badkamer in Haarlem

Badkamer Haarlem

Zoekt u een vakman voor de installatie, de renovatie of de reparatie van uw badkamer? Bij Badkamer Expres bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij werken in Haarlem samen met de beste specialisten op het gebied van badkamerwerk. Zo kunnen we u bijstaan met een ontwerp voor een nieuwe badkamerruimte, maar ook bijvoorbeeld met de installatie van nieuw sanitair. Doe een gratis en vrijblijvende offerteaanvraag via het offerteformulier en kom in contact met professionals bij u in de regio.

Alles op het gebied van badkamers

Een badkamerspecialist uit Haarlem staat voor u klaar van punt A tot Z. Een badkamerrenovatie gaat van start met het ontwerpen van een praktische indeling. Hierna zal één van de specialisten vervolgens de installatie van uw sanitair verzorgen. Ook wanneer u alleen een reparatie wilt laten uitvoeren, helpen wij u graag verder!

Voordelen van onze service

 • De offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend
 • Vergelijk offertes en bespaar tot 30%
 • Badkamerspecialisten uit Haarlem

Gratis offertes aanvragen
Navigeer op deze pagina naar:

Nieuwe badkamer | Badkamer renovatie | Reparatie | Sanitair | Kosten van badkamer


Uw badkamerspecialist

Wij werken samen met menig badkamerspecialist uit Haarlem. Elke vakman die zich bij ons netwerk aansluit, wordt door ons uitgebreid getest op prijs en kwaliteit. Zo bent u bij een badkamerspecialist uit ons netwerk verzekerd van vakwerk tegen de scherpste prijzen. Doordat wij samenwerken met een landelijk dekkend netwerk, is er bovendien altijd een vakman uit uw regio beschikbaar voor uw badkamerrenovatie, ook als u deze zo snel mogelijk wilt laten uitvoeren. Met het inschakelen van een badkamerspecialist bent u bovendien verzekerd van een praktische en efficiënte indeling die volledig naar uw smaak is.

Vraag vrijblijvend offertes aan

Wij helpen u graag verder op het gebied van uw badkamerrenovatie. Bent u benieuwd naar de tarieven voor de installatie van sanitair? Of vraagt u zich af of u de badruimte moet verbouwen of renoveren? Ook voor het repareren van uw toilet of inloopdouche hanteren wij de scherpste prijzen. Als u meer wilt weten over onze werkwijze in Haarlem, dan raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij sturen u een aantal vrijblijvende offertes toe, geheel kosteloos! Vergelijk de verschillende prijzen van gelieerde specialisten. Zo bespaart u tot wel 30% op het totaalbedrag!inschakelen badkamerspecialist Haarlem

Badkamer specialisten uit Haarlem voor:

 • Installatie en renovatie
 • Altijd het juiste ontwerp, aansluitend bij uw wensen
 • Reparatiewerkzaamheden
 • Diverse soorten sanitair
 • Scherpe prijzen


nieuwe badkamer of renovatie?

Nieuwe badkamer of renovatie?

Als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer, dan heeft u twee mogelijkheden: u kunt gaan verbouwen of renoveren. Wanneer wij spreken van een nieuwe badruimte, dan doelen wij in principe op verbouwen. Hierbij laat u de bestaande indeling volledig slopen, inclusief de verwarming, ventilatie en badkamertegels. U kunt er zelfs eventueel voor kiezen om de kamer uit te breiden, zodat er ruimte is voor een tweede toilet of ligbad! Verbouwen is echter niet altijd nodig, in sommige gevallen voldoet een renovatie om de ruimte een vernieuwde uitstraling te geven. Bij renoveren kunt u denken aan het vervangen van de sanitaire voorzieningen, of het plaatsen van een douchewand of douchecabine.Badkamer reparatie

Wij zorgen in Haarlem voor een goede installatie van alle sanitair in uw badkamer en douche. Denk hierbij aan zowel uw wastafel, badmeubels en douchecabine. Mocht het zo zijn dat er toch een beschadiging ontstaat, dan kunt u een badkamerspecialist uit ons netwerk inschakelen voor een reparatie. Voorbeelden zijn scheurtjes in het porselein van uw toilet, een lekkende kraan of een barst in de douchewand. Ook is het mogelijk om een beschadigde kitrand door één van de badkamerspecialisten te laten herstellen. Speel snel op een beschadiging in, zodat de reparatie zo snel mogelijk plaatsvindt. Zo voorkomt u grotere en ernstige problemen en lekkages, waardoor de kosten beperkt blijven.


Nieuwe badkamer, waar op letten?

Wanneer u besluit om een volledig nieuwe badkamer te laten plaatsen, dan is het eerste advies dat wij kunnen geven: schakel professionele hulp in van een badkamerspecialist uit uw regio. Behalve het ontwerpen van een praktische inrichting, zal hij met u meedenken over onderwerpen waar u misschien nog niet bij stil heeft gestaan: zoals de badkamerverlicht, de verwarming en het belang van een goede ventilatie bijvoorbeeld. Daarnaast beschikt menig specialist over een speciale showroom, waardoor het kiezen van een ligbad of inloopdouche een stuk gemakkelijker is dan wanneer u dit online zou doen. Wilt u zeker weten dat u te maken heeft met een erkend vakman? Let dan op of het bedrijf beschikt over een CBW logo.Sanitair

Het sanitair vormt een groot onderdeel van de badkamer en is een grote invloed op uw woongemak en –genot. Gelukkig heeft u bij menig badkamerspecialist uit Haarlem de keuze uit een ruim aanbod aan merken en modellen. Zo kunt u alle badkamermeubels met veel zorg een aandacht uitzoeken. Wilt u bijvoorbeeld een luxe douchecabine met vele extra’s, als een sunshower? Of kiest u voor een ruime inloopdouche met grote regendouche?

Uw persoonlijke voorkeuren spelen een grote rol bij de keuze van de sanitaire voorzieningen. Als u kleine kinderen in huis hebt, dan is de kans groot dat u een ligbad wilt laten plaatsen. Een ligbad is nou eenmaal ideaal om uw kinderen in te kunnen wassen. Terwijl een inloopdouche praktischer is als u al wat ouder bent. De badkamerspecialist kan u informeren en adviseren over de eindeloze mogelijkheden, zodat u uiteindelijk volledig tevreden bent met uw all-in badkamer verbouwing!Erkende badkamerspecialisten uit Haarlem nodig voor uw badkamerrenovatie of –verbouwing? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes!Badkamer verwarming

De verwarming is een belangrijk onderdeel die door veel klanten wordt vergeten. Als de verwarming in de badruimte op dit moment nog gebeurt via radiatoren, dan wordt de mogelijke indeling enorm beperkt. Daarom raden de meeste badkamerspecialisten uit Haarlem aan om de verwarming in de vloer te monteren. De installatie van vloerverwarming is relatief simpel, zeker als u een all-in badkamer laat plaatsen. Gaat u renoveren? Dan zou u er ook voor kunnen kiezen om designradiatoren te gebruiken voor de verwarming. Deze manier van verwarmen is een stuk kleiner, waardoor u een flinke hoeveelheid extra ruimte realiseert.

Badkamerverlichting

Niet elke lamp is geschikt als badkamerverlichting. Omdat de luchtvochtigheid in badkamers aardig hoog ligt, is het belangrijk dat u speciale badkamerverlichting uitzoekt. Badkamerverlichting beschikt over een goede IP-waarde, waardoor het goed bestand is tegen vocht. Hoe dichter bij een waterbron, hoe hoger de IP-waarde dient te zijn. Een badkamerspecialist kan u hierover adviseren. Steeds meer klanten die een all-in badkamer laten plaatsen, kiezen voor de installatie van spotverlichting. Door middel van een verlaagd plafond is het mogelijk om spotverlichting in te bouwen. Zo heeft u te allen tijde voldoende licht in de badkamer, en creëert u een strak resultaat.

Kosten badkamer

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u inmiddels erg nieuwsgierig bent naar de kosten van een goedkope badkamer of verbouwing. De exacte kosten verschillen echter per situatie. Wel kunnen wij u een indicatie van de kosten geven. Stel uw badkamer is 9 vierkante meter groot, en u wilt deze op een goedkope wijze renoveren. De badkamertegels blijven intact, maar u plaatst wel een andere douchewand, nieuwe badkamerverlichting en badkamermeubels. Hiervoor kunt u rekening houden met een vanaf-prijs vanaf €3.500,-. Een luxe all-in badkamer met verwarming via de vloer en luxe badkamertegels kost aardig wat meer. Hiervoor rekenen wij prijzen vanaf gemiddeld €15.000,-. Voor een duidelijk overzicht van de verwachtte kosten raden wij u aan om via het contactformulier een aantal offertes aan te vragen.


Prijstabel: nieuwe badkamer

Badkamer (9 m²) Kosten (inclusief btw, materialen en montagekosten)*
Eenvoudige badkamer Vanaf €3.500,-
Gemiddelde badkamer Vanaf €7.000,-
Luxe badkamer Vanaf €15.000,-

*Let op: dit zijn vanaf-prijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven gratis en vrijblijvend offertes aan.Besparen op de kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van bedrijven uit Haarlem, en bespaar op de kosten!

Gratis offertes aanvragen
badkamerrenovatie Haarlem

Badkamer renovatie, hoe werkt het?

In sommige situaties zal de badkamerspecialist aanraden om te renoveren in plaats van verbouwen. Dit is mogelijk wanneer bepaalde onderdelen van de ruimte nog intact zijn. Misschien hoeft u nog niet alle badkamermeubels te vervangen of wellicht zitten alle badkamertegels nog strak op de muur. Het renoveren biedt een aantal voordelen ten opzichte van volledig verbouwen. Zo bent u allereerst een stuk voordeliger uit. Doordat niet alles gesloopt hoeft te worden, duurt een renovatie bovendien een stuk minder lang dan een verbouwing. De badkamerspecialist is ongeveer 7 werkdagen bezig met renoveren, daarna kunt u weer gebruik maken van uw badkamer. Het nadeel van een goedkope badkamerrenovatie is echter, dat u niet kunt kiezen voor een nieuwe indeling. U bent dus beperkt in uw keuze. Weet u niet goed of een renovatie in uw situatie geschikt is? Vraag dan een specialist uit Haarlem om een vakkundig advies.


Tips voor het verbouwen van de badkamer

Gaat u de badkamer binnenkort verbouwen? Dan kunt u wellicht gebruik maken van de onderstaande tips die wij voor hebben opgesteld.

 • Start met een praktische indeling. Dit bespaart u veel ruimte en zorgt ervoor dat uw badkamer de komende jaren naar uw smaak is.
 • Kies bovendien voor een tijdloos ontwerp. De investering van uw badkamer is niet alleen om uw eigen wooncomfort te verhogen, maar u wilt de investering natuurlijk ook terugverdienen wanneer u het huis in Haarlem op de lange termijn wilt verkopen. Een tijdloze badkamer zal de waarde van de woning meer doen stijgen dan een unieke uitstraling.
 • Kies niet alleen voor mooi, maar ook voor praktisch! Een matte badkamermuur ziet er prachtig uit maar het zal u veel onderhoud kosten om de muur mooi te houden. Zeker als u kleine kinderen in huis hebt is een aanrader voor praktische meubels te kiezen die eenvoudig schoon te maken zijn.


Complete badkamer, inclusief montage

U kunt bij een vakman uit ons netwerk terecht voor een complete, all-in badkamer. U bent bij ons aan het juiste adres voor het ontwerpen van een nieuwe inrichting, voor het kopen van nieuw sanitair en ook de installatie van uw nieuwe badkamermeubels voeren zij met plezier voor u uit. Als u de badkamer laat verbouwen of renoveren door één van de vakmannen uit Haarlem weet u dus zeker dat alle onderdelen van de verbouwing vakkundig worden uitgevoerd. Bovendien bespaart u eenvoudig tot wel 30% op de kosten door alleen de prijsopgaven met elkaar te vergelijken.Besparen? Vergelijk gratis offertes

Een badkamer aanleggen of renoveren is een behoorlijk omvangrijke klus, die gepaard gaat met relatief hoge uitgaven. Wij begrijpen het volkomen dat u daarom goed geïnformeerd wil worden over de mogelijkheden en kosten alvorens u bijvoorbeeld uw sanitair laat vervangen. Vraag daarom gratis en vrijblijvend offertes aan. De deelnemende bedrijven uit Haarlem zijn met zorg door ons uitgekozen, waardoor u bij ons altijd verzekerd bent van een echte vakman. Bovendien bieden zij de scherpste prijzen, waardoor wij u altijd de beste service tegen de laagste prijzen kunnen bieden. Wij leveren een oplossing op maat, aansluitend bij uw budget!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan!

Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 314 beoordelingen


 • Kwaliteit van de offertes89%

 • Prijzen91%

 • Snelheid82%

 • Algemene beoordeling87%


Klantervaringenrecensie van vogelzang “De specialisten via Badkamer Expres Haarlem hebben mijn badkamer en sanitair volledig gerenoveerd en ik ben tevreden over het resultaat en de werkwijze! Goede communicatie.”
Fam. Vogelzang, Haarlem

badkamer recensie van kracht “Nadat ik een offerte had aangevraagd ontving ik meerdere reacties van vakmannen bij mij uit de buurt. De prijzen zijn scherp en de vakmannen zijn vriendelijk en vakbekwaam. Aanrader!”
G. Kracht, Eindhoven

badkamer recensie van dekker “Toevallig kwam ik op deze website terecht. Ik heb offertes aangevraagd en zo voor een mooi prijsje een badkamerrenovatie uit laten voeren. Blij met het resultaat en ideaal dat je gratis offertes kunt vergelijken.”
H. Dekker, Leeuwarden


Gratis offertes