badkamer Leerdam

Badkamer Leerdam

Bent u zoekende naar een badkamerspecialist uit Leerdam? Zoekt u dan niet verder en maak gebruik van het netwerk van Badkamer Expres Leerdam. Wij hebben de beste en bovendien scherp geprijsde installateurs voor u geselecteerd. Voor badkamer ontwerp, (ver)bouw, renovatie, installatie en al het sanitair. Benieuwd naar de mogelijkheden en scherpe prijzen? Vraag nu kosteloos en vrijblijvend offertes aan.

Alles op het gebied van badkamers

Wij werken samen met vele bedrijven die werkzaam zijn in heel Nederland. Daarom kunnen wij u alles bieden als het om badkamers gaat. Wilt u een compleet vernieuwde, luxe badkamer? Of overweegt u de ruimte te renoveren? U kunt bij één van de bedrijven uit Leerdam terecht voor onder meer het ontwerpen van een badkamerindeling, het vervangen van uw huidige sanitair en het verleggen van de leidingen en afvoeren.

Voordelen van onze service

 • De offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend
 • Vergelijk offertes en bespaar tot 30%
 • Badkamerspecialisten uit Leerdam

Gratis offertes aanvragen
Navigeer op deze pagina naar:

Nieuwe badkamer | Badkamer renovatie | Reparatie | Sanitair | Kosten van badkamer


Uw badkamerspecialist

Samen met vele specialisten vormen wij een landelijk dekkend netwerk. Wanneer u een badkamerspecialist uit Leerdam inschakelt, bent u verzekerd van professionele en vakkundige hulp. Vanaf het ontwerpen van een andere indeling tot aan het plaatsen van de laatste badkamertegels. Wij testen namelijk elke badkamerspecialist die zich bij ons aan wil sluiten op prijs, kwaliteit en ervaring en vakmanschap. Op deze manier kunnen wij u de beste service tegen de scherpste prijzen garanderen. Met een badkamerspecialist bent u verzekerd van een praktische all-in badkamerindeling met een luxe uitstraling.

Vraag vrijblijvend offertes aan

Kom te weten wat een badkamerspecialist uit Leerdam voor u kan betekenen. Wilt u uw kleine badkamer vergroten of bent u op zoek naar een goedkope manier om te renoveren? Zitten er barsten in uw sanitair en wilt u een reparatie laten uitvoeren? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Vraag eenvoudig een aantal offertes aan, dit is gratis en geheel vrijblijvend. Wij sturen u dan een aantal offertes van bedrijven uit uw regio. Of het nu gaat om ontwerp, sanitair, installatie of renovatie: de offertes worden volledig op maat opgesteld, toegespitst op uw omschrijving van de klus. Door te vergelijken bespaart u al snel 30% op de totale kosten!


badkamerspecialist

Badkamer specialisten uit Leerdam voor:

 • Ontwerp en installatie
 • Renovatie van uw badkamer
 • Reparatiewerkzaamheden
 • Diverse soorten sanitair
 • Scherpe prijzen


badkamer installatie of renovatie

Nieuwe badkamer of renovatie?

Het verbouwen of renoveren van badkamers is een ingrijpende aanpassing aan uw woning. Dergelijke uitgaven zijn niet alledaags, en dat begrijpen wij maar al te goed. Wilt u graag uw kleine badkamer vernieuwen maar heeft u een beperkt budget? In de meeste gevallen is het renoveren van de bestaande ruimte een goedkope manier om een vernieuwde, luxe uitstraling te creëren. Denk bij een renovatie aan het plaatsen van een douchewand en vervangen van uw sanitair of badkamertegels. Wilt u graag een nieuwe badkamerindeling? Laat dan een ontwerp schetsen door één van de specialisten in Leerdam. Zowel een renovatie als verbouwing begint met een goed doordacht plan van aanpak!


Badkamer reparatie

Uiteraard bent u bij ons tevens aan het juiste adres wanneer u een reparatie wilt laten uitvoeren. Beschadigingen komen waarschijnlijk vaker voor dan u denkt en met het uitvoeren van een reparatie voorkomt u overige vochtproblemen. Daarom raden wij u aan bij een beschadiging zo snel mogelijk contact op te nemen met een badkamerspecialist uit Leerdam voor een reparatie. Een reparatie is nodig bij een scheur of barst in uw sanitair, een lekkend toilet of een kraan die lekt. Maar ook als uw kitwerk of voegwerk kapot gaat of los laat zult u een reparatie moeten laten uitvoeren, om vochtproblemen te voorkomen.


Nieuwe badkamer, waar op letten?

Overweegt u een complete badkamerrenovatie? Dat is een grote uitgave en daarom is het belangrijk om hier niet te snel mee te beginnen. Laat de ruimte goed opmeten zodat een badkamerspecialist uit Leerdam een nieuwe indeling kan ontwerpen. Bij de indeling zijn een aantal punten van belang: wilt u een extra toilet in de badkamer? Of verkiest u een ligbad boven een wc? Wilt u een dubbele wasbak of voldoet een enkele? De specialist kan u hierover professioneel adviseren, zodat u uiteindelijk tevreden bent met uw keuze. Houd ook rekening met de verwarming in de ruimte. Met de installatie van vloerverwarming wint u ruimte en het is een luxe aanvulling aan uw renovatie.Sanitair

Het gekozen sanitair is een grote invloed op de totale kosten van uw badkamerrenovatie. Er is namelijk sanitair verkrijgbaar in vele verschillende prijscategorieën, zodat er altijd iets is dat binnen uw budget valt. Met het sanitair doelen wij op bijvoorbeeld het toilet, de wasbak, het ligbad of de douchecabine of inloopdouche. Wilt u een goedkope badkamerrenovatie laten uitvoeren? Dan zou u ook kunnen overwegen om enkel het sanitair te vervangen. Dit geeft al een compleet andere uitstraling, zonder dat u er veel geld voor betaalt.

Met de installatie van bijzondere badkamermeubels kunt u de ruimte namelijk compleet transformeren. Met het juiste sanitair geeft u zelfs een kleine ruimte een rustige, landelijke uitstraling waar u dagelijks volledig tot rust kan komen. Een badkamerspecialist uit Leerdam zal u persoonlijk informeren over de sanitaire voorzieningen. Laat bijvoorbeeld de badkamermeubels verplaatsen voor een praktische indeling waarmee uw kleine ruimte open en ruimtelijk oogt. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u nieuwsgierig bent naar de kosten voor het sanitair.U zoekt een badkamerspecialist in Leerdam? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!Badkamer verwarming

Wanneer u gaat verbouwen, raden wij u aan te denken aan de verwarming in de ruimte. Bij oudere badkamers gebruikt de verwarming meestal middels radiatoren. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar wanneer u volledig gaat verbouwen is het plaatsen van vloerverwarming het overwegen waard. Met deze verwarming wint u namelijk een hoop ruimte, waardoor u een vrijere keuze hebt in de indeling van uw sanitaire voorzieningen. Bovendien is de installatie van verwarming in de vloer weinig extra moeite als u toch alles eruit laat slopen. Liever geen vloerverwarming maar wilt u toch van uw standaard radiatoren af? Denk dan eens aan verwarming middels een designradiator. Deze kan u eventueel hoger op de muur plaatsen zodat u nog steeds meer vrijheid hebt wat betreft de indeling.

Badkamerverlichting

Omdat badkamers een plek van rust zijn, is het belangrijk dat u hier de juiste badkamerverlichting laat plaatsen. Daarnaast is het goed om te weten dat uw badkamerverlichting goed bestand is tegen de hoge luchtvochtigheid. Bij het aanschaffen van badkamerverlichting is het daarom van belang om te letten op de IP-waarde. Deze geeft aan in welke mate de lamp bestand is tegen vocht, water en stof. De benodigde IP-waarde is afhankelijk van de locatie van de badkamerverlichting. Binnen een straal van 60 centimeter boven de douche of het bad is een IP-waarde van 44 nodig. Is het lichtpunt verder dan 60 centimeter verwijdert van de douche, dan is een waarde van 21 voldoende.

Kosten badkamer

Veel klanten vragen ons wat een all-in badkamer exact kost. Hier is echter niet één antwoord op te geven, omdat de prijs enorm wordt beïnvloed door verschillende aspecten. Stel: u wilt een goedkope badkamer. In dit geval laat u de indeling voor wat het is, laat u een vloer plaatsen met goedkope tegels en kiest u voor voordelig sanitair. De kosten voor het verbouwen starten in dit geval rond de €3.500,-. Laat u enkele leidingen verplaatsen en kiest u voor een vloer van natuurstenen, dan starten de kosten bij gemiddeld €7.000,-. Gaat u alles verbouwen en wilt u een all-in badkamer van ontwerp tot montage? Dan starten de totale kosten gemiddeld rond de €15.000,-. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.


Prijstabel: nieuwe badkamer

Badkamer (9 m²) Kosten (inclusief btw, materialen en montagekosten)*
Eenvoudige badkamer Vanaf €3.500,-
Gemiddelde badkamer Vanaf €7.000,-
Luxe badkamer Vanaf €15.000,-

*Let op: dit zijn vanaf-prijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven gratis en vrijblijvend offertes aan.Besparen op de kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van bedrijven uit Leerdam, en bespaar op de kosten!

Gratis offertes aanvragen
badkamer renovatie Leerdam

Badkamer renovatie, hoe werkt het?

Een goede voorbereiding is het halve werk, schakel bij een badkamerrenovatie daarom altijd een badkamerspecialist in. Hij kan u helpen met het maken van weloverwogen keuzes, zodat u tevreden bent met het resultaat. Een renovatie draagt bij aan het verhogen van uw woningwaarde en het is een stuk minder tijdsrovend dan het plaatsen van volledig nieuwe badkamers. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een andere douchewand of sanitair en het vervangen van tegels. Het is mogelijk om gedeeltelijk te renoveren. Wanneer bepaalde onderdelen nog goed functioneren dan is het onnodig om deze te verwijderen. Dit scheelt tijd en geld. Een gemiddelde badkamerrenovatie duurt zo’n 10 werkdagen. Tijdens renovaties kunt u er geen gebruik van maken, dus het is aan te raden om een alternatief beschikbaar te hebben. Wellicht kunt u in de tussentijd gebruik maken van de badkamer van een familielid.


Tips voor het verbouwen van de badkamer

Kiest u niet voor een badkamerrenovatie, maar gaat u juist volledig verbouwen? Dit is een flinke investering en vereist veel tijd en aandacht. Wij hebben een aantal tips voor u opgesteld, waarmee de verbouwing zeker een succes wordt.

 • Allereerst: breng uw buren op de hoogte van de werkzaamheden. Zo is iedereen op de hoogte van het eventuele geluidsoverlast en voorkomt u een eventuele burenruzie.
 • Schenk aandacht aan de accessoires. Naast de badkamermeubels hebben de accessoires een grote invloed op de uitstraling van het geheel.
 • Heeft u een bad echt nodig? In gezinnen met kleine kinderen komt een ligbad vaak goed van pas, maar het is zeker niet noodzakelijk. Door de installatie van een ligbad achterwege te laten bespaart u enorm veel ruimte voor, bijvoorbeeld, een inloopdouche of dubbele wastafel.
 • Goede ventilatie is van groot belang. Hiermee voorkomt u grote vocht- en schimmelproblemen, waarmee u de levensduur van uw badruimte enorm verlengt.


Complete badkamer, inclusief montage

Bij een badkamerspecialist uit Leerdam kunt u terecht voor een complete badkamer: van een vernieuwde indeling tot de installatie van uw sanitair. Geef het verbouwen of renoveren volledig uit handen en profiteer van de ervaring van de vakmannen uit uw regio. Met een luxe all-in badkamer vergroot u uw woongenot aanzienlijk. Daarnaast is deze investering wellicht terug te verdienen op het moment dat u besluit uw woning in Leerdam te verkopen. Door de installatie van uw nieuwe badkamermeubels uit te besteden aan ervaren vakmannen weet u zeker dat dit vakkundig en professioneel gebeurt, zodat u er jarenlang plezier van heeft.Besparen? Vergelijk gratis offertes

Bent u op zoek naar nieuwe badkamerverlichting, wilt u de ventilatie verbeteren of bent u op zoek naar een vakman voor het uitvoeren van reparatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt bij een badkamerspecialist uit ons netwerk terecht voor een all-in badkamerrenovatie van ontwerp tot installatie. Bovendien bewijst onze werkwijze keer op keer dat klanten tot maar liefst 30% kunnen besparen op de totale kosten. Vraag vrijblijvend een aantal offertes (max. 5) op maat aan en vergelijk deze op prijs en aanbod. Zo bent u verzekerd van de beste prijs en weet u zeker dat u niets teveel betaalt!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan!

Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 314 beoordelingen


 • Kwaliteit van de offertes89%

 • Prijzen91%

 • Snelheid82%

 • Algemene beoordeling87%


Klantervaringenbadkamer recensie vogelzang “De specialisten via Badkamer Expres Leerdam hebben mijn badkamer en sanitair volledig gerenoveerd en ik ben tevreden over het resultaat en de werkwijze! Goede communicatie.”
Fam. Vogelzang, Leerdam

badkamer recensie kracht “Nadat ik een offerte had aangevraagd ontving ik meerdere reacties van vakmannen bij mij uit de buurt. De prijzen zijn scherp en de vakmannen zijn vriendelijk en vakbekwaam. Aanrader!”
G. Kracht, Eindhoven

badkamer recensie dekker “Toevallig kwam ik op deze website terecht. Ik heb offertes aangevraagd en zo voor een mooi prijsje een badkamerrenovatie uit laten voeren. Blij met het resultaat en ideaal dat je gratis offertes kunt vergelijken.”
H. Dekker, Leeuwarden


Gratis offertes