badkamer Gouda

Badkamer Gouda

Een mooie badkamer met stijlvol sanitair vraagt om een erkende badkamerspecialist. Een installateur die net als u in of rond Gouda is gevestigd. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten uit Gouda en omgeving. Wanneer u bij ons een gratis offerteaanvraag doet, voorzien wij u geheel vrijblijvend van diverse aanbiedingen van badkamerspecialisten uit uw omgeving. Of het nu om badkamer ontwerp, verbouw, renovatie of installatie gaat, wij bieden het u.

Alles op het gebied van badkamers

Wij werken samen met specialisten werkzaam in het hele land, ook in Gouda. Een badkamerspecialist uit ons netwerk in Gouda kan u van alles voorzien wat met een badkamer te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar sanitair, zoals een inloopdouche of douchecabine, nieuwe badkamertegels wilt laten plaatsen of op zoek bent naar een manier om de ventilatie in de ruimte te verbeteren: wij helpen u graag verder!

Voordelen van onze service

 • De offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend
 • Vergelijk offertes en bespaar tot 30%
 • Badkamerspecialisten uit Gouda

Gratis offertes aanvragen
Navigeer op deze pagina naar:

Nieuwe badkamer | Badkamer renovatie | Reparatie | Sanitair | Kosten van badkamer


Uw badkamerspecialist

Klanten uit Gouda die hun badkamer op een goedkope manier willen renoveren vragen ons geregeld of het mogelijk is om zelf te gaan verbouwen. Wij raden u echter altijd aan om in contact te komen met een badkamerspecialist. Zelf klussen terwijl u weinig ervaring heeft kan leiden tot een renovatie van enkele weken tot zelfs maanden! Bovendien beschikt een badkamerspecialist over ruime ervaring, waardoor hij in staat is een logische en praktische indeling te ontwerpen, zodat de beschikbare ruimte optimaal benut. Dit verhoogt de waarde van uw woning en vergroot de kans dat u in de toekomst een geschikte koper vindt!

Vraag vrijblijvend offertes aan

U heeft in Gouda de keuze uit verschillende specialisten. Wenst u graag een inzicht in het aanbod? Vraag dan kosteloos en geheel vrijblijvend diverse offertes aan. U ontvangt dan tot maximaal 5 offertes van experts uit uw regio. Vergelijk deze op prijs, aanbod en voorwaarden zodat u verzekerd bent van de beste prijs. Geef een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden, zodat de vakmannen uit Gouda een offerte op maat kunnen opstellen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een badkamerspecialist voor de installatie van nieuw sanitair? Of wilt u een douchecabine vervangen met een douchewand? Wilt u juist volledig gaan verbouwen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!


badkamerspecialist Gouda

Badkamer specialisten uit Gouda voor:

 • Ontwerp, installatie en renovatie
 • Reparatiewerkzaamheden
 • Diverse soorten sanitair
 • Scherpe prijzen


badkamer installatie en renovatie Gouda

Nieuwe badkamer of renovatie?

Wanneer u overweegt te gaan verbouwen heeft u doorgaans de optie om een nieuwe badkamer te laten plaatsen, of om te renoveren. Wanneer de ruimte sterk verouderd is, de tegels aan vervanging toe zijn en ook het sanitair z’n beste tijd gehad heeft raden wij u aan om te gaan verbouwen. Hierbij laat u alles slopen, waarna alles opnieuw wordt opgebouwd. Een renovatie is een optie wanneer delen van uw badkamer nog in orde zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een douchewand of ventilatie systeem, of het vervangen van uw sanitair of tegels. Met een badkamerrenovatie bent u stukken voordeliger uit en bent u minder tijd kwijt.Badkamer reparatie

Ook wanneer u toe bent aan een reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Een reparatie is vaker nodig dan u wellicht zou denken. Misschien heeft u een reparatie aan het sanitair nodig, omdat hier scheuren in gekomen zijn. Maar ook een reparatie aan het kit- of voegwerk komt in Gouda geregeld voor. Na verloop van tijd zal het kitwerk slijten of loslaten, met als gevolg dat het vocht in de muur kan trekken. Ontdekt u problemen met het kitwerk? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een badkamerspecialist, zodat u direct een reparatie kan laten uitvoeren.


Nieuwe badkamer, waar op letten?

Heeft u besloten te gaan verbouwen en wilt u een all-in badkamerverbouwing? Dan zijn er een aantal aandachtspunten waar u tijdens de verbouwing rekening mee moet houden. Zo kunt u de badkamer voor langere tijd niet gebruiken. Een all-in badkamerverbouwing kost gemiddeld 3 weken. Dat betekent dat u gedurende die drie weken een alternatief beschikbaar moet hebben. Misschien is één van uw buren zo vriendelijk om z’n badkamer uit te lenen of heeft u familie in de buurt waar u zou kunnen douchen. Houd ook rekening met het formaat van uw nieuwe badkamermeubels. Passen deze door het trapgat of zult u ze door het raam moeten tillen? Door hier vooraf rekening mee te houden voorkomt u verrassingen tijdens het verbouwen.Sanitair

Goed sanitair in uw woning in Gouda is onmisbaar. Denk hierbij aan uw douche, ligbad, toilet of wastafels. Maar ook al uw afvoeren behoren tot het sanitair. In uw badkamer speelt het sanitair dan ook een grote rol. Laat u een all-in badkamer plaatsen? Dan kunt u overwegen om de indeling van het sanitair te wijzigen. Hiermee creëert u wellicht voldoende ruimte voor dat ligbad waar u al jarenlang over droomt. Of wellicht het tegenovergestelde: door het bad te verwijderen heeft u de mogelijkheid om een luxe inloopdouche te realiseren.

Het is aan te raden om de installatie van het sanitair over te laten aan een erkend badkamerspecialist uit Gouda. Zo weet u zeker dat het goed is aangesloten op de watertoevoer en –afvoer. Sanitair komt in vele verschillende soorten, zo kunt u hier eenvoudig op besparen. Kies voor de installatie van een basic merk om de kosten zo laag mogelijk te houden.U zoekt een badkamerspecialist in Gouda? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!Badkamer verwarming

De verwarming in badkamers is van groot belang. Als u de warme douchecabine uitstapt, wilt u voorkomen dat u in een koude ruimte beland. Als u de badkamer toch gaat verbouwen, dan raden wij u de installatie van vloerverwarming aan. Met deze verwarming wint u namelijk een hoop ruimte, waardoor er wellicht voldoende plek is voor uw zo gewenste ligbad. Wanneer u de oude badkamer toch in z’n geheel laat slopen is de installatie van de vloerverwarming maar een kleine moeite. Een andere mogelijkheid met betrekking tot verwarming is designradiatoren. Doordat deze niet op de grond hoeven te staan wint u hier nog steeds veel ruimte mee.

Badkamerverlichting

Veel klanten uit Gouda schenken weinig aandacht aan de badkamerverlichting. Toch raden wij u aan een weloverwogen keuze te maken voor de badkamerverlichting. Zo is het juiste licht een grote invloed op de sfeer en uw gevoel. Een zachter, flatterend licht in de badkamer doet waarschijnlijk meer voor uw zelfvertrouwen dan een felle TL lamp. Bovendien is het erg belangrijk dat u badkamerverlichting aanschaft die goed bestand is tegen de hoge luchtvochtigheid in de ruimte. Hiervoor houdt u rekening met de IP-waarde. Deze bestaat doorgaans uit twee cijfers: het eerste getal geeft aan in welke mate de lamp bestand is tegen stof en het tweede getal geeft aan of de lamp goed bestand is tegen vocht of water. Hoe hoger deze waarde, des te geschikter de badkamerverlichting.

Kosten badkamer

De kosten voor het verbouwen verschillen per situatie. Doorgaans houden wij rekening met drie mogelijke scenario’s. De meest voordelige optie is een simpele badkamer. Hierbij behoudt u dezelfde indeling, kiest u voor budgetvriendelijk sanitair en goedkope tegels. De kosten starten in dat geval rond de €3.500,-. In het geval van een gemiddelde badkamer laat u wellicht enkele leidingen verleggen. Voor de vloeren kiest u een mooie natuursteen en de wanden laat u grotendeels betegelen met kwalitatieve keramische tegels. De kwaliteit van het sanitair is gemiddeld. Hiervoor betaalt u vanaf €7.000,-. Wilt u liever een complete verbouwing laten uitvoeren? Dan liggen de kosten een stuk hoger. Houd rekening met een vanaf prijs van gemiddeld €15.000,-.


Prijstabel: nieuwe badkamer

Badkamer (9 m²) Kosten (inclusief btw, materialen en montagekosten)*
Eenvoudige badkamer Vanaf €3.500,-
Gemiddelde badkamer Vanaf €7.000,-
Luxe badkamer Vanaf €15.000,-

*Let op: dit zijn vanaf-prijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven gratis en vrijblijvend offertes aan.U zoekt een specialist voor uw badkamer?

Wij helpen u graag met uw badkamer: van ontwerp tot installatie. Gratis offertes!

Gratis offertes aanvragen

badkamer renovatie Gouda

Badkamer renovatie, hoe werkt het?

Als u contact opneemt met een badkamerspecialist uit Gouda, dan zal hij u vragen of u wilt gaan verbouwen of renoveren. Een renovatie is doorgaans een stuk eenvoudiger dan een verbouwing. Een aantal werkzaamheden die onder een renovatie vallen zijn het plaatsen van een douchewand, het vervangen van uw kleine douchecabine met een luxe inloopdouche of het plaatsen van badkamertegels. Doordat het bij renoveren vaak om kleinere werkzaamheden gaat, liggen de kosten een stuk lager en neemt de klus veel minder tijd in beslag. Dit heeft als voordeel dat u veel minder overlast ervaart en dat u zo snel mogelijk geniet van een gerenoveerde badruimte. Ook zonder uw kleine badkamer volledig te slopen is het mogelijk om de ruimte volledig te transformeren. Door slechts enkele onderdelen te vervangen geeft u de ruimte een compleet nieuwe uitstraling, zodat het een oase van rust wordt.

Tips voor het verbouwen van de badkamer

Als u in Gouda gaat verbouwen heeft u meer opties dan wanneer u wilt renoveren. Zo is het mogelijk de indeling compleet om te gooien. Een badkamerspecialist zal u helpen met het ontwerpen van een praktische en mooie indeling, waarin voldoende ruimte is voor al uw sanitair. Daarnaast is er tijdens de verbouwing de optie tot de installatie van vloerverwarming, een ventilatie systeem of het plaatsen van een luxe inloopdouche. De verbouwing neemt gemiddeld drie weken in beslag, dat is een stuk langer dan de 10 werkdagen die een renovatie kost. Het is daarom verstandig om in de tussentijd bij een kennis of familielid te gaan douchen. Wij geven u een aantal tips voor uw verbouwing:

 • Door uw douchecabine te vervangen met een inloopdouche creëert u een ruimtelijk effect.
 • Kies voor goede badkamerverlichting, dit is een grote invloed op de sfeer in de ruimte.
 • Zorg voor voldoende ventilatie in uw badkamer, zo voorkomt u schimmels en andere vochtproblemen.


Complete badkamer, inclusief montage

Bij ons kunt u terecht voor een all-in badkamerverbouwing: van ontwerp tot installatie van het sanitair. Wanneer u contact op neemt met één van de specialisten uit ons netwerk in Gouda, zullen zij u helpen met het ontwerpen van een praktische indeling en helpen zij u met het kiezen van de sanitaire voorzieningen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken op alle vlakken. Nadat u het akkoord heeft gegeven over het ontwerp zal de badkamerspecialist de badkamermeubels bestellen en beginnen de vakmannen met het slopen van uw oude badkamer. Pas wanneer de installatie van alle onderdelen is afgerond en u volledig tevreden bent, vertrekken de vakmannen weer.Besparen? Vergelijk gratis offertes

Een badkamer aanleggen of renoveren is een omvangrijke klus, die in de meeste gevallen gepaard gaat met relatief hoge uitgaven. Wij begrijpen dat u daarom goed geïnformeerd wil worden over de mogelijkheden en prijzen voordat u bijvoorbeeld uw sanitair laat vervangen. Wanneer een specialist zich bij ons aansluit wordt hij door ons geselecteerd op prijs en aanbod. Zo verzekeren wij u de scherpste prijzen voor de installatie van uw badkamermeubel! Vraag snel een aantal offertes aan, kosteloos en geheel vrijblijvend. Vergelijk deze op prijs en aanbod en kies de specialist die u het meeste aanspreekt. Ervaring leert dat klanten dankzij deze werkwijze tot wel 30% bespaart!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan!

Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 314 beoordelingen


 • Kwaliteit van de offertes89%

 • Prijzen91%

 • Snelheid82%

 • Algemene beoordeling87%


Klantervaringenbadkamer recensie van vogelzang “De specialisten via Badkamer Expres Gouda hebben mijn badkamer en sanitair volledig gerenoveerd en ik ben tevreden over het resultaat en de werkwijze! Goede communicatie.”
Fam. Vogelzang, Gouda

badkamer recensie van kracht “Nadat ik een offerte had aangevraagd ontving ik meerdere reacties van vakmannen bij mij uit de buurt. De prijzen zijn scherp en de vakmannen zijn vriendelijk en vakbekwaam. Aanrader!”
G. Kracht, Eindhoven

badkamer recensie van dekker “Toevallig kwam ik op deze website terecht. Ik heb offertes aangevraagd en zo voor een mooi prijsje een badkamerrenovatie uit laten voeren. Blij met het resultaat en ideaal dat je gratis offertes kunt vergelijken.”
H. Dekker, Leeuwarden


Gratis offertes