogelijk? Kies er dan voor om regelmatig het sanitair te laten controleren op beschadigen, en vervang de materialen zo eens in de 15 tot 20 jaar. Het vernieuwen van de diverse onderdelen kan gemakkelijk hoge kosten tot gevolg hebben. Een tip is om te kijken bij één van de outlet shops in de regio van Nijmegen. In een dergelijke winkel verkoopt men producten uit verouderde collecties tegen gereduceerde prijzen. Zo is het sanitair of de badkamermeubels opeens een stuk beter te betalen. Werkt uw sanitair niet meer goed, maar is een vervanging niet nodig? Wij zorgen desgewenst voor een reparatie, zodat het toilet of de douche nog jarenlang mee kan.

Vraag vrijblijvend aanbiedingen op

Bij Badkamer Expres helpen wij u graag bij het maken van een keuze uit ons assortiment. Wilt u weten wat het kost om een volledige installatie en renovatie door ons te laten uitvoeren? Hebt u vragen over de kosten van het maken van een ontwerp? Wilt u weten welke reparatie wij onder andere kunnen afhandelen? Vul in het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk uw wensen in, of stel daar uw vraag. Wij zorgen ervoor dat u binnen twee werkdagen antwoord krijgt op de vragen. Desgewenst sturen wij u één of meerdere vrijblijvende offertes toe van badkamerspecialisten uit Nijmegen. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod, en kies voor het installatiebedrijf dat aan uw wensen voldoet. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Gelieve dit veld leeg te laten.


 

Bij Badkamer Expres profiteert u gegarandeerd van een hoge kwaliteit, doordat onze medewerkers uitstekend gediplomeerd zijn en ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Hierbij zorgen we ervoor dat ook de prijzen voor installatie en reparatie laag blijven!

 

Badkamer verbouwing Nijmegen

Landelijke badkamer

Sinds een aantal jaar is de landelijke badkamer weer sterk in populariteit gestegen ten opzichte van de moderne badkamers. Onder een landelijke doucheruimte verstaan wij een ruimte waarin veel gebruik wordt gemaakt van hout voor de badmeubels, natuursteen op wanden of vloeren zit en een vrijstaand ligbad is geplaatst. Veel klanten uit Nijmegen kiezen voor deze stijl badkamer vanwege de rust en warmte die van de houten badmeubels afstraalt. Dit zorgt voor een gevoel van ontspanning en verhoogt het wooncomfort. De prijzen voor houten badmeubels zijn relatief hoog. Het is dus aan te raden vooraf goed te bepalen of u zich dit kunt veroorloven. Calculeer ook de kosten voor het leveren en de installatie. Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan!

Moderne badkamer

Design

Hoewel veel mensen denken dat het design van de badkamer niet van grote invloed is op de sfeer en uitstraling, is dit wel degelijk het geval. Het leefcomfort wordt bijvoorbeeld al beïnvloed door het ontwerp van de ruimte. Vragen als is er voldoende loopruimte? Kunt u gemakkelijk met meer mensen tegelijk van de faciliteiten gebruik maken? Zijn hierbij van belang. Bij het maken van een dergelijk ontwerp moet u niet alleen kijken naar gebruiksgemak, maar ook rekening houden met de plaatsing van aansluitingen op het waternetwerk en de riolering, en de diverse elektrische zones. Een badkamerspecialist uit ons netwerk in Nijmegen helpt u indien nodig met het maken van het ontwerp, en zorgt tevens voor de levering en installatie. Neem contact met ons op.

Goedkoopste badkamer Nijmegen

Budget

Wanneer u maar een beperkt budget hebt, dan kan het lastig zijn om het geld voor een volledige renovatie bij elkaar te krijgen. Wilt u graag wel het leefcomfort van de badkamer verhogen? Dan kunt u ten eerste kijken of het mogelijk is om met een kleine reparatie de werking van het sanitair te optimaliseren. Daarnaast is het een optie om te kijken bij diverse outletshops in de regio Nijmegen. Hier vindt u, zoals gezegd, de overgebleven badkameronderdelen uit de productielijnen van het vorige jaar. Hoewel u dan niet de modernste stijl badmeubels krijgt, is de kwaliteit van deze producten zeer hoog tegen redelijk lage prijzen. Tot slot raden wij voor elk budget aan: houdt dit in de gaten, het komt vaak voor dat men over het vastgestelde bedrag heengaat.

 

Badkamer meubel

Badkamermeubels

Badkamermeubels hebben een grote invloed op de sfeer die de doucheruimte uitstraalt. Kiest u bijvoorbeeld voor simpele witte kasten en sanitair, dan zal de ruimte fris doch klinisch lijken. Hebt u liever een warmere sfeer, dan zijn houten badmeubels in combinatie met aardetinten op de muren een goede keus. Voor welke stijl u ook kiest, de bij ons aangesloten badkamerspecialisten in Nijmegen hebben deze gegarandeerd in hun assortiment zitten, en zijn u graag van dienst bij het combineren van de diverse onderdelen van het sanitair. Wilt u graag eerst een ontwerp zien? Ook daarvoor kunt u bij hen terecht.

Douchecabine Nijmegen

Douchecabine

In veel Nederlandse badkamers is de douchecabine niet meer weg te denken. Veel van onze klanten denken echter dat een douchecabine altijd een vierkant model is met glazen schuifdeur. Niet is echter minder waar. Douchecabines zijn momenteel leverbaar in diverse vormen en maten zoals een rond variant, vijfhoekige of zelfs een zeshoekige variant. Het voordeel van een douchecabine is juist dat u deze net in dat rare hoekje kan plaatsen, zodat de ruimte zo goed mogelijk gebruikt wordt. Andere voordelen zijn dat de cabine goed waterdicht afgesloten kan worden, en dat de aanschafkosten relatief laag zijn.

Inloopdouche installeren Nijmegen

Inloopdouche

Bent u bezig met het ontwerp voor de renovatie van uw badkamer? Overweeg dan eens de installatie van een inloopdouche. Het idee van de inloopdouche is ontwikkeld voor verzorgingstehuizen en mensen die slecht ter been zijn, maar de voordelen gelden natuurlijk voor iedereen. Het grootste voordeel is dat u bij het inlopen van de douche geen drempel over moet. Een inloopdouche kan zowel als vrijstaande variant worden geïnstalleerd, als tegen een wand aan. Welk model het beste kan worden toegepast is afhankelijk van de doucheruimte. Wij zijn u graag van dienst bij het maken van het ontwerp.

 

Ligbad installeren Nijmegen

Ligbad

Houdt u van hygiëne, luxe en comfort? Dan is een ligbad zeker wat voor u. Ligbaden worden tegenwoordig geproduceerd in vele soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaand bad op poten voor een klassieke stijl, of voor een uniek vormgegeven rond bad, waarbij u massagestralen laat plaatsen. Via het contactformulier geven wij u graag in Nijmegen meer informatie over de mogelijkheden van ligbaden en de kosten voor installatie of reparatie.

Badkamer wastafel plaatsen Nijmegen

Wastafel

Is uw budget uitgebreid genoeg voor een volledige renovatie? Kijk dan ook eens naar uw huidige wastafel en de extra mogelijkheden voor wastafels. Laat bijvoorbeeld uw wastafel verwerken in het ontwerp van een badmeubel, inclusief spiegel met verlichting. Of kies voor twee wastafels op verschillende hoogtes voor een optimaal gebruiksgemak. De installatie van de wastafel is vrij eenvoudig, maar het resultaat zeer groot. Wij geven u graag meer informatie.

Goedkope badkamertegels

Badkamertegels

Net als badmeubels en het sanitair zijn ook badkamertegels van invloed op de uitstraling van de badkamer. Houdt bij het ontwerpen van het design dan ook rekening met het soort tegels, de grootte en de kleur waar u voor kiest. Zo hebben grote grijze of witte tegels een zeer moderne uitstraling, terwijl blauwe en groene tinten een wat romantischer aanbeeld geven. Onze specialisten uit Nijmegen denken graag met u mee. Vraag naar de mogelijkheden in het contactformulier.

 

Van ontwerp tot installatie, en van verbouwing tot renovatie: wij bieden alles op het gebied van badkamer. Vraag via het contactformulier een vrijblijvende offerte aan van een specialist uit Nijmegen!

Badkamer specialisten uit Nijmegen voor:

  • Renovatie en installatie van badkamers
  • Reparatie en onderhoud van het sanitair
  • Ontwerp van uw doucheruimte en badkameronderdelen
  • Verbouwen van de badkamer
  • Het plaatsen van diverse onderdelen
  • Het zetten van badkamertegels

Renovatie of verbouwing

Van veel klanten uit Nijmegen krijgen wij de vraag waar zij beter voor kunnen kiezen: een renovatie of een verbouwing. Het antwoord hierop is echter volledig afhankelijk van het budget waar u mee werkt, en de mogelijkheden en staat van de badkamerruimte. Zo is het voor mensen met een beperkt budget aan te raden om te kiezen voor de renovatie van enkele onderdelen. Dit heeft echter als nadeel dat het kan zijn dat een aantal jaar later een ander onderdeel moet worden vervangen. Is de badkamer in zeer slechte staat, of heel klein en u heeft het geld en de mogelijkheid voor een verbouwing? Dan is dat de beste optie. Laat u de badkamer verbouwen, ga dan eerst met een specialist om tafel zitten om een ontwerp te maken dat binnen het gestelde bedrag valt. Bedenk bovendien op voorhand de volgende dingen:

  • Hoe wilt u de ruimte indelen
  • Wat wordt de kleur van de tegels
  • Wilt u een bad, inloopdouche of douchecabine
  • Welk type badmeubel en wastafel heeft uw voorkeur

Tevreden klanten

Fam. Willemsen – Nijmegen
Wij waren al jaren van plan om de badkamer te renoveren, maar het kwam er maar niet van. Uiteindelijk maar eens een offerte aangevraagd. Inmiddels is de renovatie achter de rug, het resultaat overtreft onze verwachtingen. Goed advies ontvangen betreffende het sanitair. De prijs viel ons erg mee! Al met al erg blij dat we gekozen hebben om met een badkamerspecialist van Badkamer Expres in zee te gaan. Klantonderzoek

 

 

Badkamer Nijmegen

Actief in heel Nederland

Enkele jaren geleden zijn wij met ons netwerk van specialisten begonnen in een klein deel van Nederland. Het doel was om klanten uit een bepaalde regio in contact te brengen met professionals uit dezelfde buurt, waarbij wij garant stonden voor de kwaliteit van het geleverde werk. Door groot succes van het eerste jaar, hebben wij in de afgelopen tijd ons netwerk kunnen uitbreiden tot over heel Nederland. Elk bedrijf dat zich bij ons wil aansluiten moet aan verscheidene voorwaarden voldoen, waarvan de belangrijkste betrouwbaarheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn. Daarnaast vereisen wij dat elk bedrijf werkt met redelijke prijzen voor de geleverde klus. Zo weet u zeker dat u op de juiste wijze geholpen wordt, met het gewenste resultaat door een erkend vakman. Vragen over onze werkwijze? Vul het contactformulier in en wij antwoorden spoedig.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Hoe werkt het?

Vaak krijgen wij de vraag hoe onze service precies werkt en welke kosten er aan verbonden zijn. Wat wij u bieden is echter geheel kosteloos en vrijblijvend. Het enige wat wij doen, is ervoor zorgen dat uw hulpvraag voor een erkend badkamerspecialist uit Nijmegen doorgezet wordt naar professionals uit uw regio. Stel: u zoekt een professional voor de renovatie van uw doucheruimte. De eerste stap is om ons contactformulier in te vullen, met al uw wensen en eisen. Hoe beter u de opdracht omschrijft, hoe beter de offerte aansluit en hoe gemakkelijker deze te vergelijken is met uw idee. Hebt u het formulier verstuurd, dan zorgen wij ervoor dat deze wordt doorgezet naar de badkamerspecialisten uit Nijmegen die zich bij ons hebben aangesloten. Zij maken vervolgens een offerte op maat. Waarna u binnen korte tijd maximaal vijf offertes krijgt toegestuurd van installateurs uit uw omgeving. Tot slot is het aan u om deze offertes met elkaar te vergelijken op prijzen en aanbod. Houdt daarbij rekening met de bijkomende kosten zoals de het bedrag voor installatie of leveringskosten. Hebt u vragen over de geleverde offerte? Neem dan contact op met de desbetreffende professional. Deze kan uw vragen beantwoorden en zo het vergelijken makkelijker maken.

Bij u in de buurt

Bij Badkamer Expres hebben wij niet alleen een samenwerkingsverband met verschillende specialisten uit Nijmegen, ook verder in de provincie hebben zich vele experts bij ons aangesloten. In onderstaande lijst ziet u een overzicht van de plaatsen waarin wij actief zijn.

Apeldoorn

Arnhem

Barneveld

Culemborg

Doetinchem

Ede

Ermelo

Harderwijk

Nijmegen

Oosterhout

Wageningen

Wijchen

Winterswijk

Zevenaar

Zutphen


Comments are closed.